Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Mayıs ayı evde bakım maaşı alan iller ve tutarları.?

cizrede alan varmı yada sesimi duyan varmı?

Bu İstanbul'un yine yatacağı yok. Geçen ay birlik olmuştuk. Mail atmıştık. Sesimizi çıkarmıştık. Para o gün yatmıştı. Yine geçen ki yerleri arayalım. Hakkımızı arayalım. Seçimi koz olarak kullanalım ve Mayıs ve Haziran ayını erken alalım. Haziran'ı seçimden önce isteyelim. Ne dersiniz.

İstanbul gününde yatsa ona razıyız farkın daysan geçen ay çok gecikmişti o yüzden birlik olmuştuk.

oscar71;

yanlız çok geç yatıyor çok kötü bişey bence 25 de yatıyor bari 18 20'sinde düzenli yatsa güzel olurdu bence

bodtaner;
Muğla da daha yatmadı.Bekliyoruz.
Büyük ihtimalle yine ayın sonunda yatar.

Arkadaşlar;
İstanbul her zaman.(çok nadir istisnadır)
Ayın 25'ni geçmeyip yatmıştır.(hafta sonu ileri geri olabiliyor)
Çarşamba günü ayın 25'i dir.
Saygılar dilerim...

konyadan bi haber yokmu hala 3 gündür gidip gelmekten yoruldum :(

arkadaşlar konya gece yarısı hesaplara yattı hayırlı olsun iyi günlerde harcayın 16.05.2011 570 tl.

adanadan alan varmı arkadaşlar ayın 16sı oldu henüz bir haber yok

ekrem kardeş valla bende adanada haber bekliyom ama heralde kimse almamış geçen ay 14ünde vermiştı
bu ay heralde geç verırler

neptün;

biraz önce aradım. memur yarın yatacağını söyledi.

ankara bakım parası yattı iyi günlerde harcayın

izmir için bilgisi olan arkadaş varmı ??? yada telefon açıp sorabılcegımız bı yer varmı ? yardımcı olursanız sevinirim

benim anlamdığım devlet bu ödenği il ilmi gönderiyor yoksa tükiye geneline aynı andamı gönderiyor erken yatan iller çanakkale bursa kırşehir bu iller her ay hemen hemen düzenli yatıyor ayın 7si 10 gibi:confused:

çanakkale de olarak 3 yıldır bu maaşı alıyorum. ilk yıllarda ayın 24nden sonra yatardı. hergeçen ay beri beri geldi.24-22 si18 15 i derken en erken bu yıl böyle 5inden sonra yatırıyolarr....

özgünöz değişiklik iyidir her zaman,yeterki al gerisi önemli değil:)

Arkadaşlar, kusura bakmayın. Bu konuda pek bilgili değilim. Bu evde bakım maaşlarının neden her ilde farklı günlerde yattığını ayrıntılı bir şekilde anlatacak bir arkadaş var mı? Biz Gaziantep'te ortalama her ayın 27-28'i gibi alırız. Ben daha önceleri her ayın birinde gidip kardeşimin maaşını çekerdim. Derdim ki "Ne güzel, ay başında hemen yatıyor para." Ama sonradan öğrendim ki devlet hakkımız olan parayı neredeyse 1 ay sonra veriyor. Şöyle diyorum, keşke önümüzdeki aydan başlasa ve ben ayın 27'sinde evde bakım maaşını çekip, hemen birinde de öbür ayınkini verseler. Ne güzel, 3-4 gün içinde iki maaş geçmiş olur elimize. Zira işin hakkı da o. Neyse, biraz fazla hayalciyim her halde...

Balıkesir Manyas İlçesi yatmıştır... şimdi telefonla baktım...

biz de evde bakım parası aldık 230 ytle verdiler neden bukadar az verdilerki beni bilgilendirebilirmisiniz

Üst Alt