Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Mayıs ayı evde bakım maaşı alan iller ve tutarları.?

istanbul çok geç yatıyor ya bu ne böyle ya diğer ay içine denk geliyor neredeyse ters bir gün :(

evde bakım parası.

İstanbul alan varmı arkadaşlar...

erzurumda yatmış

istanbul pazartesiyi beklicez artık

İstanbul hariç tüm iller aşağı yukarı maaşlarını sabah itibarı ile alıyor istanbu her seferinde yalvar yakar birde öğleden sonraya kalıyor bunu insan gibi sabahtan herkezin ihtiyacını karşılayacakları şekilde verseler ne olur sanki.

istanbul dan haber gelmedi ne yapsak boş ya e mail atıcagız geçen ay gibi yada beklicez...

oscar71;
sorma ya ne olacak bu halimiz biz böyle sesiz kalırsak birşey yapmazlar bugün yatsa iyi olur ihtiyacımız var sesiz kalmayın beyler email atın

hadi atalım geçen ay attığımız mail kopyalayın buraya ordan girip atalım buğün mutlaka para yatması lazım bütün faturaların zamanı geçti kesecekler herşeyi...

durmadan email atalım arkadaşlar yatması gerekiyor bugün bütün iller yatıyor istanbul neden böyle geç yatıyor ne kadar saçma işler email atacağımız adres aşağıda safari arkadaş açıklama yapmışdı geçen sefer yattı bu seferde durmak yok :mad:

safari_054

valla kardeşim bence ckopyala yapıştır yapmayalım en azından kısa ve öz geç verildigini yapalım vede adamlar sanki kendi ceğlerinden veriyomuş gibi ilgisilzer diye yazın...

safari_054;
hoşgeldin kardeş ne olacak bu halimiz hiç mi düşünen yok :(

by_34;
aynen katılıyorum herkez değişik birşey yazsın sadece örnek olarak kopyaladım buraya onu

Şimdi gönderdim ve şikayetimizi dile getirdim inşallah bir duyan olur da buğün ,yatar inşallah...

anlaşıldı

şimdi acil bir işim var 1 saate kadar kısmetse burada olacam ozaman anlatacam sizlere birkaç şey :):)

inşallah bugün bakım paraları verilir bende devlet bakanına email attım bakalım ne olcak

beyler artık sadece alanlar yazsın heycanlanıyorum:D:D:D

by_34

ağzında bal akıyor inşallah yatmıştır :)

safari_054;

vazgeçmek olmaz bence daha öncede ayın 18 -19- 20-21'de yatıyordu demek ki onlara bağlı birşey biz israrcı olmaz isek bizi kimse düşünmez 25 yatmaz değil illa 25 26 sı elbet yatıcaktır ama biz bunu ne kadar mağdur olmayacak seviye düşürmenin peşindeyiz heleki geçen seferki yaptığınız çalışma sonucu bunu demeniz şaşırtı beni açıkcası :rolleyes:

istanbuldan ancak bu kadar arkadaşmı mail attı acaba?istanbul bukadar büyük meğa kent olarak engelli bireylerin daha fazla bizlere destek çıkıp mail atmasını bekliyordum açıkcası para yattı deyip hazıra konanlarada kızıyorum lütfen o taşın altına birazda diğer para alan arkadaşlarda elini sürtse bari ....:mad:

Bu arada Gaziantep ayın 27'sini şaşmaz.. iki yıldan beri hep böyle alıyoruz. inşallah diğer iller de artık belli bir günde alır...

oscar71;

katılıyorum sana çok haklısın yatmasada bu durumu yaşamamız için devamlı bildirip sıkıştırmamız gerekiyor

Üst Alt