Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2011 Mayıs ayı evde bakım maaşı alan iller ve tutarları.?
İstanbul hariç tüm iller aşağı yukarı maaşlarını sabah itibarı ile alıyor istanbu her seferinde yalvar yakar birde öğleden sonraya kalıyor bunu insan gibi sabahtan herkezin ihtiyacını karşılayacakları şekilde verseler ne olur sanki.
hadi atalım geçen ay attığımız mail kopyalayın buraya ordan girip atalım buğün mutlaka para yatması lazım bütün faturaların zamanı geçti kesecekler herşeyi...
durmadan email atalım arkadaşlar yatması gerekiyor bugün bütün iller yatıyor istanbul neden böyle geç yatıyor ne kadar saçma işler email atacağımız adres aşağıda safari arkadaş açıklama yapmışdı geçen sefer yattı bu seferde durmak yok
valla kardeşim bence ckopyala yapıştır yapmayalım en azından kısa ve öz geç verildigini yapalım vede adamlar sanki kendi ceğlerinden veriyomuş gibi ilgisilzer diye yazın...
vazgeçmek olmaz bence daha öncede ayın 18 -19- 20-21'de yatıyordu demek ki onlara bağlı birşey biz israrcı olmaz isek bizi kimse düşünmez 25 yatmaz değil illa 25 26 sı elbet yatıcaktır ama biz bunu ne kadar mağdur olmayacak seviye düşürmenin peşindeyiz heleki geçen seferki yaptığınız çalışma sonucu bunu demeniz şaşırtı beni açıkcası
istanbuldan ancak bu kadar arkadaşmı mail attı acaba?istanbul bukadar büyük meğa kent olarak engelli bireylerin daha fazla bizlere destek çıkıp mail atmasını bekliyordum açıkcası para yattı deyip hazıra konanlarada kızıyorum lütfen o taşın altına birazda diğer para alan arkadaşlarda elini sürtse bari ....