Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Mayıs ayı evde bakım maaşı alan iller ve tutarları.?

OzİStar;

GÜZEL TAHRİK EDİCİ CEVAP TEBRİKLER :) PEEKALAAA

bakın asıl önemli olan senin benim onun msj göndermem değildir.. bu en çok 15 20 msj dır
ben bunu geçen sefer size söyledim zaten ama şimdi detaylı anlatayım
+ kendinize bu konularda aslamı asla güvenmeyin eğer kendinize gerçekten güvenmek istiyorsanız
öncelikli olarak sanal arkadaş çevrenizin geniş olması lazım
pekiiiii en fazla arkadaş sosyal ve kültürelde sayılan site hangisi tabiki faceebok
bu zamanda facee de her kişinin yakından tanıdıkları tanımadıkları sanal arkadaşları tanımamış fakat çok can
dostu arkadaşları vardır ben facee de 2 rumuz 2 msn ile giren ve onbinlerce arkadaşları olan kişileri tanıyorum
adını veremem fakat diyelim bazen fazlı kara ile giriyor bazen ise fazlı kaya diye yani soyadındaki 1 harf dışında ikiside
birbirinin kopyası aynı yazmış ve ikisinin arkadaş sayısısı toplamı onbinlerce oluyor...
sizlere anlatmak istediğim şu örnek veriyom oscar kardeşimiz
facee de kaç arkadaşın var atıyorum 400 hııımm hiç yoktan iyidir diyorum
peki kaçını yakından tanıyon kaçını uzaktan ama samimi dost olarak anlaşıyon msjlaşıyon vsvs
bana dedinki 1/5 yani 5 de 1 i kadar tekrar diyom hiç yoktan iyidir yani bu 80 msj demektir diğerlerini hiç katmadım
işte şimdi bu konuda kendine güvenmemen için hiçbir sebep kalmadı sen 80 kişi sayılırsın kardeşim
yani burada önemli olan senin geniş arkadaş kitleye sahip olduğun siteye girip kendine destek istemen
mesala geçen sefer ben daha 1 saat geçmeden en azından 100 mesaja yakın msj gitti demiştim peekiiiii
bu kadar kısa zamanda nasıl oluyorda 100 mesaja yakın gidiyor yukardakilerini iyice okuduysanız anlarsınız
burası için diyorum kimbilir belki benimde aynı kitlede yakın tanıdık tanımadıklarım hiç görmediğim fakat görmüş gibi can dostlarım var
umarım şimdi anlatabildim çünkü net ve anlaşılır şekilde yazmaya çalıştım

ayrıca bide o arkadaşlarınızın kendi arkadaşlarına bu konu hakkında msj attığını düşünün :confused::confused::confused::)

10 tane ayrı bilgisayardan mesaj yolladım farklı farklı yazarak birazcık insanları düşüniyorlar ise okuyorlar şimdi emailleri birazcık allaha inançları var ise ellerinden geleni yaparlar veya bir cevap verirler en azından herkez ellinden geldiği kadar sıkıştırsın arkadaşlar gelişmeleri buran paylaşırsınız;

Email Buradan;

.:: Devlet Bakan Selma Aliye KAVAF ::. -
safari_054;

bu kast ettiğin zaten yapılıyordur buna emin ol söylemek istediğin allahın emri zaten o da ayrı bir görev biz genede ellimizden ne geliyor ise yapıyoruz kardeş 1 tane ile 1000 doğarmış misali;)

ama kişisel olarak diyorum ben şuan 25 bekliycem eğer olmazsa ankara bu sefer yağmura değil doluya tutulacak size söz veriyorum...

arkadaşlar başka bir engelliler sitesini kontrol ederken gördüm istanbul az önce yatmış

benim telefon kesik olduğundan ben kontrol edemiyorum bakabilen olursa lütfen paylaşın emin olalım

Arkadaşlar İstanbul ne zaman yatacak kesin bir bilginiz var mı? :confused:

oscar71;

yattı diye çok umutlanıyorsun :) ama inşallah doğrudur bende bakıcak durumda değilim bakamıyorum bir arkadaşımız sorgulatırsa çok sevineceğiz

Möridan

görüyorsun 10:00 beri uğraşıyoruz inşallah sesimizi duyan olurda yatar

valla o kadar site gezdim en kral site bizimki ya baksan bir istanbul için oralaık karıştırdık valalhi süperiz diğer sitelerde kimse istanbulu bile yazmamış hadiyin arkadaşlar hayırlısı olucak galiba:D:D

bu saat'e kadar yatmadı ise bu saaten sonra zor yatar mecbur ya yarını yada 25 ni bekliyeceğiz yapacağımız bişey kalmadı dedim ya o kadar email attık en azında bir cevap verme yetekleri dahi olmadığını anladık kimse kimsenin halinden anlamaz "Tok Açın Halinden Anlamaz" allah yardımcımız olsun destek çıkan herkese teşekkürederiz birlik her zaman olması gerekiyor sağlık ve huzur içinde kalın görüşmek üzere :)

aynen katılıyorum size ozistar kardeşim Allah yardımcımız olsun...

İstanbul yattı yazısını görebilicekmiyim acaba o kadar yaşayabilicekmiyim... :mad:

herşeyde bir hayır vardır arkadaşlar
geç olsun da güç olmasın...
sinirlerimizi yıpratmanın anlamı yok
inşallah yarın yatar diye umudumuz var enazından
ya oda olmasaydı...

ADIYAMAN / KAHTA iLçesi evde bakım maaşı yatmıştır. 571 tl

darısı istanbulun ve diğer yatmayan tüm illerin başına.

Buğün de yatmazsa halimiz duman arkadaşlar istanbul il sosyal hizmetleri arayanız oldumu ne diyorlar merak eden yokmu?
ben arayamıyorum arayabilenler arasın lütfen .

4423162 tel num

oscar71;
şimdi aradım ayın 27 sinde yatacakmış yani cuma günü :((

bunllar bizi süründürmek içinmi bu parayı vermiyorlar amaçları ne ya ankara daha geçen ay söyledi ödenekleriniz bir ay önceden yatırılıyor vermeleri gerekiyor şimdiye kadar diyorlar onlara sorduğumuzdada henüz ödenekler gelmedi diyorlar yok böyle saçma birşey

Bende bişey anlamdım ya bu adamlar ne yapmaya çalışıyor neden bu kadar geç veriliyor istanbul geçen ay dememkki tesadüfgen öğlenden sonra aldık yani mail felan boş arkadaşlar ya 25 deniyor bak bide 27 çıktı şimdi ya kardeşim haziran ayına sarktı anlamdık ki diğer iller 6 7 8 başladı ayın 20 kdar hemen hemen hepsi yattı istanbul yatmıyıor büyük kentler mesela ankara bizden 1 hata önce yatıyor ödenek ankaradan ankaraya çabuk geliyorda istanbula çok mu yavaş geliyor bende anlamdım ordaki çalışanlardan kaynaklanıyor arkadaşlar bu kadar...

Birde merak ettiğin diğer iller 2 ci evde bakım maaşlarını nerdeyse bizden 6 gün sonra almış oluyorlar biz her ay onlardan sanki bir maaş eksik alıyormuşuz gibi geldi bana...

by_34;

valla arkadaşım aradım cuma dediler gerçi ben bunlara pek inanmıyorum geçen ayda böyle dediler aynı gün öğleden sonra yatmıştı paralar.......

Efet kesinlikle işin tadı kaçıyor ya şu istanbula bi ayar yapsalar yetr bakın hiç diğer illerden yattımı bekleyen varmı sadece bu ay için değil diğer aylara bakalım hep aynı senaryo anlamdım gititi yaa bugun olmadı artık öğleden sonraya da bakmak lazım olmassa yarın

turkalp;
bu kadarda olmaz ya bu kadar vurdum duymaz olamazlar ya ne acımasızlar ya ilaç kullanan var hasta masrafı var bu var şu var neden yatırmıyorlar ya ne şrfzliktir bu yaa arayın beyler email atmaya aramaya devam sıkıştırın

Artık öğleden sonray kaldı kardeşim valalhi istanbula kök söktürüyolar yani açıkcası sebebini adam akıllı deseler kimse gık ını çıkarmaz insanlar neden bekliyor kimsede bilmiyor...

şimdi aliye kavafa tekrar mail attım ve şöyle yazdım buraya attığımız maille ilgilenen varmı yoksa bizleri kandırmak amaçlımı yapıldı okadar mail attık istanbul için kimse duyarlı davranmadı yetkili ilgili makama sesleniyorum allah inandırsın ekmek alacak paramız kalmadı diye resmen yalvardım.

En güzelini yazdın valalhi ya eline emegine sağlık bende çok yaazdım inşallah dediğin olur....

by_34;

inşallah yatar öğleden sonra geri zekalı bir sistem bir devlet oldumu böyle oluyor işte

oscar71;
okuyorlar ise cevap yazmıyor ise birazcık dini imanı var ise bu emaile cevap yazarlar gerçek olanı yazdın millet zor geçiniyor zaten birde parayı yatırmıyorlar

not: tahmin ediyorum ki bu parayı başka yerlerde kullanıyorlar çeviriyorlar yani ellerine geçtiğinde yatırıyorlar bakanlar bu parayı kullanıyor ben öyle tahmin ediyorum

valalhi kardeş sistem bu bişey diyemem ama bu tam bir rezil durumdur yani. yani admlar seni beni düşünmez adamlar kendi hallerdinde aman akşam olsunda evime gideyim çok ta önemliydi maaşın bugun yarın yada öbür gün olması kim bekliyo parayı kim beklemiyo adamlardaki kafa şu ha bugun hayarın sonuçta alıcaksın ne fark eder aynende böyle kardeşler ...

oscar71;

ne demek istediğini çok iyi anladım çünkü aynı durumu bende yaşamıştım sırf bunun için birazdan yani facee den sonra bir kaç şey söyliyecem
yalnız bu konuda dediklerimi sizlerde yaparsanız o para yatmadan önce ankaradan buraya uyarı telefonu geleceğinden ben eminim... ???

bu iş çığrından çıktı eğer sadece bu ay değil tüm aylar boyunca rahat etmek istiyorsak bu sorduğum soruları cevaplarsanız sevinirim + en azından birazdan kendim diyeceklerimi aynen uygulayacam
asıl diyceklerime dönmeden önce kimin facee de geniş kitleye ve güvenebildikleri arkadaşları dostları var ???
kimin tüm sanal olarak geniş arkadaş kitlesi ve birçok site üyeliği var
kimlerin illaki bura değil doğu tarafı karadeniz ege vsvb tarafında yerel gazete de çalışan veya o kuruluşta ciddi bir yeri olan sanal yada gerçek hayatta dostları var ???
kimlerin belediyeler tarafından aylık çıkartılan dergi de veya derginin önemi için yazı işleri müdürlüğünde çalışan il veya ilçeler farketmez sanal yada gerçek hayatta tanıdıkları var ???

.!!! DENEMEYE FAZLASIYLA DEĞER .!!!

ÖNEMLİ: yalnız ayrı pc ayrı msn ve ayrı ıp olsun ???
facedeki msn nizde önemli ayrı ıp den yeni olarak alın ve ayrı ıp den aldığınız msn nizi eskisi ile değiştirin ....!
BU SEFER BU KONUYU YÜZLER,,, BİNLER,,, ONBİNLER,,, DEĞİL EN AZINDAN YÜZBİNLERCE KİŞİ DUYMASINI İSTİYORUZ....!

ÖYLE DEĞİLMİ ???
<...cevaplardan sonra anlatacam...>

tekrar dönecem

Üst Alt