Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Mayıs ayı evde bakım maaşı alan iller ve tutarları.?

biliyorum öğle paydosu aramıyacağım şimdi ayrıca ben artık düşmiyeceğim üzerine paranın tadınıda kaçırdılar zaten akışına bıraktım arkadaşlar 14:00 15:00 gibi bir daha hesaplarınıza bakın eğer yatmış ise buraya bildirin

aynen kardeş tadı kaçtı dikkat ederseniz bu ay baya tadını kaçırdılar artık sıkıldım bence herkes sıkıldı bence artık yorum yapmayalım sadece alanlar yazsın özellikle istanbuldakiler sadece aldıysa yazsın allah bellalarını versin hepinizdendnde özür dilerim teşekkürler....

hesap'da para olup olmadığını nasıl anlarım gitmeden ?

dün gece tekrar bu konuda çok düşündüm ve start verdim kendim için şimdiye kadar birçok msj gitti ankaray sayısını bende bilemem
fakat 1 saat gibi önce yeni msj atmaya çalışan kardeşlerim bana geriden msj atmaya başladılar ve verdiğin adres çıkmıyo bozuk yanlış vb diyorlar
kendim denedim evet doğru birçok kişiye de sordum aynımı diye kısaca evet diye cevap aldım şimdi size aynı site gibi sayılan 2 mail adresi verecem
diğerlerinede hala aynı adresi veriyorum vermeye dvm edecem artık aşağıdaki mail adresi ile msn msjı atın

SANIRIM OKADAR KİŞİNİN MSJLARINA DAYANMADI SİTE
tekrar gelecem...

ilhandeneri@gmail.com

selmaaliye.kavaf@basbakanlik.gov.tr

MSN OLARAK YANİ MAİL OLARAK ATIN

by_34;

evet farkındayım ve yaklaşık 2 saate kadar msj attığım herkese tekrar msj yolluyom mail msjı ve site içinde
konuyu kapatsınlar kapatamayanlar adminle msj laşıp kapatsın diye
dün demiştim ya ankaradan istanbula mutlak bir uyarı tel-i gelecek diye sanırım geldi
çünkü saat 13.59 da bana msj geldi aynen şu şekilde
13:59
Yanıtla ▼Yanıtla
Tümünü yanıtla
Ayrıntıları gizle ilhan Deneri ilhan Deneriilhandeneri@gmail.com

E-posta gönder
E-postayı bul Kişilere ekleKime: ......... ......

mesajınızı aldık.bu sekılde dırek maddı bır yardım buradan bakanlık olarak bızım ımkanımız yok. sosyal hızmetler ıl mudurlugune gıderek mudur bey veya yetkılı arkadas ıle gorusun.kendılerıne e maılınızı yolladık. sızınle ılgılı bılgılerı ve durumu kontrol ettıkten sonra gereken yardımı mumkun olabıldıgınce yapacaklardır.

geç veya şimdi sorunlarımı anlattım anlattırmaya çalıştım ve ayrıca bu demek oluyorki bir uyarı tel-i gitmiş kısaca yani bu ay 2 maaş alabilirdim fakat gitmedim daha doğrusu herkes 6-7 alırken ben fazlasını hak etmiyorum diye
yarın veya cuma kesinleşti sanırım
ve artık bundan ilerisi de olamaz...

çıkmak zorundayım dvm edecem bilgilendirmeye

yüce ALLAH-a emanetsiniz...

kardeşim helal olsun vallhi emegin çok ben burdaki herkes için san teşekkür ederim sende allaha emnaet ol...

ben aradım cuma yatacak dediler

istanbul

zoro;

inşallah yarın yatar ya cuma'ya kalmaz inşallah

TÜM HERKESE ŞİMDİDEN HAYIRLI GÜNLER
mrk etmeyin eminim yarın yatacak
dün bu msjdan sonra benim hotmail adresi verip e-mail msjı atan forum da konu açıp benim hotmaili veren herkesi uyardım artık
1 kaç forum dışında şu ana kadar hepsi silindi ve artık kimse göndermiyoda zaten ve kendim kişisel olarak 2 msj atıp tekrar 1 msj aldım
dediğim gibi kendisinede yazdım sağolun ve teşşekkür ettim ben sizden ayrıca bir ücret vb istemiyorum diye
yalnız hanımıma bu konuyu açtığımda küçük bir azar işittim ve yine küçük bir tartışma yaşadık
ama kendisini ikna edemedim yarın burada açıklamak istemediğim birçok belge ile maltepe ye geçecek öğle tatilinden sonra ve bende gelecem dedim
annemi ve oğlumu kızıma emanet edip gideceğiz...
olup bitenleri gerekirse yine burada farklı bir rumuz açarak size ve diğer sitedeki dostlarıma bildircem
gerçi akşama kadar kısmetse yine burda oluruz sanırım gerek kalmıycak
ÖNEMLİ: ve sizde KENDİNİZ için destek ararken veya msj atarken ayrı ıp den aldığınız hotmail ile msj atın ATTIRIN...
ben şimdi bu konuda kişisel destek veren tüm herkese uyuyan ve ayakta olanlara ayrıcılıklı olarak tekrar tşk kür msjı atıyorum
tekrar diyorum yarın olup bitenleri saklamadan size ve diğer cani gönülden dostlarıma anlatacam...

yüce ALLAH-a emanetsiniz...

NOT: yarın yatacağından emin olun bu konuyuda kendim bizzat söyliyecem çünkü eğer böyle dvm ederse dünkü yankılar diğer günlerin seslerine hiç benzemiycek kısacası devede kıl kalacak
adım ve adınız gibi emin olabilirsiniz...

şimdi aradım bankayı istanbul YATMAMIŞŞŞŞŞ.......

bekle yatacak o çünkü bu günlerdede olmazsa bu konu daha önce belirttiğim gibi SANAL DEĞİL GERÇEK HAYATA TAŞINACAK ???:confused:

bune ya dalgamı geçiyorlar:mad:
umutluydum bugün yatacağından
cepte kuruş yok dört gündür oğlum
yürüyerek gidiyor okula:(
bugün yarın demekten çocuklarada yalancı
çıkıyoruz.

Aynen ceydacık ben çocuğuma aynısını söylemekten bıktım çocuk artık bana inanmıyor hep öyle söylüyorsun anne diyor okula giden çocuğuma yemek alabilmesi için bile allah inandırsın kaç gündür kuruş veremiyorum...

tabiki inanıyorum arkadaşım sadece sen ben değil
çok fazla kişinin bizimle aynı sorunları yaşadığına eminim
allah hepimizin yardımcısı olsun.

allah yardımcınız olsun zor durumdur..inşallh bugun yatarda herkes kurtulur ya..zaten şi,mdi yatmadıysa öğleden sonraya oda olmassa yarın yatacak..

Cuma dediler birkere bugünde büyük bi ihtimalle yatmayacak, dedikleri olucak yani yarın yatıracaklar ..... Safari arkadaşım sen çok uğraştın ama olmuyor işte bunları allah kahretsin başka diyecek bişey yok

safari_054;

gercek hayata taşısak ne olacak ne yapabiliriz ki sadaka gibi yardım veriyolar işte. Keyifleri isteyince yatıracaklar neyi beklediler bugune kadar ben onu anlamadım para ellerinde yatırcakları günü söylüyolar ama neden niçin geçiktiriyolar onlara ne kazandırıyor bu kadar insanı madur etmek arkadaşın biri yazmış ekmek parası yok diye yok işte olmayınca olmuyor hiçmi görmüyolar bu yazıları okadar ımeal atıldı yazık gerçekten cok yazık.....

oscar71;
ceydacık;

boşuna mı o kadar uğraştık aynı durumdayım bende meteliğe kurşun sıkıyoruz artık ne sitem ederim ne uğraşırım allah onlara çektirsin aynısını bugün inşallah yatırırlar

az önce bir kardeşimden mail aldım yetişirse öğleden önce eğer olmazsa öğleden sonra mutlak yatacak şimdiden hayırlı olsun

akşama burada olacam

safari_054;
inşallah dediğin gibi olur
sende çok emek verdin
hepimizin sesi oldun çok sağol.

oscar71;

safari_054;
inşallah kardeşim bilgi için sağol

öğleden sonra verilcek diyorlar telefon ettim inşallah verilir

inşallahhhhhhhhhhhhhhh verirler insanlaı kanser ettiler ya vallahi varya pembe dizi gibi bekliyorum istanbul yattı yazısını:mad:

by_34;

içimden öyle şeyler geçiyor ki onlara söylemek için bir gelişme varmı ?

bugunde olmadı galiba kimseden ses yok yani....istanbul yattı mıı ııııııııııııııııııııııııı

by_34;

az önce görüştüm yarın yatıcak dediler böyle birşey olamaz arkadaş ya dünyada görülmemiş

ben bişey diyeyim mi hani bi şarklı varya herşey yalan olmuş bu dünyada aynısı oldu be bugun yarın diye diye cuma ettiler ellerine sağlık bunların helal olsun adamlara vallihi ....

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ne yapıyor ki bu parayı bu zamana kadar? Ödenekleri ayın ilk günlerinde gönderiyor il müdürlüklerine devlet. Bu işte bir iş var ama...

Mayıs bitmek üzere diğer ille haziranın başında diğer maaşlarını alacaklar biz İstanbul onları arkadan 25 gün geç takip ediyoruz neden anlamadım bende...

valla kardeşim zijofreni hastası on senedir ilaçların içinde skıntı hapıda var ben vasisiyim inanın şimdi ben iççem sıtkım olsun onların yardımları

arkadaşlar şimdi haberini aldım istanbul pendik yatmış

teyzem almış 570 tl aldım diyor

Üst Alt