Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Mayıs ayı evde bakım maaşı alan iller ve tutarları.?

Muğla'dan bakım maaşı alan oldu mu Muğla'daki arkadaşlar.Ben de paranın yatmasını bekliyorum hala.

arkadaşlar inşallah doğru geğildir ama...bazı arkadaşlar aramış...pazartesi denilmiş.eyvah ki eyvah..!!

serengeti;
ewet bide o var dua edelimde yarın yatsın. haftayada bırakabilirler nasılsa tuzları kuru

arkadaşlar benm bildiğim bi yerde yattıysa o şehir komple yatmış tır mesela kerimc arkadaş yattı dio eğer yattıysa herkesin yatmıştır ilçe ilçe değişmez acayip......

kerimc;

yok arkadaşım yanlış bilgi almışsın bende maltepedeyim az önce baktım yatmamış

allah kahretsiz bende çaresiz kaldım olumlu güzel haber yokki sizi sevindirim bana dediler pendik yatmış ama şimdide deniyorki hiç bir yer yatmamış istanbuldan

az önce eve geldim maltepe den telefon yüzünden geri gelmek zorunda kaldım
ve şimdi hanımdan cep msjı geldi belli bir miktar para elden almış...
yani bu konu artık benim için bu ay mecburen kapanmıştır...
darısı sizlerin başına
yüce ALLAH-a emanetsiniz...

seçim zamanı kim kime dum duma iilgilenen araştıran yok...

safari_054;
yani parasını almışmı darısı bizim başımıza diyorsun

İstanbul - Esenler'den yazıyorum 16:10 itibariyle maalesef yatmamış...

kerimc;

----NEDEN BİLİYORMUSUN----

daha öncedende söyledim ama tekrarliyim bu sözün için
insan tekse eğer karanlık bir boşluktaki sessiz bir çığlıktır onun için tek başıma bu konuya dvm etmem olmaz olamaz
ama sevdiği sevdikleri sevenleri varsa o maddi değerden çok yüksek ve kolay kolay elde edilemiycek bir manevi hazinedir...
ve aldığım zaman bile hala dvm etmeye kalksam destek aldığım kişiler hala alamadınmı diye yine sorarlar almadım diye yalan söylesem mutlak birgün ortaya çıkar aldım dediğim zaman da ters anlaşılıp bu bizden para isteniyo denir elim kolum bağlandı anlıycağın bu ay bu konu artık benim için kapanmıştır....
sıkıntınızı sorunlarınızı fazlasıyla anlıyorum ve herşeyden önce yüce ALLAH sabır versin diyorum
hoşkalın hoşcakalın

o kadar kişinin parasını 1 haftalıgına repoya yatırıp kazanırlarsa bayaa kazanırlar....aklıma repo geliyorr arkadaslar malesef ALLAH yardımcınız olsunn.:(

safari_054;

yani arkadaşım bu konuyla ilgili bayağı uğraştın fakat böyle söz tutmayan insanların dediklerine inanma hani bugün öğleden önce olmadı öğleden sonra kesin yatacaktı adınız gibi emin olun demiştin ya noldu, birdaha yapma istemiyerek böyle riyakar insanların oyununa alet olma, insanları umutlandırma

turkalp;

evet dedim tekrar diyorum bugün mutlak yatacak dedim kardeşimden mail geldi söyledim + sizlerde tel vb edip doğruladınız öyle değilmi

riyakar insanlara alet olmuyom hatta şöyle diyim ben sana kendini tamamiyle şimdi şu an es geç yoksay yani ve benim yerime koy parayı aldın ve kendi başına ne yapabilirdin çünkü artık manevi yardım isteyemiycen bakanlık vb msj atamıycan kısaca herşeyden yoksunsun tek başına ne yapacan :)

neyse sabır diliyorum sizlere sabır ne diyim başka

yüce ALLAH-a emanetsiniz...

ben salı günü aradım ayın 27 si cuma günü dediler ve bunu burda paylaştım cuma kesin yatacak demedim mesela çünkü bunların lafına güven olmaz bu 1 değil 2 hiç değil......

Offff yeter ama ne zaman yatacak bu maaş ! Burnumuzdan getiriyorlar.. :mad::mad::mad:

İnşallah yarın yatar dört gözle bekliyoruz şu an itibarı ile hala yatmamış sanırım ben site üzerinden takip ediyorum yatmış olsa zaten buradan öğrenmek mümkün olur Allah hepimize sabır versin inşallah...

arkadaşlar ne oluyor ya bir avuç karektersiz insan müsbetdesi paraları yatırmadıfgı için birbirimize düştük galiba beyler herkes muhtaç bu paraya birileri ne dersek inanıyoruz bizlerde buyrda paylaşıyoruz birbirimize hesap sormayalım adamları keyfi yerinde yarını görelim artık bundan sonraki aylarda böyle olcak galiba

doğru söylüyorsun onların tuzu kuru mağdur durumda olan bizleriz..

valla arkadaşlar saat 5 gibi grüştüm sosyal hizmetlerde bi kişi ile bana sistem çalişmıyo paranın hazır olduğunu ama sistem hatası olduğu için aktaramıyoruz dendi ama tarın öyleden sonra alabilirsiniz dendi hepimizin adına konuştum emin olun iyi akşamlar allaha emanet olun kendinizi üzmeyin

seçimle alakası olmamalı böyle durumların...!!!

inşallah yarın yatar yoksa pazartesiye kalır..!!

Büyük ihtimalle yarına kaldı maaş. Pazartesiye sarkmaz inşallah.. :(:(:(

Bakım maaşı aldığınız bankanın, internet bankacılığı hizmetini alsanız netten hesaba yatıp yatmadığını öğrenirsiniz.Bu kadar sitrese değmez.Allah c.c. sabır versin.

Üst Alt