Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Mayıs ayı evde bakım maaşı alan iller ve tutarları.?

safari_054;

sesimizi duyurmak için yeterli olurmu bilemem ama bence direk şikayet bulunsak en mantıklı cevap bu olacak facebook kullanan birisi değilim arkadaş kitlem geniş ama bunu yapacak kaç kişi var vs. bence en mantıklı olan bu işlere kim bakıyor ise bir üst birime şikayet etmek veya durumu güzel bir şekilde anlatmak en doğrusu olacaktır.

zaten cevaplardan sonra anlatacaklarımı ... .... ce kişiye aldatmadan mantıklı ve düzgün şekilde duyurulacak.!!
kardeş yazmış ekmek parası yok pekiii ya hala cuma yatarsa ??? mantık bumu
mantıksızlığı ?? tahmin etmek istemiyorum :)

arkadaşlar biz kendimizide parçalasak yine bildiklerini okuyacaklar bu kesin yapacak bişey yok yani, bu saatten sonra da hayatta yatırmazlar mecbur bekliyecegiz.......

bunlarda amma uzattılar bir istanbula vermediler gitti

tüm aylara rağmen geri çekilme :)
pekala o zaman bu ay benim için farketmiyor geçen aydan dolayı herkesi ayın sonuna çektim ama 25 yatması lazım tabi
sadece geçen ay çok lazımdı o da oldu

artık bu konu benim için KAPANMIŞTIR.....

yüce ALLAH-a emanetsiniz...

safari_054;
yani arkadaşım yapacak birşey yok bekliyeceğiz mecburrrr

geçen ayı hatırlıyormusun önce ayın 27 si sonra yok konferans yok cenaze diyilip ayın sonuna atılmak istendi
sonra ne oldu peki :confused:
taş patlasa sizlerle beraber 150 msj gitti ankaraya ve hemen 2 saat geçmeden yatırıldı :)
acaba tesadüfmüydü :rolleyes::rolleyes:
neyse dedim ya artık benim için kapandı.....

Gerçi hep böyle denilip önceden yatırılıyor paralar. Ne olacağı belli olmaz tabi.:mad: Bana yarın yatar gibime geliyor. İnşallah ta öyle olur daha da fazla beklemeyiz artık:mad:... İyice saçmalamaya başladılar....:mad:

büyük gün yarın galiba inşallah yarın yatarda kurtuluruz....

by_34;

o kadar email attım hadi hesabı yok ne yapalım düşünen yok yarını bekliyeceğiz yatmaz ise ortalık karışır aga :D:D

çarşı karışır hemşerim:))))))))))))))))))))

İnşallah yarın güzel bir gün olur arkadaşlar. İnşallahh yatar.:eek:

by_34;

aynen çarşı pazar karışır ;):D

neyse ben yatıyorum iyi geceler inşallah yarın müjdeli bir haber bekliyorum burada :) :)

Saat 10:10 da telefonla hesabıma baktım Yatmamış sanırım cumaya kaldı...

yazık valalhi bunlara öğleden sonra yatar belki zaten yatmassada perşembe yatmaz cumaya kalır bence

istanbul yatmadımı halen telefon olan arasa iyi olacak durmadan arayın

Merhabalar arkadaşlar,

T.C BAŞBAKANLIK Sosyal Hizmetler ve ÇOCUK esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü,geçen ay maaşların geç yatması ile ilgili mail atmıştık o konu üzerine bana eve mektup geldi,yazı şöyle

Sayın S.B,İstanbul İl Saosyal Hiz Müd,de bu konuyla ilgili işlemleri yürütmekle görevli personele ödemelerin gecikmesine ilişkin sorulan orular karşısında kötü muameleye maruz kaldığını ve bakım ücretinin ödemesindeki gecikmeler nedeniyle mağdur durumda olduğunu bildirmiştir.
Söz konusu ödemeler Maliye Bakanlığı emrinde olup iznine bağlı olarak Kurumumuz Genel Müdürlüğünce yapılan aktarma sonucunda İLsosyal Hizmetler Müdürlüklerince ödeme yapılabilmektedir. Bu nedenle,evde bakım ücreti ödemelerinde gecikmeler olabilmekte ancak hak edilen miktarın tamamı ödenmektedir.
Ayrıca iletide yer alan diğer konunun İstanbul İL Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce değerlendirilmesi; müracaatçıların şikayetine sebebiyet verecek uygulamalara mahal verilmeksizin işlemlerin imkanlar dahilinde zamanında gerçekleştirilmesinin sağlanması ve müracaatçılar ile iletişim konusunda görevli personelin uyarılması hususlarında gereğini ve bilgilerinizi rica ederim.

Özürlü Bakım Hizmetleri Daire Başkanı Genel Müdürü Avni ÖZKAYA.​

Sizlerede böyle bir yazı geldimi ?

yok gelmedi bana herşey kılıfına uydururlar zaten böyle bir saçmalık olurmu ya tüm iller yatmış istanbul yatmamış bu ne ya böyle

ya valalhi artık serap kardeş artık tiksindim ya valalhi eline emeğine sağlık bak sna dönmüşler artık tesadüfmü bilmiyorum sen adres yazdın galiba onunj için dönmüşler galiba baksan şimdide maliye baknlıgı ortaya çıktı bakalım artık kim bu işi bitiricek

üstelik seçimlere şurda kaldı kaç gün,bunların yaptığına bakın ben 2022 maaşı da alamıyorum şua iptal ettirmiştik marta tekrar müracaat ettiğim halde bana eve ihbar mektubu geldi bende sevindim maaşım bağlandı diye,meğerse 1 aylık fazla para almış sayılıyormuşum bende itiraz ettim heryerde 90 gün içinde dilekçe ile bildiri yapın diye eşim işe başladı ben 29 gün donra 2022 maaşını çektim çekemezmişim bende yazı yazdım her çalışan 3 ay denemede değilmidir ya eşim 1 ay sonra çıksaydı bende 40 gün sonra bildiri yaptım ceza yedim anlaşılan şimdi benim maaşımı bağlamıyorlar.

valla 500 550 tl para vericekler burada onuda haram ettiler bize valla gelde parayı harca 4 5 gündür durmadan israr ediyoruz yatırmıyorlar telefon açalım bir daha numara nedir ?

yok kardeşim alalh bu işi böyel yavaş yapan yada aksatanın belasını versin bu milleti böyle süründürdüler ya baksanıza istanbulda hep sorun ya...

kardeş açmazlar telefonu merake tmeyin açmaz lar eğer bursaı il sosoyal hizmetelrin telefonuysa bahçelievlerse açmazlarrrrr aarkadaşım orda çalışıyor size bilgi vereyim o bile adam akıllı ne oldıugu bilmiyor

oscar71

cep telefondan nasıl arıyacağız bu numarayı ?

kardeş ozan bak adamlar yemek paydosunda söylim kimseninde umrunda değil bilelim arkadaşlar sadece biz uğraşıyoz onlara göre ha bi gün önce ha bi gün sonra yani artık yeter vaalhiii

Üst Alt