Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Mayıs ayı evde bakım maaşı alan iller ve tutarları.?

Bu ay müjdeli haberi vermek bana kısmetmiş. Az önce netden baktım yatmış. Bana yatınca tüm il yatıyor.

İstanbul / Üsküdar

ozkanfb1987;

sağol kardeş inşallah yatmıştır ihtiyacımız büyük var yarın ola hayır ola

evt şuan bende telefonla baktım yatmış :) ...umarım bi daha ki aylarda da bu kadar geciktirmezler....

vay vay vay herkes ayakta hayırlı olsun hepimize..güle güle harcayın..

turkualp inanki senin adına daha çok sevindim sırf yanlış anlaşıldığım için

CUMANIZ mübarek olsun

Gaziantep de yattı arkadaşlar. Yine hak ettiğimiz maaşı tam bir ay sonra verdiler. Her halukarda bir aylımız onların kesesine girecek. Ayın birinde diğer aylığı yatırmadıkları sürece...

ist yatmış tşk ilginiz için arkadaşlar bu sefer gerçekten insanı sıktılar ay biitti nerdeyse 17 sayfa oldu hiç bu kadar çok yazı olmamaıştı yinede sağlık olsun ist tşk

Herkeze hayırlı cumalar,bu kadar uğraş'dan sonra nihayet...

valla çok uğraştık alıcağımız paradan soldurdular artık neyse ki yattı önemli olan bir daha böyle geç yatmaması hayırlı cumalar dilerim arkadaşlar görüşmek üzere.

lütfen yardımcı olurmusunuz ben bakım maaşı alıyorum fakat hesapta 570 tl var fakat hesap bloke diyor cekemiyorum başka böyle tecrübesi olan yardımcı olacak arkadaş varmı

safari_054;

yok arkadaşım benim kızgınlığım bu insanlara bizi ne sanıyolarda dalga geçiyolar, insanları umutlandırıyolar. ben gerçi bu kadar sarkıcağını umuyordum benim sıkıntımın nedeni bi arkadaşın ekmek parası yok demesi ne kadar üzüldüm birbilsen. Allaha şükür yatmış para bende bu arkadaş için sevindim saygılar.

çok şükür yatmış diyo arkadaşlar. herkes güle güle harcasın. cumamız mübarek olsun.
:D

turkalp;

fazla ayrıntılara girmiycem ben bu konu hakkında son 2 gün içerisinde çok şey öğrendim ama sadece şunu diyim para ...... geliyor ve bu zamana sarktığını ankara gün değil saat ve dakikasına kadar haberi var...

daha fazla derine derinlere inmek istemiyorum sağlıklı günler diliyorum

vay vay vay kardeşim ben bişey anlamdım o kadar siteyi takip ettim yatırmadılar ya ben dün 5 ten berri bakmıyorum korkuyodum bugun bakayım mı bakmayayım mı die yatmış sizin dediğinize göre oh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dizinin finaline gelene kadar çok çektik ya herkese hayırlı cumalar .......
demekki sorun bende artık sevindirici haber vercem siteye girmicem o zman çok erken yatıcak :) :) :)

560 tl yatmış bize neden acaba ? başka atm'den çektim ondanmı kesti? sizce avm içinde atm den alıyorduk bu sefer bankanın önündeki atm'den aldık 560tl 'vardı 10 tl sorun değil ama neden böyle merak ettim bilgisi olan varmı?

allakasi;

Bu kartla daha önce maaşınızı çekmiş miydiniz? Eğer kartınızı yeni aldıysanız veya daha maaş çekmediyseniz kartınız kullanıma kapalı olabilir. Öte yandan şifreyi birkaç defa yanlış girmişseniz de aynı sorunla karşılaşırsınız. Ziraat bankası müşteri hizmetlerini arayın veya şubenize başvurun. Tabii maaşınızı şubeden elden de alabilirsiniz.

OzİStar;

Ben başka atm'den çekildiğinde kestiklerini duymuştum. Fakat yinede yanlış bilgi vermek istemem.

OzİStar;

bende 560 aldım banka verdi

Arkadaşlar çok çok gerekmedikçe alıntı yapmak yerine arkadaşlarımızın nick'ini yazıp sonra mesajımızı yazarsak sevinirim..

bende 560 aldım hiçbir değişiklik yapmadım aynı yerden bankanın önünden çektim herzamanki gibi?...:confused:

Arkadaşlar Muğla'dan bu ayki maaşı alan var mı.Ben daha almadım.

gene uyanık bir bakan vs 10 tl 'ye konmuştur kesin :)

Ahmet Akkuş;
arkadaşım maaşı nerede yaptırdın bağlı olduğun SGK Müdürlüğüne git bildir.

Üst Alt