Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Mayıs ayı evde bakım maaşı alan iller ve tutarları.?

merhaba

arkadaşlar adıyaman merkezle ilgili bilgisi olan varmı acaba

birsu;

izmir her ay manisa yı tekip edıyo o zaman yarın yada bu gece 12 den sonra bakmak lazım izmir için !!!

arkaşlar s.a aydın hakkında bir bilginiz varmı yatmadıysa ne zaman yatar lütfen en kısa sürede cevap istiyorum ACİL :(

istanbul anca haftaya alır keşke bu hafta alsak ama işte olmuyor bunada şükür...

yatan iller,

kırşehir
bursa
çanakkale
antalya
samsun
diyarbakır
tekirdağ
şanlıurfa
uşak
kütahya
konya
bayburt
sakarya
ankara
karabük
Zonguldak
balıkesir
manisa

dayıcım bey aydın ne zaman yatar peki bir cevap verirmisiniz lütfen

sekiz kimse(dayıcım) bilmez nezaman yatacagını yatan buraya yazıyor :)

zeynepli;899162]ya arkadasım mılletı nıye yanıltıyosun.pazarı pazartesıye baglayan gecemı yattı yanıgece yarısı ayın 15 şini 16 baglayan gundenmı bahsedıyordun..,bakım parası hıç ,,cumartesı veya pazar gecesı yatrmı.lutfen dogru bılgı verelım,sen pazar gecesı gıttın 12.den sonra paranı çektın .konyadan olemi.cvp lfen

değerli arkadaşım gece bankaya gitmedim ve parayı çekmedim.sizlere bilgi olsun diye yazıyordum ama bundan sonra bilgiye ihtiyacınızın olmadığına karar verdim.İnternet bankacılığı hesabım açık oradan bakıp yazıyordum ama doğru bilgiyi paylaşmak bile sizin için değmez.değerli arkadaşım kimseyi bilmediğin bir şeyle itham etme tamam mı.bankana gidip hesabına para ne zaman ve saat kaçta yatmış zahmet olmaz ise sor olurmu. ( syn zeynepli arkadaşım.)

istanbul anca haftaya rambo her zaman böyle...

kocaeli gölcük bakım maaşını dün aldım.darısı almayanların başına

izmir yatırıldı yazısını şurda görememek ne acı

adana saat 02 : 16 itibari ile yatmıştır bekleyen arkadaşlara duyurulur iyi günlerde harcamak dilegiyle

aydın yatdımı arkadaşlar bir bilginiz varsa cevap verirmisiniz acil

arkadaşlar istanbul avrupa yakası ayın kaçında yatıyor genelde

selam

arkadaşlar adıyaman merkez yatmıştır güle güle harcayın

istanbul dan bankamatiğe bakan oldu mu öğleden sonra? belki yatmıştır...

aydın yatdımı mmı arkadaşlar bir bilgi alabilirmiyim :(

Üst Alt