Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 özürlü personel alımı ne zaman yapılacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birtan bence o kadar küçük düşünmeyin 24 000 %3 ü 800 engelli kadrosu yaparki bu hiç birşey çünkü bizim 48 000 kazanılmış kadro hakkımız var

-Keşke sizin dediğiniz gibi olsa da ,kadro bol olduğu zaman daha rahat olur sınav.

selam bir ara ilkokulara da memurlu sınavlarında önü açılacak deniliyordu ilkokulu miletvekili olabiliyorda neden memur olamıyor ne kadar saçma yasamız var bununla ilğili çalışma vardı bilğisi olan varmı
varsa yazabilirmi

kamu engelli

arkadaşlar gazetelerde kamu 23000 engelli eleman alınacağı yazıyordu
peki biz bu işe alımlar nasıl oluyor
nerelerden takip edebiliriz.

sınavlar

arkadaşlar ben bi internet sitesinden okudum galiba önümüzdeki ay sınav başvuruları olcakmış ben onların yalancısıyım

ben açık ilkoğretimi bitirdim lise deyim halen 2011 özürlü memur sınav larına gire biliyor muyum? nasıl başvurulur ne gerekir saygılar

bu arkadaşın sorusunu merak eden birçok kişi var hiç mi bilgisi olan yok?

2010 Yılında memur olarak atanan asaletini almayan bir memur bu sınava girip iyi puan alıp başka bir kurum kazansa nolur bilen var mı ?

asi prens çok komik dimi, İlkokul mezunu millet vekili oluyor memur olamıyor.
Çok iyi bir saptamada bulunmuşsun. Millet vekilleri özenle seçilse zaten biz bu halde olmayız dimi.

Arkadaşlar ümitlenmeyin derim. işinize gücünüze bakın. Alsalar bile 3 5 kişi o da torpil olur.

JEAM;

açık lisede okumaya devam etse kabul edilmez mi?

dostum Alınmayacak diye birşey söylemedim kurumların insiyatifinde dedim Saglık bakanlıgı aldı hizmetli olarak Milli egitim Bakanlığı almadi en düşük Liseydi Orman BaKanliğida Almadi ilkokul mezununu
Lisede okuma sorusuna gelince Mezun olmadiğiniz için hayir çünkü okumakj ayridir mezun olmak ayridir mezun olacaginizin garantisi yoktur

merhaba arkadaşlar
gönül isterki bütün engelli arkadaşımız memur olarak kamu kuruluşuna girsin.ama sabredemiyoruz.değilmi?
yıllardan beri özürlü memur alımları oldu; değişik kamu kurum ve kuruluşlarına, ama bunların sayısı çok sayıda olmadı 2-3-5-10 gibi küçük sayılarda... taki geçen yıla kadar bu sayı 8 bini buldu.bence sabredelim.mutlaka alımlar için çalışmalar vardır.ben umuyorumki hiç bir engelli arkadaşımız(ilkokul,lise,üniversite mezun)olursa olsun mutlaka yerleşecekler inşaallah...herkesin gönlüne göre olsun.

arkadaşlar alımlarda ünv. mezunlarının bir artısı oluyor mu? yani daha avantajlı oluyorlar mı?

hımm. demek avantaj yok diyorsunuz. neyse öğretmen olarak şansımızı deneriz(tabi alım yaparlarsa)

Arkadaşlar 2011 engelli memurluk sınavı Nisan-Mayıs döneminde olacağını bir internet sitesinde okudum. Sitenin adı Enes Bayram [Ağasarlı] İsterseniz bu siteyi araştırabilirsiniz.

slm

2011 özürlü memur sınavı ne zaman yanıtlarsanız sevinirim.

özürlüler için iş imkanı

yakın zamanda varmı bır gelişme kamuda bızım için çalısma takıp eden arkadaslar varmı

Kime: Halkla İlişkiler DAİRE BAŞKANLIĞI
Konu: özürlü personel alımı hakkında

İlgili makama,

Bilindiği üzere kamu kurum ve kuruluşları 40 bin engelli kadrosunu yasal zorunlulukları olduğu halde yıllardır doldurmamış ve bu zorunlu uygulama karşısında keyfi hareket etmiştir.
Ancak Aralık 2010 yılında Torba yasası adı altında alınan karar ve resmi gazetede yayınlanmasına rağmen engelliler ile ilgili yapılması gereken “ merkezi sınav” Nisan-mayıs dönemi engelli personel alımı yaklaştığı halde sınavın hangi tarihte yapılacağı konusunda yetkililerden hiçbir bilgi verilmemektedir.

Onun için siz sayın ilgililere bu mesajı atma gereği hissettim: 40 bin engelli personel istihdamının tüm kamu kurum ve kuruluşlarını kapsayacak düzeyde bir an evvel gerçekleştirilmesini, bu yolda hız kesilmemesini ve Başbakanlığın bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesini arz ve talep ederim.

BU GÖNDERDİĞİM DİLEKÇE ÖRNEĞİ

BANA GELEN CEVAP İSE AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR.

İlgi: 16/03/2011 tarihli bilgi edinme talebiniz.

2010 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununuda yapılan düzenleme ile, 2010 yılında 8 bin özürlü memur istihdamı gerçekleştirilmiştir. Özürlü memur alımlarının açıktan atama iznine tabi olmaması yönündeki düzenleme, 2011 yılında da devam edecek olup, Özürlü memur alımının arttırılmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir.
İlanlar DPB de yer alacaktır.

Bilgilerinizi rica ederim.
Devlet Personel başkanlığı
Bilgi Edinme Birimi

Yani anlayacağınız şuan itibariyle tarih filan yok bekleyeceğiz....

Herkese merhaba..
seçim zamanı yaklaştı ,bir şey mutlaka yaparlar,ama her şey köprüyü geçene kadar bence...
bir çok kişi engelli olarak aday oldu güya söylenmeyenleri söyleyecekler.....
bence bu alımların,haber programlarında dile getirilmesi gerek,benim fikrim bu,başka fikri olan varmı????ona göre ortak bir yol izleyip şimdi ne yapabiliyorsak yapalım..!!!!!

iskocyalim;

-Meb'den neden kurtulacaksın ki hocam hayırdır ?
-Ters giden bir şeyler varsa . Siteminizi belirtin

Birtan hocam benim aldığım eğitime göre yaptığım iş çok pasif tatmin etmiyor beni.
Yükselme şansın nerdeyse sıfır, insanı insan yerine koyanda yok.
O yüzden bir an önce başka kuruma geçme fikri var kafamda.

iskocyalim;

Arkadaş sen şunun farkında değilsin galiba yerinde olmak isteyen kaç kişi var iş yokken iş yok diye ağla ondan sonra iş beğenme ya kusura bakma ama özel sektörde çalışsanız nasıl olacak acaba çok merak ediyorum devlettesiniz kıymetini bilin bence sonra işe ihtiyacı olan insanların da hakkına girmeyin Allah'ım ya ne günlere kaldık

serdaruz;

Kusura bakma ama arkadaşım bende senin gibi düşünenleri hiç anlamıyorum. Adam belli bir eğitimden geçmiş emek vermiş fakat hakettiği yere gelememiş halinede şükretmiyor değildir fakat istediği hakettiğini istemek bu herkesin yaptığı şey. Ne yani okadar emek harcayıp, eğitim alıp sonra nasıl olsa girdim oturuyum oturduğum yerdemi diyecek. nekadar diğer insanlar hakkını istiyorsa " iskocyalim"arkadaşımızda hakkını isteyecektir saygı duymalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt