öncelikle herkese saygı duyduğumu belirtip bana yorum yapıp cümlelerimi beğenmeyenlere şunu demek isterim,
ben yıllarca sabrettiğim için artık sıkıldım, 2 kere kpssye girdim, ve her atamada bir umuta bekledim zira devletten başka yerde çalışmam biraz zordu, bazı nedenlerden dolayı...
dedim bu böyle olmayacak, o arada 2 yıllık bir bölüm okudum ve o biteli 2 yıl oldu yani okul haricinde, ben 6 yıldır evdeyim hani tuzu kuru lafım alınganlıklara sebebiyet vermiş, ama inanın ki 2 uni okuyup o kadar eğitim alıp yıllarca evde oturmak ne kadar kötü bir durum, bunu aktarmak da zor olsa gerek, sabret demek de artık bana boş geliyor bu sebeple...
arkadaşlar şu an kendimce Eylül diyorum, inşallah o zamana kadar atamalar olur ve ben yanılırım ama daha çok bekleriz gibime geliyor, kendime de o zamana kadar bir sınır koydum, ondan sonra iş arayacağım ...
buradan da bu sınavla ilgili yorum yapmıyorum artık zira ne desem sus, konuşma gibi sert ifadelerle karşılaşıyorum karşılık olarak yazılan hiçbir yorum da yeterince tatmin edici değil maalesef...
neyse... hepinizin hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun
siz sabretmeye devam edin,
saygılar...