Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 ÖMSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes aynı soruyu sorup durmuş hahaha :D ya arkadaşlar tercih zamanı gelince haberimiz olur zaten boş verin takmayın kafanızı :D

tercih formunda ziraat bankası ve halk bankası yazar mı? devlet bankaları da bu sınava göre mi alım yapacak?

Aslı Hanım;

Bahsettiğiniz bankaların 657'ye tabi herhangi bir kadrosu kesinlikle yok. İki bankada A.Ş. olduğu için devlet bankası olarak geçmiyor artık bilginiz olsun.

Ziraat ve Halk Bankası genelde İş-Kur'a kayıtlı engelli bireyler ile temasa geçip mülakata çağırıyor. Sınav yapmıyor. Ama bu ÖMSS için bankaların herhangi bir alımları olmayacak.

Polat,
tercih zamanı ne zaman acaba bunun cevabını versen?
boşver demekle olmuyor demek ki sen rahatsın ki boşver diyebiliyorsun

hey ,,gülü kızdırmayın gelmiyim oraya :) gül sanırım 12 temmuz tercih klavuzu yayınlama tarihi,,sen ne yaptın bu 2010 memur alımı için kpss..engellilerin gidebileceği alanlar nelerdirrr,,

ben 2010daki kpssye girmedim
o yüzden tercih yapamıyorum
o dönem hem örgün hem aöf vardı hem staj falan... açıkçası başvurmak bile istememiştim yeterince çalışamam diye...
tercih kılavuzu yayınlanma tarihi hakkında kimse bişey bilmiyor 1 temmuz diyen var 15 temmuz diyen de... kpss eylilde yapılacak atamalar kasımda yapılır büyük ihtimal işte 1 ay sonuç açıklama bir ay atama süreci derken 2-3 ay en fazla...
biz sınava gireli 2 ay oldu daha ortada birşey yok, hani boşver bekle diyenlerin tuzu kuru sanırım
kızmam o nedenledir, yani rahat içinde olan insan boşver der, sabretmek önemli tabii ama boş boş sabır bi işe yaramaz

Her kafadan ses çikiyor 23-24 haziran tercih klavuzu yayinda kaynak çok sağlam

kaynak sağlamsa, nereden öğrendiniz acaba?
ösymden mi nerden yani?

ösym sitesini takip edin diye diye bağırmakdan sesim kısıldı anlayın artık ösym sitesine uğrayın.

Bekleyin zaten hemen atanamayacaksınız ki en azından 6 ay sürecek.
Maksimum 2-3 hafta içinde açıklanır.

ed bende bunu söylemeye çalışıyorum kimse oralı olmuyor neden acaba

osym'ye her zaman giriyoruz
ben 3 aydan önce atanamayız dediğimde bana sus dendi yani bnm öngörüm doğru olabilir demek,
neyse hakkımızda hayırlısı napalım
ama lütfen bekle sabret demeyin, sabret diyenlerden kaçı hem evde çalışmıyor hem de devletten maaş almıyor? yani, bu sabret diyenlerin öncelikle içleri rahat beklemek onlara göre sorun değil demek ki...

dövseydin barii:D
millet ösym sitesine bakmayıp buradan medet umanlar var her sınavı burada açıklanmıyor sağlık sınavına bu yüzden giremedim haberim olmadı
ösymden başka bize ayararlı site yok

Beklemekten başka ne yapabiliriz ki.

Zaten dediğim gibi tercihler yapıldı,atanacağınız yer belli bile olsa, hemen işe başlanılması beklenemez.
Zaten bekleyeceksiniz şimdiden hazırlıklı olun beklemeye.

ed boşver nefesini boşuna tüketme yoksa bizi fırcalıyorlar

29 nisan sınav
29 mayıs sonuçlar açıklandı
29 hazirandada tercih kitapçığı açıklanacaktır.

gul2011;
gül hanım sus dediğim için beni yanlış anladın net bir bilgimiz olmadığı halde şu tarihte şu zamanda olur diye konuştuğunuz zaman ister istemez moralimiz bozuluyor hemde şunu da söyleyim tuzum da kuru değil kimsenin de öyle değildir rahat olun sabredelim yeterli .

ben haziranı gözden çıkardım temmuzun ilk haftasına şartladım kendimi yanlış anlamayın bi yerden duyum filan aldığım yok tamamen içgüdüsel...

atamalar ocakta bile olabilir
hemen memur yapmazlar zaten 2-3 ay staj var yani

gül2011;
arkadaşım ben senle görüştüğümüz müddet içerisinde çok olgun,mantıklı düşünen biriis olarak tanıdım..ama şu yorum bence olmamış ;
hani boşver bekle diyenlerin tuzu kuru sanırım kızmam o nedenledir, yani rahat içinde olan insan boşver der, sabretmek önemli tabii ama boş boş sabır bi işe yaramaz

burda sabırsızlık yapınca bir şey değişiyormu sence? konuş konuş dur..değişen bir şey varmı.hadi onu geçtim burda konuşulanı yukarda duyan varmı ? bence telaş yapmayın..ha dersen ki elimiz kolumuz bağlımı durcaz ? beni bilirsin ben bunun cevabını çok aradım..tek başına bişey yapamazsın.çok kişiylede burda birlik olamazsın..bunlarda olmazsa sesini duyuramazsın..burda 3-5 kişi ile sabırsızlanıp kelimelere dökmek sadece 'telaş2 belirtisi olur..sabırlı ol derken,tuzumuz kuru olduğundan yada hükümeti kayırdığımızdan değil,elden bişey gelmediğinde...ama yine deyim tek başımıza elimizden bişey gelmediğinden..birlik olsak ohooooooo...neler olur neler deeeee...işte..

arkaadaşlar ben kuraya katıldım ama bekle bekle yoruldum geçen hafta iş başvurularında bulundum kariyer yenibiriş ve işkur da 4 davet geldi ilk gittiğim işi aldım..iş yeri çok güzel , malesef benim işim pek güzel değil ama 1040 tl maaş veriyorlar belki altındanda kalkamam ama bu bekleme işi çok yordu beni.. çoğunuzun tuzu kurudur belki ama benim gibi ev geçindirmek zorunda olanlar için zor..

Arkadaşlar biraz düşünün lütfen.Burdan yazdığınız şikayetlerinizi hangi bakan,milletvekili okuyor ? Tabi paylaşmak,dertleri anlatmak güzel şey.Sitemiz de çok iyi bu yönden.Ama isyan için burası uygun değil bence. Twitter hesabınız varsa yazın sayın Fatma Şahin'e.Bir kaç kişinin yazmasıyla da olacak iş değil bu.Ben her gün yazıyorum siz de yazın lütfen.Biraz daha hızlandıralım bu süreci.

bakan fatma şahine mail yolladım bile bakalım ne olacak

Bazı arkadaşlar tutturmuş tuzu kuru lafını ağızların da sakız ediyorlar ayıptır ya sonuçta hepimiz engelliyiz nasıl tuzumuz kuru olabilir ki işi geçtim engelimiz rahatsızlığımız bizi yoruyor bu kadar da olmaz ya memur olunca sağlık durumumuz düzelecek mi burda boş boş vakit öldüreceğine bazı arkadaşlar neden gidip te tedavisine işine gücüne bakmaz anlamam nedir bu ya iyi ki bir sabır edin dedik ya hükümetten oluyorsun yada tuzu kuru oluyorsun arkadaşlar lütfen şu iğneleyici lafları bırakın konuştuğumuz konular artık saçma bir hal aldı .

fatma şahine mail yolasan mektubda yolasan bunlardan hayır gelmez bende yoladım 2 ay oldu cevap yok cumhurbaşkanına mektup yazdım cevap aldım ama yardımcı olmadı kısaca köprüyü geçene kadar ayı dayı misali hükümetin oya ihtiyacı kalmadı artık

canyildiz üzerine alınmana gerek yok tuzu kuru demek hakaret demek değil maddi durumu biraz daha iyi demek.. olan var olmayan var.. muhalefet olsun diye bir şeyler yazmak çözüm üretmez sadece polemik üretir oda bizim gibi insanlara yakışmaz daha kendi kendimizi anlamadan başkalarının bizi anlamasını nasıl bekleriz..

29 nisan günü sınavın üzerinden neredeyse iki ay geçti. Normal şartlar altında soruların incelenmesi ve itiraz süreleri ele alındığında geçen hafta içinde açıklanması gerekiyordu. Ancak bu sınavda özel şartlar ve özel gruplar olduğundan tercihlerde bu şart ve gruplara göre düzenlemek gerekecektir. Takdir edersinizki ayrı bir süre gerekir bunun için.
Kpss sürecinin başladığını ve ona göre ömss kadrolarının belli olacağını düşünerek, bugün bir süpriz olursa 5ten sonra veya en kötü ihtimalle önümüz hafta içi açıklanmasını bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt