Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 ÖMSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi şöyle bi şey var bizim için 2 adet kapı açılcı.1.cisi 2010 kpss tercii.2.cisi ömss tercihi

daha ne istiyoruz anlamıyorum işte 2 kapı memur olmak isteyen 2 kapıyıda zorlasın

183 arayın belki yarın belki yarındanda yakın en geç temmuz 15 diyorlar büyük ihtimal 15 temmuz çok sıkıştırıyorum başka bilgi vermiyorlar yasak diyorlar biz söylemek istesek bile söyleyemiyoruz lütfen anlayış gösterin sizde memur olunca anlarsınız diyorlar:)biri çıkıpta net bi bilgi vermiyor en azından klavuz ne zaman çıkcak alımlar nasıl olcak devlet sırrı mübarek sınav:D

tercihler elbet olacak ama beklemenin bir faydasını göremedik henüz...
merak ediyorum acaba bu bekleyin diyen arkadaşların kaç tanesi, hem çalışmıyor hem maaş almıyor:confused:
çünkü gerçekten boş yere beklemek insanı çileden çıkartıyor
nedense sabredelim diyenlerin bir çoğu işi olan insanlar... kusura bakmayın da gözlemlerim bunlar kimsenin direkt şahsına yönelik birşey değil...

gul2011;

Doğru söylüyorsun.Çalışmayan çalışmaya bir an önce başlamak istiyor.

duyduğuma göre tercih olmayacak kendiler atama yapıcak eyer öyleyse her türlü torpili olan işler

Murat Öztürk,
evet evde olup da beklemek çok zor hele ki onca yıl oku, çalışma hayatının hayalini kur ama bekle... olacak iş değil... evdeyken hayat daha boş geçiyor kitap oku tv izle internete bak...
ama çalışırken bunların hepsini yine yapabilirsin ama ay sonunda maaşını da alırsın

exelans,
herkes duyumlarla tahminlerle konuşuyor (ben de keza aynı)
her yorum doğru değil hepsi sadece tahmin...

ben oturarak voleybol milli takımında oynuyorum bizim kafile başkanımız özürlüler idaresinde daire başkanıydı bizim arkadaş onu aramış o söylemiş atamayı özürlüler idaresi yapıcak diye

exelans,
eskiden öyleymiş bu sınav ilk ya hiçbir şey belli değil gibi...
madem öyle olacak, neden o zaman bu kadar prosedürle uğraştık?
direkt girerdik, onca yok ordan o belgeyi al buraya götür vs işleriyle uğraşmazdık eski sınavlar nasıl oluyorsa bu da öyle olurdu
inşallah dediğin gibi değildir...

bazen şurda birisi bir sallama yapıyor,3-4 sayfa sonra salladığı düşünceye kendisi de inanmaya başlıyor :D

beklemeyi bilin az..yüzdünüz kuyruğuna geldiniz..burdan sonrasımı endişelendiriyor,sabırsızlandırıyor..

insanlar neden sallama yapsınki herkes duyduğunu düşündüğünü yazıyor söylüyor

şöyle oluyor; birisi bir duyum aldımı "şurdan duydum doğruluk payı nedir bilemem..yüzde yüz doğrudur demiyorum" diye ekleme yapmıyor bazen..hemen o yorumun akabinde başkasıda " yaaaaaa yeter artık ne bu belirsizlik birde ... güne kadarmı bekliycez" diye yorum yazıyor..şimdi buna ne denir ? benim demek istediğim anlaşıldı demi ? görüşü duyumu da bir yazma şekli olmalı.

fanatik fotomaça döndük :) o gazeteler her futbolcuyu bir takıma yakıştırıyor sonra biz demiştik diyorlar bizde öyle olduk napalım bu hale getirenler utansın :)

:D iyi örnek.. her şeyin ilkinin bir acemiliği olur..bunu bilerek sabretmek en doğrusu bence..sınavını oldunmu ? oldun..güzl bi puan aldınmı ? aldın... zaten gerisi gelecektir..miletin birbirinin düşüncesine başvurması anca kafa karışıklığına yol açıyor..çünkü burda görüyorum ki,millette yoğun bir inanma eğilimi var..çünkü herkes sabırsızlanıyor..buda inanmaya sevk ediyor..en güzeli hayırlısı deyip geçiyom valla ben..

hayırlısı diyip geçemiyoruz efendiler!!! bekleyin sabredin şöyle yapın, böyle yapın şeklinde polyannacılık yapmayınız. neyi bekliyoruz kimi bekliyoruz arkadaşım ? elektrik, telefon, su, adsl, bankalar, kredi kartları, krediler, bekliyor mu bizi ? biz sadece bir tarih istiyoruz çok mu şey istiyoruz ? bir tarih versinler ki ona göre bekliyeyim yada gideyim geçici bir iş bulayım, "şu tarihe kadar sizinle çalışabilirim" diyeyim insanlara. dışı seni içi beni yakar hocam, kimse kimsenin halini bilemez, hergün bu foruma bakıyorum bazısı yalan yanlış bir duyumunu paylaşsada mutlu oluyorum ama "sabredin" diye yazan arkadaşlar, hiç yazmayın daha iyi.

nuwanda,
valla ben de aynen senin gibi düşünüyorum
ben de şimdi sabredin de ne zamana kadar sabır diyecektim yazın cuk oturdu
sabır nedir? boş boş beklemek mi? eğer ki bize dense ki işte atıyorum 1 ay sonra atama olcak, o zaman 1 ay dişimizi sıkar sabrederiz, ama belirsizlik sinir bozucu... onca yıl oku, sınavlara hazırlancam diye kafa patlat, sonra aylarca bekle... ne uğruna? atancağımızın garantisi var mı? yok, eğer tercihlerde benden çok yüksek alanlar varsa atanamamak da var işin ucunda... şans işi işte...ya tutarsa...
ben atanamazsam başka iş ararım ama en azından zamanı belli olsun sonra nolcak? onca ay boşuna gitmiş olacak... neden gitsin? zaman çok önemlidir insan hayatında... daha bugun okudum, 1 gün bile önemli sigorta işlemlerinde ya da emeklilikte... onu düşününce insan daha da çileden çıkıyor

nuwanda;
sabret demek polyannacaılık ise mevlana gibi büyük zatlar sürekli kendini kandırmış olmalı..o durumda bir sen değilsin..bir tarih verilsin diyenlere bir lafımız yok..şu gün olcakmış,bu gün olcakmış diyenlere sözüm..bilmeden sallamak doğru bişey değil..bırakın artık bunu..sen kendinin kandırılmasını istiyorsun resmen..kurumlar arası uyuşmazlığı biliyormusun sen..bu kurumlar cezalar artmadan önce seni almıyordu..neden peki ? çünkü bizi iztemiyorlar..bazıları hariç..şimdi cezalar arttı yine istemiyorlar..sende burda oturmuşsun altını astarını araştırmadan konuşuyorsun..bak 20 bin alım olacak diyo bakanlık..kaçı uyuyor buna..diyanette artırmasa daha az alım olacaktı..neyse daha detay çok..senin durumu anlıyoz tabiki..o faturalardan bende ödüyorum..ama sabrın ne büyük nimet olduğunu ancak onu uygulayabilenler bilir..zaten başkada şansın varmı ? söle..

birde şu yanı var..bir tarih verilsin diyorsun ya hani,ben millete birlik beraberlik çağrısı yaptım sırf bu durumlar için..ama katılan olmadı..aslında sabredemeyenler kendi cezalarını çekiyor burda..ben dedimki birlik olup hükümeti sıkıştıralım dedim..yookk bazı beyler/hanımlar geri durdu..görün şimdi nasılmış..işin birde bu boyutu var..konuşmak değil,icraat zamanı..ama icraat yok kimsede malesef.sende kabullen sabret bekle..

hala, "sabret bekle" diyorsun ve bir dünya laf kalabalığı, demogoji. mevlana da bu sınava girse ve bu süreci yaşasa orta yerinden çatlardı be!! madem mevzu iyice karıştı ve kelalaka bir şekilde mevlanaya bağlandı onun güzel bir sözüyle bitireyim yazımı:

" pişmişin halinden hiç anlar mı ham
sözü kısa kesmek lazım, vesselam..."

ben sadece bu yerleştirme süreci için konuştum..sınavın olması için beklettikleri 1 sene,sınav tarihi belli olması için beklettikleri 5-6 ay için sen haklısın..ama yerleştirmeleri beklemek konusunda ben haklıyım..sen cümlenin içinden cımbızla çekip anladığın yerleri anlamaya devam et..bir dolu cümle yazdım gitmişsin sabır ve mevlana kelimelerini seçmişsin..diyecek söz yok..sonunda birlik beraberlik dedik orlara gözün ilişmemiş..oraları anlasan aslında senden farksız bir düşüncem olmadığını anlardın..

benim yatım,katım varya doğru ben hamım :) ben seni anlıyorum ama sen benim dediklerimi anladığını dahi belli etmekten geri duruyorsun..olay bu.. neyse sende sabretmeyiver kardeş..bir eksik bir fazla..ne farkeder..

golden sabrına hayranım kardeş:) nereyi ararsan ara bilgi vermek yasak diyorlar bazıları aile ve sosyal politikalarla konuşup bazı bilgi aldıklarını söylüyor ne derece doğru bilemeyiz günde 4 vardiya değişiyor konuşmalar kayıt altına alınıyor memurda bizim için kendini riske atmaz hepsi kaçıyor.bundan önce alım falan yoktu diyorsun haklısın ama avrupa birliği engelli yasasıda yoktu yeni yeni bişeyler yapılmaya çalışılıyor eyvallah ama kurumlar %3 eskiden %4dü hadi onada eyvallah herşey belli niye kimse bişey açıklamıyor?kurumlarda top alımı yükseltmek için desek kanunen %3 özürlü istihdamı şart devlet bi genelge çıkartsa her kurum açık özürlü kadrosunu doldurcak verilcek iş bulamasada fazladan bi sandalye atılcak orda oturtturulacak dense ertesi gün açık kadroların hepsi doldurulurmu doldurulmaz mı gör maksat bellide bizi takan yok yazıp duralım biz :eek:

arkadaşlar kpss 2012/1 tercihi yapan ömss da tercih yapabilir mi.bilgisi olan varsa paylaşabilir mi??

nuwanda RUMUZLU ARKADASIM GÜLDÜRDÜN BENİ MEVLANANIN SÖZÜYLE ..

tabi sen ömss cok yüksek aldigin icin pistin hazırsın

golden_heart rumuzlu arkadasımda lisans sadece 60 puan aldigi icin zaten bir yer gelmeyecek diye ondan sabır ediyo :)

İKİNİZDENDE BANADA MEVLANANIN SÖZÜYLE CEVAP VERMENİZİ BEKLİYORUM VESELAM HEHEHEEE :)

bilginin olması gerekmiyo arkadaşım böyle bişey akıl ve mantık kurallarına aykırı değil mi??

arkadaşlar kpss 2012/1 tercihi yapan ömss da tercih yapabilir mi.bilgisi olan varsa paylaşabilir mi??

bilginin olması gerekmiyo arkadaşım böyle bişey akıl ve mantık kurallarına aykırı

kalpsizsevgilim;
hayırlıysa gelir şamdan yemenden,hayırsızsa ne gelir elden..Bu söz kimin bilmiyom ama sana gelsin :) bu sözü ele alırsak,sabırsızlanmaya,yırtınmaya gerek yok..herşey olacağı ölçüde olacaktır..sen sınavına girmişsin elinden geleni yapmışsın..telefonla arayıp ösym 'ye de sormuşsun..eee daha ne gerek var burda şu tarihte olur bu tarihte olur diye olur olmaz düşünceler sölemeye..demek istediğimin özü bu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt