Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 ÖMSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
torpil yok arkadaşlar AK Parti ÖKM başkanıyla görüştüm. olmaz olamaz paranızı felan kaptırmayın istirmacılara dedi.

ösym 2012/1 kpss tercihlerinde kadro dağılımı belli oldu..lise:2.854 önlisans:4.776 lisans:9.737 toplam:17.387... ömss kadro dağılımı için bir ipucu olabilir mi??

merhaba arkadaşlar ben önlisans bilgisayar teknolojisi ve programlama bölümü mezunuyum.ömss önlisans puanım 92.541 sıralamam ise 48.Şunu merak ediyorum.ömss önlisansa girmiş bilgisayar bölümü mezunu ve ilk 50 girmiş kaç kişi vardır.çevresinde ömss önlisans sınavında ilk 50 ye girmiş ve bilgisayar bölümü mezunu olan kaç kişi vardır duyan bilen arkadaşlar varsa lütfen bilgi verirmisiniz.

bugün beni toplum merkezi'nden aradılar."ösym sitesini sürekli takip edin her an kılavuz yayınlanabilir tercih yapma hakkınızı kaçırmayın diye arayıp bilgilendirmek istedik" dediler.haziran ayı içinde yayınlanacak anlaşılan..

osym.gov.tr adresinizi günde 2 kere takip edin önemli şeyler haziranin ortasinda klavuzlar acıklanır bende LISE işitme engelliyim punaim : 83.587 siralamada : 2460 ci oldum insallah bir umudum vardır herkes için hayırlısı olur.

sevgili dostlar Allahın büyüklüğüne inancınızın tam oldugunu biliyorum hiç sıkıntınız olmasın adaleti YÜCE ALLAH belırler ALLAH yar ve yardımcımız olsun kimin gercekten cok ihtiyacı varsa onun işi olur inşallah

cennettas;

cennettas, hangi osym sitesinde bulamadım, osym sitesine biraz yabancıyım ben, link varsa atabilirmisin buraya

arkadaşlar önce torpillilere suan ayar veriyorlar açıklamalar sonra olur aceleye gerek yok o yüzden :D

Özürlü Memur Seçme Sınavı ( ÖMSS ) ile ilgili soruların cevabı netleşmeye başlıyor. Sitemiz eokulegitim.com’a 2012 ÖMSS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak, açıklanacak tarzında sorular geliyor. İlk kez yapılacak olan ÖMSS’yi ÖSYM ( Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ) yapacak. Sınav 29 Nisan 2012 Pazar günü yapıldı. Sonuçlar 29 Mayıs Salı günü ÖSYM’nin resmi internet sitesi osym.gov.tr adresinde açıklandı. 2012 ÖMSS sonuçları açıklandı. Bu hafta sonunda ÖSYM tarafından 2012 ÖMSS tercih kılavuzu yayınlanacak. Engelli memur adayları bu tercih kılavuzu aracılığıyla tercihlerini yapacaklardır. 2012 ÖMSS Tercih sonuçlarının ise 2012 Haziran ayının üçüncü haftası itibariyle açıklanması bekleniyor. 2012 ÖMSS İlgili gelişmeler bu sayfada olacak. 2012 ÖMSS Tercih Kılavuzu ÖSYM

siyasilerin her söylediğine inanmamak lazım.
umudumuz torpil olmaması...

hemen torpil hemen torpil yapmayın arkadaşlar ya . düşük alan arkadaşlar da hep bunu duyuyorum giren nasıl giriyor.

ben lise den girdim 86 aldım girecegimi pek ummuyorum .Torpilin kralı var diyorum . canyıldız düşük almadım hemen düşük alanların böle dedigini sanma

belki çok saçma bir soru olacak ama daha önce hiç tercih kılavuzu doldurmadığımdan aklıma takıldı;benim sıralamam diyelim 500 ve 10.tercihim samsun diyelim,bir başkasının sıralaması 600 ama onun 1.tercihi samsun diyelim.. hangimiz bu kadro için daha şanslı oluruz??

ömss tercihleri nasıl yapılacak?

arkadaşlar sonuçlar açıklandı tercihler nasıl yapılacak?

dıe another day;
canım kardeşim aklınız da tutturmuşsunuz bir torpil uydurmayın Allah aşkına sizin amacınız devlete güveni sarsmak lütfen dikkatli konuşun yok torpil yok şöyle yok böyle olacak demeye hakkınız yok yaparsın tercihini doğru bir şekilde atanırsın ne torpili ya uydurma sözler söylüyorsunuz.

Torpillide olsa giren engelli torpili yapan düşünsün bunun ahiret hayatıda var.okadar kötümser olmayın .herşey olacağına varır.

ömss tercih kılavuzu ne zaman açıklanır yada açıklanacak arkadaşlar. hepimiz için hayırlı uğurlu olsun umarım ihtiyacı olan arkadaşalr atanır.

Yine torpil senaristleri basmış forumu. Yok bu puanla giremem yok şu puanla giremem diye karamsarlık çığırtkanlığı yapıyorlar. Oturun kendi halinize ağlayın o zaman arkadaşım. Kimsenin ümidini, hevesini kırmaya hakkınız yok.Nerdeyse her başlık altında aynı kişilerin mızıklanması.
Susun artık susun yeter yahu.

Torpil diye feryat eden arkadaşlar amacınız nedir anlamıyorum burada bilgi paylaşımı yapan arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırken sizin bu karamsar açıklamalarınız bizide karamsar yapar.Devletin ilk defa uygulamış olduğu bu ömss sınavı bizim için şansdır.Sonuç da torpil olduğunu varsayarsak da bu torpilden faydalanan yine içimizdeki engelli arkadaşlar değilmidir.Herkesin vicdanına kalmış.Toplumu düzeltmeden önce her insan kendini düzeltse zaten düzgün bir toplum oluruz.İnşallah herkes hak ettiği yerlere yerleşir.

Arkadaşlar torpil yok ak parti ökm başkanımızla konuştum. öyle birşey yok olmaz olamaz. Paranızı kaptırmayın BOŞA DEDİ.

tercihlerde pazarlık yapılıyormuş kurumların istediği lisans+önlisans old.için bakanlık sınava giren 47 bin lise mağduruma mağdur etmemek onlara biraz daha kadro açmak için uğraşıyormuş,tercih kılavuzu şimdiki haliyle çıksa önlisans+lisans 5000,diğerlerine 2000 kadro açılacakmış..bakanlık lise mezunu kadrosunu arttırmaya çalışıyormuş kılavuz bu yüzden beklemedeymiş...

Torpil değil de işe uygun olup olmadığı incelenecektir elbet. raporu inceleyecekler,kurumun işine yarayp yaramayacağına bakıcaklar, lisanslara öncelik falan vs vs.. işte o zman çoğu kişi elenir diye düşünüyorum ben:).

Arkadaşlar torpil yok ak parti ökm başkanımızla konuştum. öyle birşey yok olmaz olamaz. Paranızı kaptırmayın BOŞA DEDİ.
Aynı akpartiden mi bahsediyoruz bilmiyorum öss'ye hile bulaştıran kpss'de full yaptıran ki eğitim bilimlerinin hocaları full yapamamıştı.adaletli partidir kendisi...
Doğrudur torpil yoktur ama dışardan yoktur içerde at koşturmak serbest... selametle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt