Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 ÖMSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaşlar bu formlarda yok ben 85 aldım yok ben 94 aldım umudum yok diyen arkadaşlar dan ricam eğer umudunuz yok ve girebileceğinizi düşünmüyorsanız o halde tercih yapmayın, abuk subuk konuşup milletin de moralini bozmayın nedir bu yaa burda herkez her okuduğu satırdan etkilenecek kadar hassas bu dönemde lütfen milletin moralini bozmayın allah herkezin gönlüne göre versin inşallah

Tercih yapmaya ne zaman başlanıyor

Merhaba
Tercih yapmaya nezaman başlanıyor acaba ?

tercih kılavuzu ne zaman yayınlancak bilmiyoruz o yayınlanınca tercih tarihlerini de zaten haliyle öğrenmiş olacağız

yasin;

Bi de bunlar devlete atanırsa çalışacaklar değil mi?

torpil yok diyenler torpillilerdir. yoksa bu masala kim inanır kendilerinden başka..

Masallar mutlu sonla biter ama onların masalları mutlu sonla bitmeyecek..:rolleyes:

ee ozaman size göre meb de sb sınavları da torpil kaynıyor he.. o zaman bu atananlar hep torpilli he ha istisnalar kaydeyi bozmaz felan da dersiniz felan. ya arkadaşlar ozaman cevrenizde nasılsa meb e sb ye de atanan vardır nasıl atandıklarını bi sorun. benim kaç tane bu siteden arkadaşım var meb ede atandı sb ye de hepsi de alınlarının akıyla atandı. kimse de bana sunu bunu savunuyor demesin alakası da yok bu yazdıklarımın. anca moral bozma için çalışılıyor.

erhans;
Evet ya ben de 99 aldım atanır mıyım haha :D :D

efekt;
Kesinlikle moral bozma amaçları ;)

çok fena moralim bozuldu.. ;) burdaki herkes de çocuk zaten.
niye moralim bozulsun. herkes herşeyi biliyor. kimse aptal değil.!!

Benim kafama takılan şu torpil yok diyen arkadaşlar. İşaretlediğimiz kağıtta sağ tarafta bir alan vardı. O alanda bazı yerler işaretlenmişti ve üzerinde sadece bu alana dokunmayın yazıyordu. Soruyorum size o alan neydi? Benim sınava girdiğim günden beri aklımı karıştıran bu?

yerleştirme için bi tarih yokmu yaaa ?

sanırım 7.ayın ortalarında olacak
atamalar ise eylül ile ocak aralarına kayabilir
zira kpss a ve kpss b sınavları var neden yayınlanmıyor tercih kılavuzları işte bu yüzden bekleyeceğiz
ayrıca atamalarda ümitsizliğe düşmeyelim
5 kişiden oluşan bi komisyon heyeti olacak
son sözü onlar söyleyecek
yüksek puanlı bir kişi atanamayabilir
düşük puan alan atanabilir
bunlarada hazırlıklı olmalıyız
malesef torpil olabilir buraıs türkiye
inşallah hakeden memur olur
herkesin hakkında hayırlı olsun

erhans;

Yaptığın yorumlara ve dalga geçmene bakılırsa sende torpilcisin

Ya işkembeden sallamayın yok atamalar eylül ekimmis yok düsük puanlı adam yerleşirmis senin sıran ve niteliğin neyse ona göre yerlescen arkadas atamalarda en gec temmuzda olur o kdr !!!

Tamam burda aynı yerde bulusalım ok merak ettim 30 puan mı aldın o acıdan mı sallıyon .

arkadaşlar şu an için kesin konuşmak ve tartışmak yersizmiş gibi geliyor umutla bekliyoruz hepimiz
ama ben de tercihleri yakın tarihte yapsak bile atamaların kpssye girenlerle birlikte yapılacağı görüşündeyim inşallah yanılıyorumdur ama bu kadar beklemeye bakılırsa artık ben herşey olabilir düşüncesindeyim
hepimizin hakkında ne hayırlıysa o olsun
saygılar...

arkadaşlar ya valla beklemekten ve her gün net e bakmaktan öldüm ,artık ne yapacaklarsa yapsınlar ben lise mexzunuyum sınava girdim 90 aldım türkiye sıralamam 771 umarım yerleşirim bizim torpil yok tek torpilimiz var o da ALLAHIMIZ allah herkesin yardımcısı olsun hak edenin kazandığı bir atama olur umarım... bir de bir sorum var tercih kılavuzu açıklandıktan sonra ne yapacaz biraz bilgi alırsam sevirim şimdiden tşk ler...

Iyi güzel hoş ama kılavuz ne zaman okuyacağız tercihi bi yapsak hayırlısıyla

slimer gülün ne demek istediğini anladın dimi oda benim kafadan ya arkadaş temmuzda atama yapıldığı nerede görülmüşşşş 2 ,3 ay daha bekleriz

ayrıca 2010 meb ve sağlık bakanlığı özürlü memur alımından bu yana 21 ay geçti ne oldu bekledik ve yine bekledik
çare yok beklemeye dewam edeceğiz ama yeterki hepimiz atanalım bikaç ay daha sabredecez

Tercihler ne zaman arkadaşlar bilgisi olan varmı

Artık tercih yapsak diyorum

ben beklemekten çatladım artık yapalım nolur açıklayın yeter bu kadar beklettiniz memurlar.net te haber çıkmadıgı sürece bekleyecegiz hadi memurlar.net duy sesimizi anasayfadan ver haberi Tercih yapalımmm

Arkadaşlar tercihlerinin yapılabilmesi hemen olsun istiyorsunuzda;ama hemen yapılması mümkün değil.çünkü
1-sınavın açıklandığı tarihi itibari ile belli bir süre içinde itiraz etme süresi
2-belli bir süre itirazları değerlendirilmesi
3-devlet personel başkanlığına açık kadroların bildirilmesi
4-açık kadrolarının kurumlara dağılımı
5-tercihler için kılavuzun yayınlanması
6-tercihlerinin yapılması

şuan itibari ile en az haziran sonu yada temmuz başı demek
-eğer tercih alınacaksa
bilginize...

arkadaşlar, inanın ben kaç yıldır evdeyim o kadar okudum ve artık okuduklarımın meyvelerini alıp çalışmak için can atıyorum
yani işse, biz de bekliyoruz, inanın ben de beklemekten çok bıktım ama yapabileceğimiz birşey yok
kılavuzu biz yapmadığımıza göre beklemek zorundayız
inanın bu sınav ve yerleşme hakkındaki bekleyiş, içimdeki hevesi bile bitirdi, artık ne hayal kuruyorum ne de çok fazla umutlandırıyorum kendimi
Sertaç, aslında ağustosta alım var gibi görünüyor ama bizim şansımız var mı orası muamma...
belirsizlik insanı deli ediyor yerleşemesem bile en azından tercih yapsaydım...
ama napalım sabredeceğiz arkadaşlar elimizden başka birşey gelmiyor...:(

twilight;
Tabiki kaçmıyo ne kadar erken işe girersek o kadar iyi çünkü işsiziz.Lise 73

muratozturk;

Kardeşim umudunu kırmak istemem ama o puanla ilk atamada çok zor gibi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt