Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskişehir il sosyal hizmetlerini aradım 20sinden sonra yatacak dedi :( ama ins daha erken yatar başka bi bilgi sahibi olan varsa haber versin ii günler

ya arkadaşlar balıkesiri 2 gündür arıyorum daha işlemler oluyormuş bu işlemler kaç gün sürüyor zaten parayı yatırdılarmı banka en az 5 6 gün bekletiyor şu istanbula bakın ya 12.13 milyonluk şehir yatıyor balıkesir/ayvalık yatamıyor.peki bunların direk hesapa yatırma yetkileri yokmu.bu konularda bilgisi olan cevap yazarsa seviniriz.sağolun

sosyal hizmetler sadece yatacak hesap nolarını bildiriyor balıkesir ayın 14-15 i gibi yatıyor sen nedar ararsan ara sonuç bu tavsiyem 15 inden önce alamayacakmışsın gibi düşün

turkalp;
çok şükür bu ay erken yattı inşallah her zaman böyle olur ama neden 614tl yatmış ? :confused:

2012 Şubat Ayı Evde Bakım Parası Yatan İller
Kırşehir
Kırıkkale
Ankara
Bilecik
Kütahya
Edirne
İstanbul
Erzurum
Çanakkale
Sakarya
Balıkesir

dayicim...balıkesir yattı diye yazmışsın acaba bilgin doğrumu yazarmısın

Dayıcık : yaklaşık biryıldır başlık acıyorsun çorum dan hiç bahsetmiyorsun hep es geçiyorsun.....

Bilgi dagarcığını genişletsende Bakım aylıkları ödenen il sayısı 81 ili kapsasa olmaz mı ?.....

hami;

verdiğimiz bilgiler kesinlikle doğrudur..

dayicim...sağol..ama ben baktım hesapta daha para yok..birde bu maaşların cumartesi pazar hesaplara yatma imkanı varmı.ben ayvalıkta oturuyorum bilgi verirmisin teşekkürler

kütahya ilçelerde yatmış tl

hatalı yazdım kusura bakmayın kütahya ilçelerde yatmış 634 tl

Eses, bu konu başlığına bakıpta maaşını almaya giden birçok kişi var. Dayıcımın utanmasını gerektirecek birşey yok ortada senin için önemsiz başkası için önemli olan bir konu başlığı bu.

slm arkadaşlar ziraat şubesinden internet bankacılığı şifresi alısanız evinizden internet te hesaplarınızı kontrol etme şansınız var hesplarda tüm hareketler görünüyo boş yere bankaya gidip kontrol etmenize gerek kalmaz.

mericli...slm nasıl alıyoruz alırken nediyoruz biraz acıklık gedirirsen iyi olur..sağol

hami şubeye gittiğinizde internet bankacılığını kullanmak istediğini söylersin gerekli evrakları imzalarsın parola veriyolar sonra müşteri hizmetlerinden şifreni belirliyorsun ve kullanmaya başlıyorsun çok basit.

2012 Şubat Ayı Evde Bakım Parası Yatan İller
Kırşehir
Kırıkkale
Ankara
Bilecik
Kütahya
Edirne
İstanbul
Erzurum
Çanakkale
Balıkesir
Bursa
Ş.urfa

Sevgili, eses26 her ayın 1 in den itibaren konu açıyoruz ve yatan il olduğu zaman farklı illerden arkadaşlarımız var yattığı zaman sizlerle paylaşıyorum paylaşmak suç mu bu anlamadım ki....

sevgili, birsu çoK tşk ederim saoLuN.

Not : ayrıca şunu da ifade edeyim biR daha konu açmayacağım.

emre

kocaeli maaş yatmamış :( gecen ay 10 da aldık

Dayıcım lütfen he ay yine başlığınızı açınız.Sizin sayenizde başlık toparlanıyor ve alan illerin listesini hemen görüyoruz.Emekleriniz için teşekkür ederim lütfen aynen devam edin sevgilerimle:)

Eses seviyenle başbaşa kal, bizide halimizle bırak güle güle:)

katılıyorum tuncay! Balıkesır bılgısı yalnıs! yatmadı

dayıcım siz yine başlık açmaya aynen devam edin sizlerin sayesinde bilgimiz oluyor emeğinize sağlık teşekkürler

Dayıcım eline sağlık sayende öğreniyoruz yani bu başlık açma niye bazıları tarafından yadırganıyorsa anlam veremedim. Arkadaşımız değişik forum sitelerinden yatırılan illeri düzgün bir biçimde yazıp paylaşıyor seninde ilin yatırılınca sende yaz..! Arkadaşlar il ve ilçelerin bakım parası aynı gün olmayabiliyor bir iki gün gecikmeli olabiliyor

Muhtemelen, atıyorum İstanbul da yattı deniyorsa, her ilçesinde aynı günde yatmıyordur. Onun için Balıkesirde yattı deniyorsa tüm balıkesir yatmış demek değildir bu. Ahmete 10 şubatta mehmete 12 şubatta yatırılabilir.

Ziraat bankasındaki hesabın sahibi, bağlı olduğunuz Ziraat bankasının şubesine gidiyor ve "İnternet Şubesi" özelliğini açtırmak istiyorum diye başvuru yapıyor ve aynı gün İnternet şubeniz açılıyor. Size kullanıcı adı şifre ve müşteri numarası veriliyor.

İnternet şubesi, Ziraat bankasının web sitesinde bulunuyor.
İnternet şubesine girip, banka hesabınıza para gelip gelmediğini görüyorsunuz. Geldiyse ya kendi banka hesabınıza EFT yaparsınız, veya kendi hesabınız yoksa bankaya gidip paranızı çeker gelirsiniz.

Herkese iyi günler.

slm master...bu internet bankacılığına geçmek için bir ücret ödüyozmu ödüyosak ne kadar ..bilgi verirsen seviniriz sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt