Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2012 Şubat Ayı Evde Bakım Parası Yatan İller
Kırşehir
Kırıkkale
Ankara
Bilecik
Kütahya
Edirne
İstanbul
Erzurum
Çanakkale
Bursa
Ş.urfa
Zonguldak
Samsun
Tekirdağ
Adıyaman
Konya
Adana
Diyarbakır
Aydın
Bayburt
Eskişehir
Kayseri
K.maraş

16 Şubat 2012 Perşembe Saat 12:12 itibariyle Sakarya Evde Bakım Maaşı 634,65 TL olarak Yatmıştır ... Hesaptan Bakılıp, bilgi aktarılmıştır, kesin bilgidir.. Güle Güle Harcayın ... Umarım Tüm diğer yatmayan illerde en kısa sürede yatar... Saygılarımla

slmlar...şimdi 17.40 itibarıyla bakdım ama balıkesir ayvalık yatmamış...bankaya gidiyom söylüyom maaşlar yatmış ne zaman hesapa geçer diye hayır öyle bişey yok onlar maaşları direk sizin hesapa yatırıyolar diyor..yetkiliyi arıyom hayır biz yatırdık bankanın 2 gün anlaşma ğereyi bekletme yetkisi var diyor...peki paranın en son aradığımda pazartesi yattığını söylediler bankada 2 gün bekletiyorsa nasıl oluyorda hesaplara daha geçmiyor..hangisi yalan söylüyor bilemedim anlıcağınız her iki yerdende kantırılıyoruz..birde bu paranın saat kaça kadar yatma olasılığı vardır..bu konular hakkında bilgisi olan varsa yazarsa seviniriz

arkadaşlar Manisa da çok geç yatıyor hesabı yokladım daha yok

manisa gene iyi tarih veriyor. BALIKESİR 5 gündür biz bankalara gönderdik diyip insanlarla dalga geciyor..

slm fener76...ben ayvalıktanım..bugün maaşlar yatmış ben aldım çok şükür..balıkesir/ayvalık yatmıştır..ilgilenenlerin bilgisine

balıkesir dursunbey bakım parası hala çıkmadı nedeni neolabilir bilgilendirirseniz sevinirim

merhaba arkadaşlar.. evde bakım aylığı için heyet geleli 2 gün oldu maaşımı ne zaman alabilirim, bankaya hesabı kendileri mi açıyolar? yoksa bakıcının tc kimlik numarasına mı yatıyor?

eve gelen heyet bankaya hesap açtırın demedimi sizi bakıcı hesap açtırıyo ziraat bankasına 2 gün olmuş eve heyet geleli size demiş olmaları lazım hesap açtırın diye tabi onaylamışlarsa bakım maaşınızı

yok bize hiç bişey sormadılar zaten 2 dakka oturdu bi kaç bişey yazdı ve gittiler çok aceleciydiler..pekalaa bağlanıp bağlanmadığını nerden takip edebilirim yada bize haber gelir mi bir şekilde..

2012 Şubat Ayı Evde Bakım Parası Yatan İller
Kırşehir
Kırıkkale
Ankara
Bilecik
Kütahya
Edirne
İstanbul
Erzurum
Çanakkale
Bursa
Ş.urfa
Zonguldak
Samsun
Tekirdağ
Adıyaman
Konya
Adana
Diyarbakır
Aydın
Bayburt
Eskişehir
Muğla
Antalya
Kahramanmaraş
Kocaeli
Sakarya
Balıkesir
Karabük

balıkesir in ilceleri cuma aldı merkezde hala yok denecek bişeyde yok

arkadaşlar siirt yattımı acaba bilgisi olan var mı?bilgi verir seniz çok sevinirim

ısparta bakım maaşı 21 şubat salı itibari ile yatmıştır güle güle harcayın :)

Balıkesir merkez hiç bu kadar gecikmezdi, parası yatan veya herhangi bir bilgisi olan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt