Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hami internet bankacılığına geçmek ücretsiz. Ziraat bankasının 444 00 00 numaralı telefonunu arıyorsunuz. Bankada kayıtlı cep olan telefonunuzda yanınızda olsun. Ona numaraya mesaj gelerek sizi yönlendiriyor.. 2-3 dakikalık bir işlem.

bu internet bankacılığı güvenlimi arkadaşlar ben pek güvenemiyorum açıkcası

İstanbul Neden 614TL Yattı ? 614 TL Alan varmı benden başka ? Merak ettim

2012 Şubat Ayı Evde Bakım Parası Yatan İller
Kırşehir
Kırıkkale
Ankara
Bilecik
Kütahya
Edirne
İstanbul
Erzurum
Çanakkale
Balıkesir
Bursa
Ş.urfa
Zonguldak
Samsun

abi ısrarla balıkesir yattı yazıyoruz ama aldım diyen tek üyemiz yok:)

OzİStar;

banka kullanım ücreti olarak kesmiştir bi kısmını (bence)

slm.ben balıkesiri 17.15 de aradım ..bizden işlemler çıktı dedi ara ara hesapınıza bakın dediler...ilgilenenler ara ara hesaplarına bakabilirler

ıspartalı olan var mı arkadaşlar maaş yatınca haber verecek birisi :)

Adıyaman ( KAHTA ) ilçesi yatmıştır. 634,65 tl

bugün internet bankacılığı için başvurdum..şubeye gittim. internet bankacılığı istiyorum dedim.görevli kimlik fotokopimi çekti 2 tane kağıt imzaladım..cep numaramı istedi.sisteme numaramı tanıttı.o an telefonuma '' bankamızda bulunan cep no nuz.... diye sms geldi.. bana bir zarf verdi bu zarfta müşteri no ve parola yazıyordu..444 00 00 ı ara şifreniz de al dedi..eve geldim aradım ve şuan intermnet bankasından hesabımı görüyorum..

bu güne dek sürekli 444 00 00 ı arayarak hesaba bakıyordum.ama baktım telefon faturam kabardı..bende internette bakayım dedim..arkadaşlar tavsiye ediyorum..

not: bana şubeden verilen kapalı zarftaki parolayı ve 444 den verilen şifreyi hesaba girdikten sonra DEĞİŞTİRDİM..

arkadaşlar söylemeyi unuttum..başvuru yaparken ÜCRET YOK..hesaba girerken telefonunuza gelen sms lerde ÜCRETSİZ

Valla balıkesir sosyal hizmetlerde bir kadın koymuslar telefona. her aradıgında otomatiğe bağlamış gibi. İŞLEMLERİNİZ DEVAM EDİYOR. ARADA BANKAYA BAKIN demekten baska birsey bilmiyor.Tamam bunun günü yok ama insanlarıda bu kadar oyalamanın başından savmanın bir alemide yok.

ADANA yatmıştır 634 tl.SEVGİLİLER GÜNÜNDE,de yatmış:)güle güle harcayın...

arkadaşlar kayseriden haberi olan varmı kısmetse bu ay ilk kez alacam

emre

marmara bölgesi her tarafta yatırdın maası, bir kocaeli yatırmadın :(

arkadaşlar.. balıkesirin yattı bilgisi kesinlikle yanlıştır..çünkü ben balıkesiri aradığımda dün 17 .15 di işlemler şuan tamamlandı gönderdik bankaya dedi..peki bu bankanın anlaşma gereği parayı 2 veya 3 gün bekletme yetkisi varmış.öyleyse nasıl oluyorda para yatıyor..hiç kimsedende ben maaşımı çektim bilgisi gelmedi

hami balıkesir deki telefonlara bakan kadın aynı dediğin gibi bizden cıktı ara ara bakın dedi.Arada bişey sorayım dedim.. İYİİİİİİ günler diyip kapadı. Kadının asıl işi bu arayanları sallamak. Yazık! insallah bakanlığın genel merkezi keşmekeşe son verir. Sallamasyon cevaplar ayıp ya. arada bakın dediği gectiğimiz persembeden beri. madem bilgin yok sallama!

yazık ya vallah yazık..milyonlarca nüfusu olan şehirler yatıyor ama ne yazıkki ne balıkesir nede ilçeleri daha yatmadı.bir yardım yapıyolar ama yardımın içine resmen ediyolar.lazım böyle yaptıkları yardımları insanlara daha çabuk bir şekilde ulaştırmaya çalışsınlar ama nerde keşke benim durumum olmuş olsada böyle yardımlara müraacaat etmesem ama ne yazıkki yok.bu sorunlarla ilgilenenler yardımcı olursa seviniriz.sağolun

kocaeli alan yok mu yaaaf 14 unde yatardı bu ay niye yok

Bağlı bulunduğunuz sosyal hizmetlerde acaba balıkesir sosyal hizmetler gibi davranıyor mu? Hami arkadas aramıs ve ona söledikleri üzere''ARA ARA BANKAYA BAKIN.BİZDEN İŞLEMLERİNİZ ÇIKTI'' denilip günlerce bankamatiklere yönlendiriliyor mu?PES yani. insallah bir çözüm bulurlar. ayıp yazık vallahi....

ben evde oturan devletin verdiği sakatlık maaşı alan biri olarak aldık maraş yattı bakım maaşı 635 tl onun işi var o sakat çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt