Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?
benim döndü .eksik bulgular altında şeker in tipi ,akş,gibi bunları istedi ankara.tekrar heyete girdim.endk sefk ettiler 1 ay sıra bekledim.%64 olan raporuma %67 olarak tekrar cıkardılar.evrak gitti 2 hafta oldu bekliyorum
benimde raporum geri döndü tekrar hastaneye gönderildim ek yazı ve kulak ölçüm sonuçlarını istediler 1 ay oldu gönderdim 15 gün önce sağlık kurulunu aradım baş hekim emekli olduğundan raporlara bakılamıyor dediler mart,ın 15 de tekrar aramamı söylediler.bu numaradan ulasabilirsiniz 03124153206
ben 3 aydır bekliyom banada ortopedi doktoru yok dediler martın 15inden sonra arayın dediler,koskoca devlet bi dr atayamıyor,yerine bakacak bi yedek yada bi başka dr nasıl olmaz hayret edilecek bişey..kim düşünür 3 ay 4 ay bekleyen engelli vatandaşı....!
bende aralıkta verdim,sizinde mi ortopedik teslim budak kardeş.... ortopedi doktoru atanmamış güya.hayret bişey bimere şikayet ettim araştırma yapıyoruz diye cvb yazmışlar...
Kalp yetmezliği+tıp 2 diabet+ hiper tansiyondan ankarada raporu onaylanıp gelenler va
arkadaşlar ef35 kalp yetmezliği + hiper tansiyon+tıp 2 şekerden ankaradan raporu onaylanıp gelenler var mı ben bunlardan % 64 heyet raporu aldım ankarada düşürülür mü yada iptal edilir mi
arkadaşlar yeni sağlık bakanından çok umutluyuz inş adam gelir gelmez sağlık bakanlığından ayrılan dr ları geri getirme çabasına girdi inş başarılı olurda giden drlar geri gelir ve dr bolluğu olur.şuanda hükümet çoğu hastanede ithal dr larla çalışıyor.bir ithal etmediğimiz o vardı oda elhamdülillah onuda yaptık.büyük devletiz ya)
Sıtkı kardeş senin kalbe operasyon falan yapıldımı neyin vardı açıklarsan sevinirim birde evrak olarak oraya neler gönderdinki onaylandı ki bilelimde bizde ona göre davranalım
Awnin işin zor ankarada olması sebebi ile çünkü mahkeme seni adli tıpa sevk edecek duruşmalar falan gerçekten zor.ankarada yetkisizlikten bursaya yollayabilir geri
anjiyo oldum stent takıldım . tansiyon artı kolestrol artı piskolog dan 30 10 10 ortalaması 43 olan bir rapor çıktı raporum da sürekli yazıyor vergi indirimi aldım
2012 kasım da gitti hala bir cevap yok bimere yazdım evrağınız burda heyete girecek falan yazmişlar aynı tas aynı hamam vergi dairesine sordum aynı cevap yok bekleyeceğiz mecburen
benimde aralıkta gitti hala ses yok,neymiş efendim martın 15nden sonra ortopedi dr u atanacakmışta nisanda filan arayın diyolar, nasıl iştir bu uganda da bile devlet işleri bizden hızlı yürüyordur....
arkadaşlar bu gün öğrendim istanbul gelirler idaresinden raporum geçen ayın 18 de çıktı mart 6 da ankara giriş yaptı kısa bir süre gibi geldi burdan okuduklarıma göre inş sonuçta kısa bir sürede çıkar
Bende şubat 14'de vergi indirimi başvurumu yaptım bağlı bulunduğum vergi dairesi ankaraya yolladığını söyledi... Henüz oradan bir cevap gelmemiş... Forumda okuduklarıma göre sanırım 2 -3 ay bekleyeceğiz...
arkadaslar 1 haftadır arıyorum kımse cıkmıyor telefona aradıgınız abone cevap vermıyor sonra arayın dıyor her aradıgımda bılgısı olan varsa lutfen yazsın kolay gelsın
arkadaslar cuma günü ankara saglık kurulunu aradım ortopedi doktoru yok ortopedi rahatsızlığı olanların raporları bekletiliyor.bilgi almak isteyenler 03124153218 bu numarayı arasınlar ısrarla arayın cevap veriliyor. hoşça ve dostça kalın