Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

Sevgili arkadaşlar benim bu yıl kontrol muaynem vardı... Gittim SGK'dan sevk aldım... Heyete girdim raporum Yüzde Kırkiki olarak çıktı Hastane raporu İzmir Konak SGk'ya gönderdi Rapor 26.08.2014 tarihinde İzmir Konak SGK'ya girdi ... Ancak bu gün ayın 24.07.2014 oldu halen raporumun akibetini öğrenemedim bana SGK bir cevap yazıp göndermedi.... Arıyorum doğru dürüst cevap veren yok ne yapacağımı şaşırdım bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler arkadaşlar

Merhabalar benımde vergi indirmim onaylanıp nıhayet işyerime ulaştı çok mutluyum :)

0312 415 32 06 Numarayı günlerdir arıyorum vergi indirimimin gelişmelerini öğrenmem için ama anladım ki NASA ya daha kolay ulaşırım burası nasıl bir yerdir hiç telefona bakmazlarmı.Çok kızgınım :-(

Merhaba Nilgün hanım
Bendeki numaralar bunlar Ankara Maliye: 0312 310 77 27 0312 415 32 06 diğerini deneyebilirsiniz.
Ayrıca raporu ne zaman gönderdiniz. Bende 01.07.2014 de gönderdim Büyük Mükellefler Vergi Dairesi aracılığı ile henüz ses seda yok.

Arkadaşlar Merhaba 15/07/2014 tarihinde Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Heyet Raporumu Ankaraya göndermişti.Bugün en sonunda Ankaradan telefonla birine ulaşabildim.22/07/2014 tarihinde raporum işitmeden %55 olarak aynen olumlu sonuçlanmış.Ankara Bayramdan sonra Büyük Mükelleflere gönderecek raporumu Büyük mükelleflerde iş yerime gönderecek.Darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımın başına.Benim ulaştığım numarası 0312 415 33 17

Üst Alt