Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

2010 yılında yaptığım başvurum 2011 yılına kadar uzamış vede olumsuz sonuçlanmıştı 2013 yılı aralık ayında yaptığım başvuru ise 2014 ocak ayında yani bir aydan kısa ve Allahıma şükürler olsun istediğim gibi sonuçlandı bende şimdiye kadar red edilip yenilemeyenler en kısa süre içinde şanslarını tekrar denesin

Aralık 2013,te verdiğim raporum ankara,dan olumlu döndü %56 giden raporum yine onaylanarak %56,tı olarak geri döndü darısı sizlerin başına...

Ankara'dan raporum olumlu döndü. 2 ay sürdü.

:d %56 rapor aynen %56 ank.onaylı dönüş yaptı ama genel toplamda 1 yılıma mal oldu geç oldu temiz oldu ankara süreci 1,5 ay ile 3 ay,,,

yesil_izmit;

2007 de basvurdum oran dusuruldu 2014 tekrar basvurdum raporum aynen onaylanmis bu sence srcimle alakali degilmi neyse detayi yazmicam siyaset yapmak istemem tarafta degilim ama gercek bu

selam arkadaşlar 03.02.2014 tarihinde ankaradan onaylanan raporum 04.03.2014 tarihinde elime ulaştı aslında işyerine 14.02.2014 tarihinde gelmiş ihmarkarlıklarından bana daha sonradan haber yerdiler amaçları neydi bende anlamadım ama dün itibarıyla işyerinden ilişkimi kestim bugünde ssk ya başvurup raporumla birlikte çıkış belgemi verdim tahsis numaramı aldım 20 güne kadar haber gelir dedi çalışan arkadaş darısı tüm bekliyen arkadaşlara ...

Arkadaşlar bende 18.02.2014 izmirden başvuru yaptım bugün aradım raporum onaylanmış ve bugün kargoya veriyorlarmış giden evrak numarasını isteyip kargodan takip edebilirsiniz

Telefon 03124153317 evrak takip rapor sonucu 03124153205 yardımcı oluyorlar sağolsunlar

engin öztürk;

Aynen arkadaşım benim ağabeyime de aynısını yaptılar. Dürtmeyince olmuyor.

ya arkadaşlar bende vergi indirimine başvuracağım ama eski başvurumdan kalan bir sıkıntı var 2007 yada 2008 yılındaydı her halde bir ara maliyeye ankaraya gönderdik istanbuldan ama arkasına % 30 yazıp postaladılar geri başka hiç bir açıklama yada belge göndermeden bende hiç önemsemedim şimdi aynı raporla yine başvursam arkasına bakıp aynen gerimi postalar ankaradaki büyük beyler? yoksa yeniden rapor için sevkmi istesem nasıl olsa sabit ve tedavisi olmayan bir engel durumum mevcut ne yapsam daha rahat ederim bu konuda_????

eski raporun yeni alıcağın raporu bağlamaz sizden zaten yeni rapor istenicek sizde hiç vakit kaybetmeden başlayın yeni rapor olayına

ilk fırsatta o zaman bu zorlu ve meşaggatli bürokrasi yolculuğuna çıkıyorum siz değerli dostların tavsiyesi üzerine. sağolun var olun iyiki varsınız :)

Arkadaşlar bugun yukarda belirtilen telefon numarasından raporumun durumunu sordum. % 50 olarak gönderdiğim rapor % 42 ye düşürülerek onaylanmış işyerime yarın gönderilecekmiş
Darısı cevap bekleyen arkadaşların başına :)

yesil_izmit;

raporum suan izmıt maliyeye geldımı nasıl hemen işyerine gıdıyor anlamadım ben tam 1 ay beklıyom işyerime gelsın dıye

tarum 41;

Bu numaralardan kargo numarsını öğren

Telefon 03124153317 evrak takip rapor sonucu 03124153205 yardımcı oluyorlar

Muhtemelen kargolamada takılmıştır ptt ile ulaştırmak ölüm gibi malesef 3 ila 8 gün sürebiliyor bölgesel olarak

marto1;

murat kardeşim benım izmite geldı malıyeye maliyeden cıktı işyerıme yolladık dedı acıl postayla 1aydır tık yok demek ıstedıgım ankaradan geldı sadece burda sıkıntı var

tarum 41;

Kanımca ptt kurbanı olmuşsun 1 ay çook uzun süre unutulmuşta kaybolmuş olabilir aklıma bir sürü seneryo geliyor :) başvurduğun vergi dairesine izah et tekrar iş yerine yazı yazabilirler çok enteresan
yada sana ptt kodunu versinler sen takipci ol derim bi şartları zorla bakalım ses çıkmazsa yeni yazı yazarlar iş yerine

Arkadaslar 26 ocak 2014 te gonderdigim rapor ankaradan % 51 aynen 28 subat 2014 te onaylanip gelmis.bugun postayla elime geldi.1 yil sureli olarak onaylamislar.seneye nasil bir yol izlicez bilmiyorum ama bakalim.bilgisi olan yardimci olabilirmi

anladım murat kardeş bugun yarın maliyeye tekrar bızzat kendım gıdıcem hangı postaya vermısler onu öğrencem artık bekley bekleye sıkıldım senaryo derken neyı kstettın murat

tarum 41;

seneryodan kastım postacı cantasında unutmuş olabilir mektupları çıkarırken düşürmüş olabilir ondan sonra yanlışlıkla başkasına vermiş olabilir yada dağıtım merkezinde kaybolmuşta olabilir yani böyle şeyler ayrıca dağıtıcalr kafasına göre dağıtmakta :) böyle bir rahatlıkları da var benim başıma çooooook kez geldi konuyla alakalı olmayan bir çok sorun yaşadım :) o yüzden böyle şeyler aklıma geldi sizinde 1 ay geçmiş postan ankaradan kocaeliye yürüyerek gelse en az 6 defa gelirdi tabi işin şakası gerçekten normal değil adaş :)

marto1;

haklısın kardeşim gerçi suan çalışıyorum kısmetse yaza doğru çıkmak dısardan iş arıyorum bulursam hemen dılekçemı verocem gelmeyince evrak sıkıntı yapıyor neyse genede teşekkür ederım krdesım allah razı olsun sağduyulu olduğun için...

Şükürler olsun bugün ankaradan haber aldım % 70 raporum aynen onaylanmış. Emekliliğe sayılı günler kaldı.2013 yılındaki başvurumda oran düşürülmüştü.
aynı hastaneden yeni rapor çıkarttım ve ekine hstalığım ile ilgili tüm raporları ekledim. Tekrar gönderdim Ankaraya ve 28-02-2014 tarihli başvurum 13-03-14 tarihinde onayalndı.
Şimdi postayı bekliyoruz. Darısı tüm arkadaşlarımın başına. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Bugün itibari ile eviss te gözüken vergi indirimim Allah herkese nasip etsin bekleyenlere sabır dilerim

AçıklamaÜÇÜNCÜ DERECEYE GİRDİ RAPOR DERECESİ ; % ; 45
BAŞVURU DURUMUNUZ
18.03.2014İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
11.02.2014Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
18.12.2013Hastaneden rapor bekleniyor

murat kardeş bende evıste çıkmıyor işyerime kâğıt geldı evıs sadece ıstanbul içinmi geçerlı

tarum 41;

evet eviss sadece istanbul için dostum

1 ayın sonunda beklediğin belge gelmiş sonunda :)

Üst Alt