Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

musty3535;

Kardeş burayı aradığın zaman ne gibi bilgiler istiyorlar? Tc yeterli mi?

slm arkadaşlar benim evraklarım sakarya defterdarlığında 20/12/2013 tariğinde gitti ankaraya 00/49 olarak benim merak ettiğim ben beklemeden gitsem ankaraya eyerki onaylandıysa elden bir nussasını alabilirmiyim ???? bilen arkadaaşlar cvp yazarsa sevinirim ..?

Sana sonucunu sözlü olarak söylerler ama yazili belgeyi vermezler..

2013 de % 75 olan raporum ankaradan altı ay sonra aynı oranda onaylanıp geldi kalp hastalığı

m.g;

elden vergi indiriminden yararlanır belgesi alabilirsin kardeş

ankaraya gitsem alabilirmiyim elden ? vede elden aldım mı defterdarlığa ginderilmeden o elden aldığımla emeklilik talebinde bulunabilirmiyim marto 1

başvuru tarihi :21:11:2013
rapor oranı:%78
ankara rapor posta 03.01.2014
11.02.2014 işyerine geldi
aynen gönderildiği gibi onaylanmış
darısı bekleyenlere

arkadaşlar 04/12/2013 te vergi inidirimine başvuru yapmıştım.başvuru ankaradan cevap geldi. %70 olan raporum 1 yıl süreyle 2.derecen indirimden faydalanacakmışım
ayrıca diyorki engelilik derecesinde değişiklik olabileceği dikkate alınarak yeniden hastaneye sevki uygun görüldüğünden 1 yıl sonra indirimden yararlanmak istemesi halinde başkanlığımızca yeniden hastaneye sevk edilerek alınacak raporun incelenmek üzere sağlık kuruluna gönderilmesi gerekmektedir.
benim bu süreçte ne yapmam lazım emeklilik için şartlarım şuan uymuyor 850 günüm var 460 gün askerlik diyelim 2007 yılı sigorta girişi 1800 gün için eksik kalıyo olmuyo sanırım
yardımcı olurmusunuz hangi yolu izlemem gerekiyo

selam arkadaşlar 06.12.2013 ankaraya giden yüzde 53 raporum 03.02.2014 ankaradan onaylanarak yüzde 55 işyerime yollanmış daha elime ulaşmadı beklemekteyim şartlarım emeklilik için uygun gelince hemen dilekçemi vericem bu arada hastalıgım kalpdendi..darısı bekleyen arkadaşlara ...

m.g;

ankaradan alamazsınız sadece bulunduğunuz ilin başvuru yaptıgınız daireden vergi indiriminden yararlanır yazısı alabilirsiniz oda iş yerinize vermek koşulu ile emeklilik olayını bilemiyorm o farklı bir durum ama sormak lazım daireye

bodo;
allaha şükür % 56 gitti ankara hiç değişmeden %56 olarak geldi daha önce 42 olarak giden rapor %35 olarak dönmüştü

captan43;

hayırlı olsun :) bende sabırsızca bekliyorum off offf

Arkadaşlar merhaba;
Vergi indirimi başvurum sonuçlandı.%52 ile gitti ,aynı şekilde onaylandı.Bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun.Rabbim güzel haberler nasip etsin.
BAŞVURU DURUMUNUZ
14.02.2014 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
03.01.2014 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
10.10.2013 Hastaneden rapor bekleniyor

mustafa kardeş nerdxen ogrendım nettenmı ogrendın ben evıse gırıyom çıkmıyor sen nerden ogrendın

Eviss ten öğrendim ..Bu konu başlığındaki son onaylananları inceledim.45 gün Bakanlığa gidip onaylanıp gelmesi sürüyor.Benim sürecimde tam öyle gelişti..

benim raporum da aynı şekilde onaylanmış, inşallah tüm bekleyenlere iyi haber gelir

bugün eviss'te gözüken;

AçıklamaRAPOR DERECENİZ ; % ; 58
BAŞVURU DURUMUNUZ
20.02.2014 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
03.01.2014 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

hadı hayırlısı arkadaslar 14 ocak ankara aynen onayladı 19 subat ıstanbul ışlemde hayret baya hızlanmıslar

Benim raporum sakaryadan vergi dairesinden 20 ocakta ankaraya gönderildi
21 şubatta sakarya vergi dairesi geldi 21 şubattada iş yerime gönderilmiş
raporum 00/49 idi yüzde 49 onaylanmış bekliyen arkadaşlarınkide inşallah çabuk gelir
İş yerime gelen evrakla emeklilik talebinde bulunacam 5090 gun pirim gunum var
sizce işlemler nekadar surer maaş ne zaman bağlanır bilen varsa yazarsa sevinirim arkadaşlar
şimdiden teşekkurler

bu aralar rapor sonuçları müthiş hızlı geliyor.ayrıca çoğuda artık gittiği gibi onaylanıyor.ne garip değilmi.

Benim raporumda tam 29 günde Ankara'dan aynen %47 olarak onaylanıp geldi işyerime.Darısı benim gibi tüm bekleyenlere inşallah.

Benim raporumda tam 29 günde Ankara'dan aynen %47 olarak onaylanıp geldi işyerime.Darısı benim gibi tüm bekleyenlere inşallah. hayırlı olsun arkadaşım benimde 24 gün oldu daha gelmedi bekliyorum..

11 subatta ankaraya giden raporum 28 subat tarihi ile %45 ile aynen onaylanmis simdi ise bana ulasma kismini bekleyecegim heralde 20 gun kaar surcek tahminen sonuc bekleyen arkadaslara sabir diliyorum

Arkadaşlar selam,Eviss te 14 .02.14 tarihinde postaya verilen vergi indirim belgem,bugün elime ulaştı..Darısı bekleyen arkadaşların başına...Sisteme gönderildi yazıldıktan sonra 4 günde posta yapılmak için beklemiş.yazıyı bekleyen arkadaşlar bu durumuda dikkate alsın.

Üst Alt