Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

slm arkadaslar benim 19.11.2013 tarihinde ist vergi dairesine verdiğim % 52 lik engel oranım ankaradan 10.01.2014 tarihinde aynen %52 olarak onaylanmış evisten kontrol ettiğimde dereceye girdiniz evragınız işyerine gönderilecektir yazıyor buttun onay bekleyen arkadaslarında en kısa zamanda sonuçlanması tüm kalbimle temenni ediyorum.

bülent abimm ankaradan 3 aydan fazla oldu cevap gelmedi cevabın gelmesiyle ilgili süre tutumuyla ilgili bir bilgin varmı yada bizim evrağı nereden takip edebileceğimize dair bir kaynak bilgisi verirsen çok seviniriz

cefri aradığın telefon numarasını rica etsek yazarmısın bizde bir yoklayalım

Eren bey 03124153206 bu numarayı gün içerisinde sık sık ararsanız düşürürsünüz Ankara merkez sağlık kurulunun telefonu açın ve durumunuzu sorun

Bazen 2 ayda geliyor, bazen 6 ayda gelmiyor! Nasıl iş anlamak mümkün değil

şişli etfal den 40 olan raporum aynen 40 olarak onaylandi 4 5 ay bekledim yalnız ama değdi

vergi indiri ile ilgili raporum yüsde 44 idi şimdi yüzde 42 gelmiş moralim bozuldu tedavi görmedim ama iyileşiyormuyum acaba:)neye göre indirim yapmışlar anlamadım:(

Arkadaşlar bileniniz varmı vergi indirimi için başvurdum doktor bana 40 ve üzeri alırsın dedi ama raporu teyit ettirme imkanım varmı heyette soramadım hastaneden nasıl öğrenebilirim yada başka bir yerden aklıma takıldı:( yardımcı olursanız sevinirim

erdinc1972 ve diyarbakırlı ilginize teşekkür ederim lakin bunlar inatla bana 1 ay sonra vergi dairesinden öğrenebilirsin diyolar sinirim bozuldu kusura bakmayın ulan eninde sonunda zaten öğrenecem niye kastırıyorsunuz ki bana oranı söyleyin yeter gerici bir sistem var hersey yavaş ve hantal sanki gizli bişeyler çeviriyormuş edasında söylenilmiyor bunun yasal bir hükmü yada yönetmeliği varmı arkadaşlar?

Arkadaşlar nihayet vergi indirimi başvurum onaylanmış %46 ile giden raporum aynen onaylanmış istanbul vergi dairesinden çalıştığım firmaya gönderilmiş. Bekliyoruz

Teşekkür ederim darısı bekleyen arkadaşların başına. Şimdi nekadar maaş bağlanır düşüncesi başladı :))

serincen hastalığınız neydi kaçla gıttı ve nezaman yolladınız nekadar surdu raporunuz yenımıydı

tarum41 Hastalığım nörofibromatisiz yüz şekil bozukluğu vardı. 04/11/2013 te vergi dairesine raporu verdim rapor yeniydi. 14/11/2013 de Ankaraya gönderilmiş 14/01 2014 te onaylandığını eiss den gördüm

Ekim ayında yaptıgım başvuru bu gün onaylanıp geldi.%65...

2011 de aldım raporu. 2012 de vergi indirimine başvurdum. 2013 te işten çıktım ve 2013 sonu yeni bir işe girdim. 2-3 hafta önce vergi dairesi arayıp yeni rapor istedi, hastaneye sevketti. gittim kontrolden geçtim tekrar. hatta aynı doktorlar geldi. iki tanesi sana aynı oranı yazıyorum dedi. nöroloji biraz daha ayrıntılı yazacağını söyledi. bakalım onlar direkt iş yerine göndereceklermiş. en geç şubata kadar belli olur sanırım.

Şeymah ve büyücü hstalığınız ve hangi hastaneden aldınız bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler

Haydarpaşa numune hastanesinde.Hastalığım yok ama sağırım:)

İyi akşamlar arkadaşlar ben muğladan %50 oranında rapor aldım. Benim sormak istediğim vergi inddiriminden yararlanmak için vergi dairesi tekrar beni rapor için hastaneye sevk edip heyete mi girmem gerekiyor.

iyi akşamlar arkadaşlar vergi indirimi için sürekli raporu olup düşürülen ve tekrar aynı hastaneden sevkle rapor alan varmı...ben iki yıl önce aldığım ve ankaradan düşürülen rapor için yine aynı hastaneye sevk aldım ama hastane sürekli raporunuz olduğu için biz tekrar rapor veremeyiz deniyor ama tedavimi yapan hastane o doktorlarım orda bende burda bi çok arkadaşın aynı hastaneden rapor aldığını okudum varmı böyle bişey başına gelen

Vergi indirimi için 25.11.2013 tarihinde vergi dairesine başvurmuştum. Başvurum sırasıyla aşağıdaki tarihlerde sonuçlandı.

- 28.11.2013 tarihinde İskenderun Devlet Hastanesinin sağlık Kuruluna girdim. (yüzde 50 olarak rapor verdiler).
- 04.12.2013 tarihinde İl Defterdarlığına gönderildi.
- 10.12.2013 te Ankara MERKEZ SAĞLIK KURULU na gönderildi.
- 03.01.2014 te Vergi dairesi İl Müdürlüğüne ulaştı. (aynı şekilde değişiklik olmadan yüzde 50 olarak onaylandı).
- 13.01.2014 tarihinde de iş yerime ulaşmış. Aynı gün bana tebligat yapıldı ve vergi dairesi yazısının fotokopisi verildi.

Özetle; tüm süreç yaklaşık 40-45 gün sürdü.

Not: Yukarıdaki aynı yazı "
Vergi indirim sürecim rapor alımı dahil 40 günde onaylandı" başlığı ile de daha önce yazmıştım. Buradan alıntıdır.

Hastalığım MS, yürümem yavaş, tek taraflı destekle yürüyebiliyorum. uzun yol yürüyemiyorum ve görmede de sıkıntı var. haseki'den aldım raporu.

bugün itibari ile emeklilik için başvurumu yaptım*****2013 7. ayda aldığım %41 tremor raporumu 12. ayda ankaraya gönderdim %40 olarak ocak 22 de işyerime ulaştı 23 ocakta emekliliğe başvurdum,,her vakit namazımda as'r suresini okudum (türkçe mealiyle)rabbim dualarımı kabul etti,,darısı size,,,

Üst Alt