Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

slm savaş arkadaşım,hayırdır nasıl 3 defa sevkederler hadi bikere neyse de 3 defa nasıl olur tahliller filan mı eksikti keyfe mi yaparlar anlaşılır gibi değil inş. kısa zamanda olumlu sonuç gelirde kavuşursun maaşına.. walla bende bekliyom 3.yılımda hersene kontrol şerh hep aynı eziyet,tip1 diyabet artı ortopedik işin içine psikiyatri olunca hersene işkence

raporlarda hiç bir eksik yoktu aslında önce numune hastanesine gönderdiler %80 olarak onandı. sonra beyefendiler beyenmemiş olsa gerek sonra balcalı hastanesine tekrar gönderdiler tekrar 3 ay daha bekledim ve tekrar beyenmemiş olsalar gerek balcalıya tekrar sevk ettiler aralık ayı başında ellerine geçmiş raporlar ve ocak ayındayız şubat ayında sonuçlanır diyolar artık hayırlısı allah hepimizin yardımcısı olsun artık tc vatandaşı olmaktan utanır hale geldim nasıl bir demokrasi izliyoruz anlamadım?

Selam 03124153216-17 nolu telefondan bugün aldığım bilgiye göre % 45 başvurum aynen onaylanmış.

slm savaş arkadaşım,eksik belge filan olduğu zaman sgk haber veriyo mu yoksa hemen maaşımı duruduruyo,ben göndereli tam 2 ay oldu 2 - 3 gün önce maaş durudurulmuş..

Mrb halıl hastalıgınız neydı kaçla gıttı yuzde 45le onaylandı

Mrb tarum 41;bel ve boyun fıtığı,koah,duyma kaybı,yuksek tansiyon toplam % 45 gitti,aynen onaylandı.

kasım 2013 de gönderdim.02-01-2014 tarihinde onaylanarak geri gönderilmiş.

hayırlı olsun halil kardeş,1 ay gibi sürede sonuçlanmış sizinkisi..benim 2 ay oldu ses yok,karabük ankara arası 2 saat demekki nasip işi...

teşekkür ederim arkadaşlar.inşallah sizlerinkide bir an önce olumlu sonuçlanır.

bende bugün aradım ankarayı sonucu göremiyoruz dediler siz nasıl öğrendiniz onaylandığını

benim sadecegözlerımde problemım var heyet raporu tüm vücut fonksıolarına bakarakmı verıyor

her bir organınızdaki hasardan ayrı ayrı oran alarak rapor alıyorsunuz arkadaşlar..yani aynı gün içinde doktorları dolaşıyorsunuz

onu biliyorum da benım sadece gozlerde problemım var doktorumun demesıne gorede yuzde kırkı gecer ama dıger organlarda sıkıntı yok ortalama olarakmı verıyorlar

onu biliyorum da benım sadece gozlerde problemım var doktorumun demesıne gorede yuzde kırkı gecer ama dıger organlarda sıkıntı yok ortalama olarakmı verıyorlar<br>

Ben yaşadığım ilden farklı bir yerde bireysel başvuru ile 31.12.2013 de raporumu yeniledim.tablo 3.4 göre + hipertansiyon+kulak %47 raporum var.Acaba hemen vergi indirimine başvursammı yoksa beklesemmi ,sanırım yeni raporlar Ankaradan pek düşürülmüyor ama yinede endişe var.Ayrıca farklı ilden aldım raporu ve özürlülük ölçüm için yazıyor.Nedersiniz bi sıkıntı olurmu.

dostum geç kalmadan hemen başvur çünkü son zamanlarda raporlar olduğu gibi kabul ediliyor dün bende heyete girdim doktor bana E verdiğini söyledi kabul görme şansı yüksek zira düşürseler bile en kötü mahkeme de sürüncem ama yargı hastanenin raporunu kabul ediyor yani kesin kazanırım korkumda yok :) mutlaka başvur seçimde yaklaşıyor :)

bende ilk aradığımda çıkan bayan öyle dedi.ama 2 gün sonra tekrar aradım.çıkan beyefendi t.c kimlik numaramı isteyip baktı.

07.11.2013 te maliye bakanlığına raporum vergi dairesi tarafından gönderildi 12.11.2013 tarihinde ankara sağlık kuruluna ulaştı 29.11.2013 tarihinde ankaradan izmir vergi dairesine gönderildi.Bugün izmir vergi dairesini aradığımda raporumun onaylandığını öğrendim % 42 uyku apnesi+hipertansiyon işyerine yazışmaları yapılanacağı söylendi

10.01.2013 tarihi itibariyle onaylandığını izmir vergi dairesinden telefonda öğrendim ankaradaki süreç 20 25 gün sürmüş

AçıklamaRAPOR DERECENİZ ; % ; 40
BAŞVURU DURUMUNUZ
10.01.2014İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
21.11.2013Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

tremor sonucu hangi netten ogrendın sitenın ismini yazarmısın

Üst Alt