Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

arkadaşlar 11 kasım da başvurumu yapmıştım sanırım 6 aralıkta çalıştığım şirkete ulaşmış ki 20 küsür lira maaşımda artış olmuş.

arkadaşlar vergi indirmine hak kazananlar

1-Ankilozan Spondilit --
2-%67
3-Mayıs 2013 - Aralık 2013
4-%67 ile onaylandı---devlet hastanesinde raporu veren doktorun rapora yazdığı kriterlerin onaylanma sürecinde etkili olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kendi fikrim
Kişinin sigortalılık süresi raporun onayında önemli etkenlerden bir olduğu kanısındayım. 5000 gün prim günüm mevcut

Raporu gönderdikten sonra 6 ay beklemekten başka çare yok ben ne yaptıysam raporum onayda iken hiç bir yerden durumu hakkında net bir bilgi alamadım 5. aydan sonra arada vergi dairesine gidip sonucun gelip gelmediğini sormaktan başka çare yok

hasaner bende aynı tarihte başvurdum ama hala ses yok çok hızlı olmuş seninki

Arkadaşlar çalıştığımız şirkete vergi dairesinden gelen yazıda 1 nusha fotokopinin çalışanın kendisine verilmesi gerektiği yazıyor.
Personel sorumlusu yazı kendilerine ulaştığında onaylı rapor ve ust yazının 1 nüsha fotokopi çekip bana teslim etti.

[FONT=Arial]08.10.2013 Tarihinde göndermiş olduğum raporum aynen %60 olarak onaylanarak geri geldi çok sevinçliyim bundan sonraki süreç nasıl işliyor acaba :))[/FONT]

arkadaşlar benimkide geldi bugün itibariyle aynen onaylanmış %55 olarak 11Kasımda gitmişti evrak Ankaraya bekleyen arkadaşlara Allah yardım etsin sabır versin bilgi olsun kalp tansiyon ve koahtan raporum

arkadaşlar benimkide geldi bugün itibariyle aynen onaylanmış U olarak 11Kasımda gitmişti evrak Ankaraya bekleyen arkadaşlara Allah yardım etsin sabır versin bilgi olsun kalp tansiyon ve koahtan raporum

gelmişte raharsızlığınız ne yazınki insanlar bilsin aylarca düşermi acaba düşmezmi diye uykularuı kaçmasın!!!!!!!!!!!!!!

Şubat ayında başvurdum temmuz haziran gibi sonuçlandı benimki

Merhaba,
2011 de aldıgım raporumm % 80 (polio sekeli sag bacak komple ve sol bacakta güç kaybı ve bir sürü ameliyat geçirdim) aldıgım raporu maliyeden vergi indirimi için gönderdim ve bana geri dönüşü % 48 oldu emekliligimde etkili olucagını bilmedigimden herhangi bir itirazda bulunmamıştım.
Benim sorum itiraz için geç kalmış sayılırmıyım yoksa emekliligime yakın zamnda mı itiraz etmeliyim?

Bende 26.9.2013'e başvurdum ankaradan 11.15.2013"e sgk"ya gönderilmiş ama hala cevap gelmedi

temmuzda başwurdum eylülde geldi ancak yeni işe başladım direk maaşıma eklemek için ne yapmalıyım

7.ayda gönderdim 11. ayda evrak iş yerime geldi gittiği gibi %44'le onaylanmış ve bundan sonra işten çıkığ başka bir işede başlasam o vergi indirimi geçerliymiş onuda evrakta belirtmişler.

Dadaşkızı; Yazının Fotokopisini çekip çalıştığınız yere verin onlar geri kalanı yapıyor, ama onlar sizden getir ver demez senin vermen lazım onların umrunda olmaz :)

aort anevrizması kalp kapak rahatsızlığı tansiyon ve koah aynen onaylandı %55

07.11.2013 evrakın izmir vergi dairesinden ankaraya çıkış ..06.12.2013. evrakın ankaradan izmire gönderilmesi..16.12.2013 evrak izmir vergi diresinde hala elime geçmedi bekliyorum .bay pas kalp yetmezliği rapor oranı yüzde 44

18.12.2013İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
08.10.2013Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Arkadaşlar elime ne zaman geçer belgeler iş yerine yani?

Onurcang benim işyerime geldikten 3 gün sonra evime geldi gelmezse git vergi dairesinden fotokopisini al

benim raporum %54 tü aynen kabul ettiler amma 5 ay bekledim bekliyenlere sabır dilerim beklemekten başka çare yok

arkadaşlar özürlü kimlik kartı aldığımız yerden rapor için sevk alabiliyormuyuz. özürlülük durumumun yükselip yükselmediğini öğrenmek için sevksiz hastane başvurumu kabul etmiyorda

rekorla alakası yok bulgular tekkik sonuçleri labaraturvar ve tanı teşis dogru ise süreç hızlanır

arkadaşlar bende tablo 4.1 e göre % 40 aldım..rapor 17 aralıkta heyetten aldım..acaba ne kadar sürer ve onaylanırmı..daha önceden yine % 40 almıştım.ankara açıklama yok diye geri gönderdi tablo 3.4 göre yazınız demişti..marmara tıp fakültesinde heyet % 40 vermesine rağmen,daha önce % 40 yazan ortopedi bölümü durum bildiri raporuna % 36 yazdı.ankarada işine geldiği için onu kabul etti.şimdi ortopedi hocasına rica etmiştim hocam açıklamayı tabloya göre yazın diye..oda tablo 4.1 e göre yazmış. polio sekeli,5 cm kısalık atrofi,ayak bileği ankiloz gibi..fakat ben yine korkuyorum geri düşük gelir diye..bazı arkadaşlardan duyduğum illa 3.4 tablodan yazmaları gerekirmiş diye..böyle bir şey varmı..ortopedi yürüyüş bozukluğu tablo 4.1 de var..bo tablodaki oranlar 20-40 ve 60...bana sürekli % 40 yazdılar..bilgi verirseniz,biraz bu stersten kurtulmak istiyorum..raporum onaylansa emekli olacağım.yinede allahtan hayırlısı.

iyi akşamlar ..ihşallah raporunuz onanır..benim sormak istedğim benim raporumda yazan bilgileri paylaşıyorum cetvele uygun olup olmadığı konusuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorumortapedi 3,4 göre bilekte kısıtlılık %8er iki alt extremitede kronik venöz yetmezliği %36geçirilmiş pankreatit +pseudokist %10 bu cetvele uygunmudur bi uygunsuzluk varsa bilgisi olan arkadaşlar cvp bekliyorum yeni rapor alırken o hataya düşmüyelim..tşkler

merhaba özlem hnm,sizin rapor sonucun belli oldumu.yüzde kaç aldınız.

%47 aldım ama ankara sağlık kurulundan 36 olarak geri döndü benim raporumdamı bi hata var yoksaa... tekrar itiraz edip tekrar rapor almayı deniycem en azından o zaman o hataya düşmek istemiyorum çünkü benimde günlerim dolu sadece onama olması lazım emekli olmam için

Günaydın arkadaşlar..benim abim 2012 yılında kalp kapkaçığı ameliyatı oldu.erken emeklilik için 12.11.2013 gününde hastaneye heyet için başvurduk.hastaneden %73 oranında sürekli ibareli rapor aldık.hastane vermiş olduğu bu raporu ise ilgili gelirler müdürlüğüne gönderdi.gelirler müdürlüğü ise 20.11.2013 tarihi itibariyle ankara yüksek sağlık kuruluna gönderdi.gönderilen evrak 29.11.2013 tarihinde yüksek sağlık kuruluna uşalışıyor ve 05.12.2013 tarihinine kadar ise bu rapor ankara yüksek sağlık kurulunca değerlendirilp sonuçlandırılıyor. Ve ilgili gerlirler müdürlüğüne gönderilmek üzere postaya veriliyor..gelirler müdürlüğüne ise evrak 13.12.2013 geliyor ve bu tarihte ise aynı gün abimin çalıştığı işyerine postayla gönderiliyor evrakı ben daha yeni postadan aldım..sonuç ise olumlu.hastanenin vermiş olduğu %73 oranında sürekli ibareli raporu olduğu gibi onaylanmışlar..ayrıca ben bu süreci 16.12.2013 tarihinde ankara yüksek sağlık kurulunun telefonlarından bir olan 0 312 415 3317 den arayarak evrakın gönderildiğini ve sonuçlandırıldığını öğrenmiştim.ilgili arkadaşlara duyurulur...bundan sonraki süreçde ne yapmam lazım şimdi..abimin emeklilik günü dolmuş vergi indiriminden faydalandığına göre ilk önce çalıştığı işyerine gidip bu vergi indiriminden faydalandığına dair ankara yüksek sağlık kurulunun yazısını teslim edecem.sonrada ssk ya mı müracaat edecem erken emeklilik için....ayın 14 itibariylemi emekli edilmesini isticem ki maaş kaybı olmasın diye..ne gibi evraklar lazım..burdaki süreç kaç ay sürüryo kaç ayda maaş bağlanır..

hayırlı olsun..yaklaşık 2-2,5 ay gib bağlanır ve başvurduğunuz tarihten itibaren...alırsınız maaşınızı yeni bi arkadaşım oldu ordan biliyorum.

evet arkadaşlar raporumun cetvele uygun olup olmadığı konusunda bilgisi olan yokmu...yardım rica ediyorum..ankara düşürmüştü raporumda çetvele uyumsuzluk varsa itiraz etmiycem ..ama sorun yok denirse itiraz hakkımı kullanıcam

Ankara raporumu onayladı

Değerli arkadaşlarım devlet hastanesi heyetinden aldığım kalp kapak hastalığı ve hipertansiyon rahatsızlığım nedeniyele yüzde kırkbeşlik raporum 25.11.2013 tarihinde de il deftardarlığına ankaraya gitmesi için verdim..İncelenip 12.12.2013 tarihinden ankaradan postaya verilmiş olup 24.12.2013 tarihinde il deftardarlığına aynen onaylanarak gelmiştir.:)

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Tahoma"]günaydın arkadaşlar... yokmu soruma cvp verecek arkadaş.....benim sormak istedğim benim raporumda yazan bilgileri paylaşıyorumcetvele uygun olup olmadığı konusuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım ricaediyorumortapedi 3,4 göre bilekte kısıtlılık %8er iki alt extremitede kronikvenöz yetmezliği %36geçirilmiş pankreatit +pseudokist %10 bu cetvele uygunmudurbi uygunsuzluk varsa bilgisi olan arkadaşlar cvp bekliyorum yeni rapor alırkeno hataya düşmüyelim..tşkler[/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][/FONT][/SIZE]

iş yerinden alacağım maaş bordroları+kimlik+iş veren sürküleri+dilekçe ayda 28,5 tl veriyorlar banka hesap nolarını ve vergi dairesinden gelen yazı

Üst Alt