Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

arkadaşlar bu ankarada nereyi arıyorsunuzda öğreniyorsunuz raporun durumunu beni aradığım nolar ya cevap vermiyor yada yanlış no diyor yardımcı olurmusunuz

Ben 0312 415 33 17 no' lu telefondan bilgi aldım

CEBBO
Raporun İZMİRDEN Ankaraya ne zaman gönderilmişti,ayrıca nelerden göndermiştin?

Kemalpaşa da çalıştığım için ilk müracaat 25/07/2013 tarihinde buradan yapıldı, 14/08/2013 tarihinde Konak ta bulunan vergi dairesi Sağlık Kurulu memurluğunca rapor Ankara ya gönderildi. 30/10/2013 tarihinde Ankara da onaylanıp postaya verildiğini öğrendim. 19/11/2013 tarihinde İzmir Vergi dairesini Tlf. aradığımda Raporunuz onaylandı ilçeden müracaat ettiğiniz için rapor sonucunun ilçeye gönderildiği ilçe vergi dairesi tarafından iş yerine cevap verileceği söylendi.

Menemen
Müracaat ettiğin vergi dairesini ara ya da git onlar ekrandan SİBİS de görünenden daha farklı görüyorlar. Daha net bilgi alırsın. Ayrıca hangi vergi dairesini aradın sen? İzmir den hangi V.D. başvurursan vur evraklar Konak da bulunan Vergi dairesi memurluğuna gönderiliyor. 483 17 77 no' lu Tlf. sağlık raporu neticesini öğrenmek istediğini söyle bilgi alabileceğini düşünüyorum. Ben bu şekilde öğrendim. Gelen postalar ayrı bölüme geliyor daha sonra kaydı yapılmak üzere ilgili birime getiriliyormuş o zaman kaydı yapılıp SİBİS ekranında görülebiliyor. Senin evrak gelmiş olabilir fakat giriş kaydı henüz yapılmamıştır.

Cebbo!
4831777 numarayı aradım gelmediğini söylediler.ilginede teşekkür ederim.

Az önce 0312 415 33 16 nolu telefondan bilgi aldım.

01.11.2013 de hastaneden rapor almıştım. 19.11.2013 de yine 0312 415 33 16 nolu telefonu aradığımda raporumun 10.11.2013 de ellerine ulaştığını ve değerlendirmede olduğu bilgisini vermişlerdi. Az önce tekrar aynı numaradan bilgi aldım. 25.11.2013 de sonuçlandığı ancak içeriğini göremediklerini söyledir. Hatay vergi dairesini aramamı söylediler. Büyük ihtimal ulaşmamıştır dedi. Hatay ı aradım, onlarda sadece raporun gönderildiği bilgisi mevcut. Bakalım sonuç ne çıkacak.

bu kadar kısa zamanda sonuçlanmış olabilirmi benimde 12.11.2013 tarihinde ankaraya elllerine ulaştığını söylediler acaba benimde sonuçlanmış mıdır

sizin oranlar hangi rahatsızlıklardandı acaba

Valla bilmiyorum. Red vermiş olabilirler mi?

koko7635;

20 göz,
20 astım,
20 diabet,
15 epilepsi
toplam 56

Bildiğim kadarıyla ankara artık usulune uygun verilip verilmediğine özürlülük cetveline uygun verilip verilmediğine bakıyor oranların.. Oranları ancak yanlış oran verildiyse düşürüyor. Sanmıyorum red olduğunu cetvele göre verildiyse

bende dün aramıştı o numarayı çıkan bayan 10 gün sonra arayın dedi hızlı mı çalışıyorlar acaba

Ben MAyıs ayında verdim Agustos ta maaşıma yansıdıgını gördüm. Başvurumdan itibaren ki günleri de toplu olarak yatırdılar. % 70 raporum var. Böbrek nakilliyim.

Oran cetvele uygun. Bilmiyorum artik. Hayirlisi

hayırlısı gelişmeleri yazarsan bilgilendirirsen seviniriz

slm.
benim raporum 22.08.2013 tarihinde izmirden gönderildi;hala raporum ankaradan gelmedi.

20 Eylül 2013 de başvuru yaptım 21 kasım 2013 de oran düşürülmeden %44 olarak aynen geldi. Morbid obezite ve astım rahatsızlığından. benden önce veren arkadaşların halen gelmedi sanırım ortapedik sorunu olanların ki daha geç sonuçlanıyor.

menemen;

benim de hal haber yok ilk müracat 28-5-2013 evraklar ankaraya 20-8-2013 ulaştı tekrar izmir deftarlığa 2-10-2013 gelmiş sibiste baktığımda işlemler tamamlandı diyor .amma ne işyerime nede bana şimdiye kadar ulaşan bir şey olmadı.

Merhaba,
İş yerime rapor sonucunun geldiğini öğrendim. Emeklilik müracaatı için ne yapmam gerekiyor?

Merhaba emeklilik için bulunduğun ildeki Sgk ya gidip günlerini toplatıyorsun, işverene gelen sağlık raporu ile ön yazının fotokopisini yanına al, eğer yıl ve gün sayın tamamsa emekli olur yazısını veriyorlar.Sonra bu yazıyla çalıştığın yere dilekçeni veriyorsun kanunen emeklilğim gelmiştir , tüm haklarımı tarafıma nakden ödeyin deyip ,kıdem tazminatını alıp çıkış belgenle Sgk ya emeklilik için başvuruyorsun, geçen hafta bu işlemleri bizzat yaptım, hayırlı olsun.

merhaba
bugün ankara yı aradım raporum 12.11.2013 tarihinde ankara ya ulaşmıştı bugün aradım sonuçlanmış bugün posta ya verileceği söylendi ama oanylanıp onaylanmadığı ile ilgili bilgi vermediler acaba bu kadar çabuk sonuçlanması bir eksiklik veya onaylanmadığı anlamına mı geliyor anlayamadım.
Bu kadar çabuk sonuçlanan onaylanan arkadaşımız varmı?

20 günde sonuçlandı

kako7635<BR>slm.Ankarada hangi numarayı aradınız,tel.numarasını verebilirmisiniz?

0 312 415 33 16 burayı aradım bugün postalanacak dedi ama onaylanıp onaylanmadığını göremiyoruz dedi.Sonucu görebilen bir telefon numarası varmı ankara da

Merhaba arkadaslar,Vergi indirimi muracat tarihi : 12.08.2013 Sonuclandigi tarih : 19.11.2013 Belgenin elime ulasma tarihi: 26.11.2013 Rapor orani % 60, Maliye Merkez Saglik Kurulunda onaylanan oran % 60 İzmir Vergi Dairesi

Can 24 arkadaş

Arkadaşım rapor sonucu Ankara'dan elinize 1 haftadamı ulaştı?

08.11.2013. izmir vergi dairesinden evrak ankara ya gönderildi . ...kalp krizi bay pas ameliyatı . hiper tansyon rapor oranı 44 . onay bekliyorum hayırlısıyla

Serbay kardesim, sibiste 25.11.2013 te islemler tamamladi yazisini gordum. Ertesi gun yani 26.11.2013 te zarf isyerine geldi. Zarfta postaya verildigi tarih 19.11.2013 olarak yaziyordu. Yani tam bir haftada postadan gelmis.

08.11.2013. izmir vergi dairesinden evrak ankara ya gönderildi . ...kalp krizi bay pas ameliyatı . hiper tansyon  rapor oranı 44 . onay bekliyorum hayırlısıyla

iyi günler arkadaşlar!
şimdi ankarayı tekrar aradım 05.11.2013 tarihinde postaya verildiği söylendi.buğün 03.12.2013 tam 28 günde izmir'e evrak gelmez mi arkadaşlar?

izmir vergi dairesine gidip gelip gelmediğini yerinden kontrol edin. (ilk vergi indirimi için hangi şubesine başvurmuşsanız)

28.11.2013 tarihinde sonuç iş yerine ulaştı ve %96 rapor aynen onaylanmış mutemetlik maaşımda 65 TL artış olacağını söyledi ve 6 aylık alacağımın 380 TL olduğu

Arkadaşlar, 38 yaşındayım, 1993 işe giriş tarihi toplam pirim 5007 günüm bulunmaktadır. Rapor sonucum %48 onaylanarak iş yerime geldi. İş yeri SGK ayı aradığını malulen emekli olacağımı bu durumda SGK lı çalışamayacağımı söyledi. Ben malulen emekli olmak istemiyorum vergi indiriminden yaralanarak yaşlılık aylığı almak ve uygun bir işte çalışmaya devam etmek istiyorum. SGK nın malulen dışında emekli olamaz demesi kafamı karıştırdı. Sizce vergi indiriminden yararlanarak yaşlılık emeklisi olabilir miyim. Emeklilik tahsis formunda talep kısmına VERGİ İNDİRİMİNDEN YARARLANARAK YAŞLILIK AYLIĞI BAĞLANMASINI TALEP EDİYORUM yazdım sizce doğrumu yarın bir şekilde müracaat etmeyi düşünüyorum. Bilginize ihtiyacım var....

Üst Alt