Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

7 yıldır sonuçlanmayan mahkeme

Elbette var 2007 yılında Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çift kalp kapağı metal olduğundan dolayı % 44
özürlüdür dedi ancak Maliye Bakanlığı Sağlık Kurulu onlardan daha iyi bildiği için 10 puan birden düşürerek % 34 'e
indirdi Ankara 4. Vergi Mahkemesinde dava açtım ama ne yazık ki Mahkemede herkesten daha iyi bildiğinden mütevellit %34 'ü onadı bende temyiz hakkımı kullandım şu anda halen Danıştay 4. Dairede dosyam beklemektedir. Sanırım ki
ben öldükten sonra karara bağlayacaklar....

sükürler olsun.03.04.2013 tarihinde iş icin aldıgım raporu bursa vergi dairesine vergi indirimi almak amacıyla verdim .7 ay sonra 08.10.13 tarihinde ankaradan 57 olarak gönderdiğim raporu aynen onaylanmış oldugunu ögrendim .postaya verilmiş yaklasık 1 ay sonra vergi indirim yazım bugun işyerime geldi.bekleyenlere hayırlı haber gelmesi temennılerımı ıletırim

alex_16;

sayın alex ben emekli olalı 3 ay oldu eve kağıt gelmedi işyerimede tam 2 hafta sonra geldi

Arkadaşlarr bugün sağlık kurulunu aradım. sağlık raporum hakkında bilgi almak istediğimi söyledim, raporunuz onay almış ve 05/11/13 tarihinde gönderilmiş dediler sonucu öğrenebilir miyim dedim onu göremiyoruz dediler, şimdi raporum onaylandın mı ki acaba?

merhaba 5nisan2013te yüzde40koahyüzde10ortopedi toplamda yüzde50 ankaraya göndermiş olduğum rapor sonucu nihayet yüzde50 olarak elime allahıma şükürler olsun

hayırlı olsun Allah bizim gibi bekleyenlerede nasip etsin

Arkadaşlarrbugün sağlık kurulunu aradım. sağlık raporum hakkında bilgi almak istediğimi söyledim, raporunuz onay almış ve 05/11/13 tarihinde gönderilmiş dediler sonucu öğrenebilir miyim dedim onu göremiyoruz dediler, şimdi raporum onaylandın mı ki acaba?

Vergi Dairesini aradım raporum onaylanmış, 3. dereceden vergi indirimi hak etmişim. Darısı bekleyenlerin başına.

kumsaati rapor sonucunu hangi telefon numarasından öğrendin mümkünse numarayı yazarmısın

arkadaşlar 06,11,2013 tarihinde aksaray vergi dairesine nvergi indirimi için evraklarımı verdim ,,bana bir numara verdiler buradan sorgulatırsınız diye,,internetten bilgilerimi giriyorum fakat hiçbirşey çıkmıyor ,,evrakları ankaraya göndermemiş olabilirlermi,,yada sorgulayabilmem için enaz kaç gün geçmeli

arkadaşlar benimm dosyalarım dün elime ulaşdı %88,6 olan raporum %89 olarak onaylanmış .

arkadaşlar ben 01/07/2013 te hastaneden yüzde 41 rapor aldım ama 4 ay ldu daha gelmedi diyelimki 7 ay snra geldi emeklilik için başvurduğumda 7 ay maaşınıda veriyorlarmı bilen varmı teşekkürler..

Hayır.emeklilik başvurundan itibaren başlar.

selamlar, Mayıs ayında giden 79,87 olan raporum 79 olarak onaylanmış.. buçuktan üst puana tamamlanır sanıyordum ve yarım puanla 2. dilime girdim..hayırlısı bakalım..

sabır3535;

Sabır3535 sorması ayıp ne kadar maaş bağlandı.yıl,prim ve gün sayınızı yazarmısınız?

Arkadaşlar raporum onaylanmış % 44 oranla gitmişti aynı şekilde onaylanmış
Gönderdiğim tarih:24.07.2013 Sonuçlanma tarihi:14.11.2013 iş yerinize gönderildi yazıyor acaba elime ne zaman geçer evrak

Raporun Ankara dan 30/10/2013 tarihinde onaylandığı ve İzmir e gönderildiğini Tlf. la öğrendim. Bugün SİBİS de Evrak kaydı yapıldı yazıyor. Na anlama geliğini bilen var mı? Rapor aynen onaylandı mı acaba?

arkadaşlar benim takip numaramı internetten takip ediyorum cevap hep aynı rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor yazıyor bilen arkadaşlar merakımı giderirseniz yazı ne zaman değişir 3 ay oldu bileen varmı teşekkürler

3 yada 4 ayı bulur 2 aydan sonra sorgula nasılsa 3 ay garanti

bende 2013 ocak ayında müracaat ettim bimere+ akime+çalışma sosyal güvenlik bakanliğına şikayet ettim fakat aldığım cevap aynı oldu heyet devletten bağımsız çalır sizin üstünüze düşen heyetin istedikleri hastaneye gidip istegi raporları çıkartmanızdır diye.ŞİMDİ ARKADAŞLAR MADEM HEPİMİZ MÜZDARİBİZ BU KONUDA GELİN BAŞBAKANLIĞIN YADA MECLİSİN ÖNÜNDE BİR MİTİNG YAPIP SESİMİZİ DUYURALIM.madem burada yazdıklarımızı kaideye almiyorlar bizde toplanalim gücümüz yettigince bağırıp sesimizi duyuralım

selamlar, 10/06/2013 tarihinde kurula ulaşan % 79,87 oranında ki raporum 79 olarak onaylanıp 2. derece vergi indirimine hak kazandım. % 0,13 oran yüzünden 80 e tamamlanıp 1.derece dememişler canları sağ olsun :))) darısı bekleyen arkadaşlara..

ben 6.3.2013 te heyete girdim.göz kulak tansiyon vefizik tedavidn %48 aldım vergi indiriminden yararlanıp emekli olmak için 10.10.2013 te cevabı ankaradan maliyeden yine aynısı %48 geldi defterdarlık vergi indirimi için iş yerine yazı göndermiş bu ay yararlandım. 3.cü dereceden.

Arkadaşlar 12/07/2013 de vergi indirimi için başvurmuştum,22/08/2013 de Ankaraya göndermişler.Ankara'dan 03/10/2013 de İzmir'e gönderilmiş ve 18/11/2013 de işyerime %45 onaylanmış olarak geldi.Darısı tüm onay bekleyen arkadaşlarımın başına.

arkadaslar 3 ayda yüzde 53 olan raporum 50 olarak onaylandı kalp yetmemezligi.

selamlar...16 yaşında oglum boyun kırıgından dolayı omirilik felclisi yüzde 96 raporlu. aynı zamanda kendim kalp yetmemezligi hastasıyım .yüzde 50 vergi indirimi raporum 3 ayda onaylandı 93 bagkur girişliyim 2012 sigorta gectim ve ödüyorüm aynı zamanda 18 aylık askerlik borclanması yapıp ödedim. 1970 dogumluyum ..hangi kurumdan emekli olurum ve oglumun engelli olmasının, emekli maaşında fark saglarmı .saglarsa nasıl bir işlem yapmalıyım. yardımlarınız için teşekkürler.

selam arkadaşlar uzun ugraşlar sonunda vergi indirim raporuma kavuştum 7.ayda aksaray vergi dairesine verdigim 02.12.2009 tarihli % 40 heyet raporum aynen ankara genel saglık kurulunca onaylanmış siteyi günlük takip ediyorum tüm kader arkadaşlarımın allah yardımcı olsun ..

slm.
benimde 22.08.2013 tarihinde ankaraya gönderildi,telefonla sorduğumda ankaradan 05.11.2013 tarihinde çıktığı söylendi.telefonla izmir vergi dairesini arıyorum bize gelmedi yiyor

Merhaba,

Ankara dan 30/10/2013 tarihinde çıkan evrak İzmir e 19/11/2013 tarihinde ulaştı hemen vergi dairesini aradım raporumun aynen onaylandığını ilçeden müracaat yapıldığı için ilçe vergi dairesine gönderildiği söylendi. Halen beklemedeyim iş yerime gelen bir yazı yok

Üst Alt