Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

tremordan dolayı %41 raporum var,,raporu yeni aldım henüz vergi indirimine başvurmadım,,oran düşer diye endişeleniyorum,,ben erken emekli,lik şartlarını doldurdum,,emeklilik niyetim,,tremordan dolayı vergi indirimine başvurupta sonucu gelen arkadaş varmı,,son yazılanlara bakılırsa oranlar düşmeden aksine artarak sonuçlanıyor,,tremordan dolayı vergi indirimine başvurupta sonucu gelen arkadaş varmı varsa acil cevap ltfn

tekrardan selamlar . ALLAH ıma hamd olsun vergı ındırmı kazasız belasız onaylanmıs %88 olarak bursa vergı daıresınde işlemlerı yapıyoruz 1 haftaya kadar elıne ulşacagımı söylediler . inşallah herkesın raporu sorunsuz sekılde onaylanıp gelir .

18.06.2013 tarihinde Ankara maliye vergi indirimi dairesine ulaşan raporum 11.10.2013 tarihinde Ankara maliye den sonuçlanarak Ankara vergi dairesine gönderilmiş fakat dereceye girip giremediğimi öğrenemedim. Ankara vergi dairesini aradım evrağınız henüz bize ulaşmadı dediler bir iki hafta daha bekleyeceğiz. Hayırlısıyla bir geleydi.

slm 4 gündür ankarayı arıyorum telefonları açmıyorlar az önce aradım açtılar vergi indirimi sonucu için açan kişi işlem sonlandırılmış dedi sonuç dedim sonucu göremiyoruz dedi bursa vergi dairesine gitsem sonucu öğrenebilirmiyim birde bu işlem sonlandırılmış demek karara bağlanmış demek anlamındamı ve sonuç kaç günde gelir

kardeş benim ankaradan 26/09/2013 tarihinde izmire postaya verilmiştir. 10/10/2013 tarihinde izmir vergi dairesine gittim yani 15 gün sonra .gittim gün gelmiş evrakı o gün gördüm.eğer ankaradan postaya verilmesi süresinden bu güne 15 gün geçmiş se git öğrenebilirsin bence

o6.08.2013 de istanbul vegi dairesine yaptığım müracat,28.10.2013 de ankaradan aynen onaylandı.

gözün aydın kardeş rahatsızlığın neydi vede oranı kaçtı?

10.10.2013 tarihinde raporum onaylanıp işyerine gönderilmiştir yazıyor EVİSS sitesinde. Ne zaman gelecek acaba işyerine?

24.07.2013 tarihinde başvurda bulundum 28.10.2013 bugün itibariyle postaya verilmiş...oranım aynen onaylamış..

Denizsu3.derece 28.5 TL yansiyor maasima bilgine

1999 yılında açık kalp ve akciger ameliyatı oldum 2006 da askeri hastene çürük raporu verdi sonra 2007 de devlet hst % 40 rapor verdiler şu an vergi indirimine basvuru yapsam nasıl bir sonuç alırım

1999 yılında açık kalp ve akciger ameliyatı oldum kalp ve akcigerlerim zarını aldılar 2006 da askeri hastene çürük raporu verdi sonra 2007 de devlet hst % 40 rapor verdiler şu an vergi indirimine basvuru yapsam nasıl bir sonuç alırım

sağol darısı başına.hastaliğım behçet.beyin kanaması ve sağ taraf felç.raporum %76

merhaba arkadaşlar
Şükürler olsun ki raporum Ankara"dan geldiğini geldiğini bugün öğrendim. Ankara"dan 27 Eylül"de çıkan rapor 11 Ekim"de İzmit vergi dairesine gelmiş ama iş yerimin bağlı olduğu gölcük vergi dairesine halen yollanmamış. Benim gibi bekleyen arkadaşlar eğer Ankara"dan çıktığını öğrenirlerse vergi dairelerini sıkıştırsınlar. Raporum ortopedi olup %84 olarak aldığım gibi onaylanmış. Bekleyen arkadaşların da sonuçlarının bir önce çıkması dileğiyle sevgilerle.

Güncel bilgileri burada paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler. Sağ olun.

Arkadaşlar daha önce de söyledim. Bizzat Ankara'da vergi dairesine gittim. Vergi indirim sonuçları kadının masasında adeta yığılı. Kadın telefonla arayanların dosyalarını tek tek aramamak için sonucu göremiyorum ayağına yatıyor. Ankara'da olmayanlar telefondan sonuç için ısrar edin, Ankara'da olanlarsa özellikle vergi dairesine gitsin mutlaka öğrenirler.

18.07.2013 günü İstanbul' dan gönderilen vergi indirimi yazısı 28.10.2013 tarihinde oran değişmeden (P) onaylanmış. Emeklilik günüm de 1 Kasım da doluyordu tam denk geldi.
Emeklilik müracaatında yazının elimize gelmesi gerekmiyor sanıyorum sistemde göründüğü için. Bilgisi olan cevaplayabilir mi?

:) slm 22.08.2013 tarihindeki vergi indirimi müracaatı oranı %40 tı ve onaylanmış epilepsi (sara) inşallah sonuç bekleyen arkadaşlarında en kısa sürede onaylanır.:eek:

06.06.2013 tarihli vergi indirimi başvurum %41 olarak onaylanarak dün vergi dairesinden iş yerime gönderilmiş.Sonuç bekleyen herkesin başvurusu inşallah en kısa sürede onaylanarak gelir.

slm ranaz
raporum % 40 epilepsi onaylandı sizde hiç zaman kaybetmeyin.

108 gün oldu hala ses yok. sonuçlanan arkadaşları tebrik ederim.

Vergi indirim raporları ankara dan dönmeye başladı

Arkadaşlar 2 arkadaşımın raporu ankara dan oran düşürülmeden onaylanıp döndü temmuz 2013 te göndermişlerdi darısı bizlerin başına diyorum

03.04.2013 tarihinde bursa vergi dairesine elden teslim ettiğim yüzde 57 oranlı raporum (koah veortopedi) 7 ay sonra sonuçlanmış .ankaradan öğrenemedim .çıkış almış dendi.bursa vergi dairesinden öğrendim sonuç olumlu dendi oranı sormadım .yazışmalar yapılıyor işyerinize gelir dendi.3 haftadır bekliyorum.herhalde bu hafta işyerine gelir.bunu emeklilik için kullanıcam.vergi dairesi eve gelmiyor işyerine gelince fotokopisini çekip sgk ya götür emekli ol dendi.bu konuda fikri olan yada emekli olan yazarmı.emeklilik için ne evraklar gerekli

hayırlı olsun darısı biz bekleyenlerin başına

hisar1973; mustacal arkadaşımızın belirttigi linkte istediğiniz bilgiler var,biraz sitemiz içinde araştırmacı olalım..

bu bölüm 2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar bölümü..

sayın hisar vergi daiesi doğru bilgi vermiş evrak işyerine gelince ilişik kesilip evrakla birlikte bağlı bulunduğunuz sgk ya gidin birde kimlik bu kadar onlar size dosya no verecekler tc nizle dosyanın durumunu internetten takip edin benim tam 2 ay sonra maaş bağlandı hayırlısı olsun

Merhaba, ben de vergi indirimi için 1 ekim 2013 de kurula girdim. 30 ekim 2013 de kuruldan %56 oranı çıktı. ankara ya gönderiyoruz dedi hastane. bakalım ankara düşürür mü, ne zaman gönderir. iskenderun devlet hastanesi bu arada.

vergi indiriminiz aksilik olmazsa 3-5 ay içinde sonuçlanır..

sayın 3535 evragın orjınalimi yoksa fotokopisinimi götürdün evinede evrak geliyormu ayrıca 2 adet nüfüs kayıt örneği 2 fotoğraf diyenler var işyerinden ilişik kesme belgeside lazımmı tek tek yazarsan cok sevinirim

Üst Alt