Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

20 Mayıs'ta İstanbul'da başvuru yapmıştım bugün %85 olarak aynen onaylanıp geldi. BAĞCILAR Eğt.Araş. Hastanesinden rapor çıkaranlar var mı neler tavsiye edersiniz...

18.06.2013 tarihinde raporum Ankara Maliye'ye gitmişti. Telefonlardan cevap alamadığım için bugūn şahsen raporum hakkında bilgi almak için Maliye'ye gittim. Kimseyle görūşemedim. İki hafta kimseyle gōrūşemiyeceğimi işlerin hızlandırılması için görūşmenin yasaklandığını sakatlık bölūmūne memur takviyesi yapıldığını rapor sonucumun en kısa sürede geleceğini bildirdiler. Anlayacağınız gene hüsran beklemeye devammmmmm

Arkadaşlar şimdi başka bir sorunla karşılaştım.Vergi indirimi sonucum çalıştığım iş yerimin adresine postalanmış fakat 1 ay önce iş yerimin adres değiştirdiğini öğrendim.Yani adres değişikliği var ne yapabilirim..

benım askerı hastaneden raporum var askerlıkten muaf oldum sol göz 0.1 sag goz 0.5 fakat anlamadıgım bır konu var bn dogustan gozlerım bozuk kendımı bıldım bılelı tavuk karası var dıye bılıyorum bu gun devlet hastanesıne rapor almak ıcın gıttıgımde bana sende tavuk karası yok dedıler gata da aldıgım raporda ERG tetkıkınde negatıf b dalgası alınmıstır; kon amplitüdleri dusuktur yazıyo bunun anlamı nedır arka sayfada rod kon dıstrıfisı bununla yuzde 40 rapor alabılırmıyım cevabınız ıcın sımdıden tesekkurler

Ülkeyi yönettiğini zannedenler istedikleri kadar genelge ve yönetmelik çıkarsınlar,toplantılarda istedikleri kadar ahkam kessinler icraat her zaman farklı oluyor.. Hani raporlar 45 içinde onaylanacaktı ? Yok efendim memur yokmuş,yok efendim merkez sağlık kurulunun işi çıkmış , yok efendim vs vs vs... Yönetmelik ve genelgeyi çıkarmadan önce bunların hesabını hiçbir zaman yapmayanlar , sözüm ona bizlerin yararına çıkardıkları yönetmelik ve genelgelerin altında kalacaklar .. Kul hakkın diye bir şey var ama onları bağlamıyor.. Onlar her zaman ki gibi BEN YAPTIM OLDU mantığı ile hareket ediyor ve bildiklerini okumaya devam ediyorlar.. Ben rapor için temmuz başında başvurdum hastaneye,2 günde bütün doktorları gezdim,tahlillerimi yaptırdım. Heyet için 2 ay sonrasına gün verdiler.. Hani genelge hani yönetmelik hani hukuk hani Devlet ?

sabır3535 geldi kardeşim rapor işyerime geldi :)

hayırlısı çok güzel kısa zamanda gelmiş darısı bekleyen arkadaşlara

tremordan dolayı %41 raporum var,,raporu yeni aldım henüz vergi indirimine başvurmadım,,oran düşer diye endişeleniyorum,,ben erken emekli,lik şartlarını doldurdum,,emeklilik niyetim,,tremordan dolayı vergi indirimine başvurupta sonucu gelen arkadaş varmı,,son yazılanlara bakılırsa oranlar düşmeden aksine artarak sonuçlanıyor,,tremordan dolayı vergi indirimine başvurupta sonucu gelen arkadaş varmı varsa acil cevap ltfn

arkadaşlar merhaba
bugün vergi dairesini aradım raporum gelmiş 18 eylül de de imzadan çıkmış postaya verilmiş
yüzde 51 di rapor oranım aynı şekilde verilmiş vergi indirimi
şimdi benim 18 yılım ve 3900 iş günüm var emekli olabilmem mümkün müdür bundan sonra nasıl işlemler yapmam gerekiyor bilginizi paylaşırsanız sevinirim
teşekkürler şimdiden
canan

kardeşim işyerine vergi indirimin geldikten sonra çıkışını isteyip vergi indirimi kagıdınla sgk ya gidip başvurunu yapabilir ve bu pirim günsayınla kesinlikle emekli olabilirsin hiç bekleme ben de yeni emekli oldum daha aylıgımıda ekimin 26sında çekicem allah kolaylık versin zoru gitmiş zaten saygılar....

Arkadaşlar merhabalar benimde %70 olarak evraklarım Ankara'ya gitti.fakat bu oran baltazaar hesaplamasına girmedi şimdi bu benin oran batazaar hesaplamasına girecekmi girmeyecekmi. Saygılar.

BODO;

2012 aralık ayında gönderdim I.65
2013 eylülün 16 sında iş yerime geldi P

sayın canan hanım

özurlu raporunun en az % 40 olarak onaylanması ve 15 yıl sıgortalılık surenın ve en az 3600 prım odeme gununun olması nedenı ıle emeklılıge hak kazandınız vergı dairesınden iş yerınıze gelen vergı ındırımı yazısını alıp baglı oldugunuz sgk müdürlüğüne mracatınız sonra emekli olabılırsınız hayırlı olsun...

3 gündür ankarayı arıyorum tüm numaraları cevap veren yok..26/09/2013 te postaya verildi dediler bir ara ancak sonucu biz göremiyoruz şu numaralar görüyor sonucu dediler.vs numaraları verdiler 02-06 ya kadar 3 gündür cevap veren yok.acaba izmir e kaç günde gelir bilen varmı

katipoo1,

ankarada izmir e 3 gün, sgk dan adresine 3 gün de gelir engeç .gelmedi ise postada kaybolmuş olabilir.araştır olmadı.sgk il müdürlüğüne bizzat git sor. telefonda ilgilenmiyorlar.ayrıca önemli bir bilgi, notu nu paylaşayım. Yazı 10 gün sonrada gelse önemli değil çünkü müracaat tarihin 3 ekim de olsa 31 ekimde olsa farketmiyor.EMEKLİLİK MAAŞIN 1.KASIMDA İTİBAREN BAĞLANIR.

benim vergi indirim belgesi için başvurdum ankara maliye den 26/09/2013 te postaya verilmiş..

beyler sorgulama ekranına bilgileri giriyorum birşey çıkmıyor bir şey açılmıyor dün başvurdum.

Katip 001 maliyeye raporun hangi tarihde gitmişti raporunda ortapedi var mıydı ?

mehmet kardeş sonuçlandı diyorlar 26/09/2013 tarihinde postaya vermişler.ancak sonucu merak ediyorum

Katip001 daha geleceğini sanmıyorum çok yavaşlar eline ğeçmesi bir iki haftayı bulur.başvuru tarihin neydi

10.04.2013 tarıhınde raporum ankaya gırıs yaptı raporumu elden bursa vergı daıresıne verdım oranım 57 koah ve ortopedı hala cevap yok telefonla aradım gırıs nomu verdım ıslemde dıyorlar bursadan subat ayında gonderılen raporlar ortopedı olanlar yenı gelıyor raporu ortapedı olanlar en az 8 ay bekler benden soylemesı

Bu gün Ankara ile görüştüm bana raporun sonuçlandığını ve 27/09/2013 tarihinde postaya verildiğini söylediler ama olumlu mu olumsuz mu bilgi vermediler. Bağlı olduğum vergi dairesini aradım daha oraya da gelmemiş. Raporumu hakem hastanesi %84 olarak onaylamıştı acaba bunu bozabilirler mi merak konusu gelince size bilgi vereceğim bekleyen arkadaşlarında en kısa zaman da sonuçlanması ümidiyle

Tmless,

bildiğim kadarı ile hakem hastanesinin verdiği oranı kabul ediyorlar.

ben %88,6 olarak 13 agustos 2013 gonderdım sanırım burdakı yorumlara göre bakılacak olursa 2014 den aşagı sonuclanmayacak :)))

arkadaslar şimdi telefonla aradım burdan cıkdı dosyanız denıldı ama oran olarak bılemem dedi dosya cıkmıs dedıl 1 hafta 10 gun ıcınde elınıze gecer denıldı inşallah sorun cıkmadan onaylanmısdır

can bursa rahatsızlıgınız neydi sizin sonuc cok cabuk gelmis

,

Beyin timörü +işitme engelli + yurume bozuklugu gecıyor %88,6 bugun aradım evrak bizden cıkdı dedıler 1,hafta 10 gun sonra elınıze gecer denıldı . Ama sonuc ne bilmiyorum şu an için elıme gecdıgınde paylaşacagım sızlerle

18/06/2013 TARİHİNDE BURDUR vergi dairesine verdiğim rapor ankaradan %62 ile onaylandı bugün işyerime geldi tüm arkadaşlar hayırlısıyla onaylanır gelir......

gözünün aydın süleyman . benimkıde 03,10 ,2013 de raporum ankaradan cıkısı yapılmıs bursa vergı daıresını aradım hala gelmedı dedı :( inşalah sorunsuz gelir benimde

Üst Alt