Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

ya eger raporu dusururlerse 2022 maasını alabılıyor muyuz. o durumu etkılıyor mu bılmem lazım. yoksa 3 aylık maası etkılemıyor mu.

Koono : Aynen sonucu söylemiyorlar sadece çıkış alıp almadığını söylüyor .

merhaba arkadaşlar,
vergi indirimi için 2.5.2013 de müracaat etmiştim.Ankara sağlık kurulunu ilkkez aradım ve ilk aramamda açıldı.Dosyamın işlemde olduğunu ve yaklaşık bir ay içerisinde sonuçlanacağını söylendi.diyabet tip2 ve kas ve iskelt sisteminden %47 raporum var.Sanırım ortopedik engel olduğundan geç sonuçlanıyor.

RELETEC,

Ankara Maliye sakatlık vergi indirimi takip: 0312 415 32 03-04-05-06 & 0312 415 27 05 , 0312 415 27 05
Ankara kocatepe emeklilik sağlık kurulu 0312 415 0100 , 0312 415 0100'dan 349

Merhaba bende mayıs ayı başında başvurdum sanırım 12 siydi hala sonuçlanmadı İstanbul vergi dairesinden takip ediyorum sürekli şu ibare çıkıyor"rapor ankaraya gönderildi cevap bekleniyor diye" siz nereden takip ediyorsunuz raporunuz akibetini bilgilendirme yapabilirmisiniz.
Teşekkürler.

Merhaba bende 6 haziranda başvurdum.9.ay sonu yada 10.ay ilk haftası gelir diyor vergi dairesi engelli bölümüne bakan oda.arkadaşlar arada bir vergi dairesine sorun geliyor ordada bekliyor.arayıp sormazsan söylemiyorlar.

ben 20-07-2012 tarihinde izmir vergi dairesine teslim ettim sonuc bana 06-05-2013 tarihinde elime gecti

Mayıs 15 2013 tarihinde istanbul vergi dairesi başkanlığına başvurdum.raporum 06 06 2013 tarihinde ankaraya ulaşmış ordan 28 08 2013 tarihinde istanbul vergi dairesine gönderilmiş.bugün 10.09.2013 henüz eviss e düşmemişler sonucunu dolayısı ile sonucunu bilmiyprum beklemedeyim...

5nisan2013te bursa vergi dairesinde 2004teki rapora itiraz ettim hala cevap bekliyorum

14 Mayıstaki başvurum onaylanmış ve işyerime postalanmış.Arkadaşlar yollanan kağıdı her işe girdiğimde fotokopisinimi veriyoruz yoksa vergi dairesindende nüshasını alabilirmiyiz.

Koono biz aynı tarihte başvurmuşuz ben hiç bir sonuç öğrenemedim sen nasıl öğrendin onaylanıp onaylanmadığı ? :şşş

Başvurduğum vergi dairesine telefon açtım onaylandığını söylediler.Bundan sonraki süreç nasıl işliyor?

Koono;

Eğer çalıştığınız
işyerinden sevk edilerek vergi dairesine başvurduysan vergi indirim belgen işyerine gönderilecek.şahsi olarak başvurduysanız adresinize posta yoluyla gelecek.
çalışıyorsanız belgeyi işyerinizdeki muhasebeye verip hemen işleme koyun.
Hayırlı olsun.

arkadaşlar.. şuan kamuda çalışıyorum. 2006 haziran ayında aldığım %40 ortopedi raporumla vergi indirimine müracat etsem. kabul edilirmi..?

sabır 35 sonuçlandı ama maaş ekimde alınacakmış 10 eylülde sonuçlandı

BODO
eylülde sonuçlanan maaşı neden ekime sarkıttılar bilgi verdilermi senin söylediğin gibi evrak takip adlı bir siteden kontrol ettiğimde 23 08 de kargo ile zimmetten çıkarıldı yazıyor ben cuma günü sgk ya gidip sordum ay sonunu bulur dediler evrağınızın gelmesi BODO buraya kadar normalmi yoksa daha ayrıntı alabileceğim bir yer varmı
teşekkürler

merhaba

arkadaslar mart 2013 de vergı daıresı tarafından iş yerımın ımza sırkusu calısdıgıma daır belge ve raporum ısdendı yanı sakatlık ındırımı ıcın sıbıs.com da bakdım işlem tamamlandı dedı vergı daıresıne gıttım yenı iş yerımın ımza sırkusunu felan ısdedı verdım ..buraya kadar tmm benım sormak ısdedıgım sakatlık ındırımı emeklılık ıcın avantaj saglar tmm bıde ektradan maaşıma katkı olmuomu dusukde olsa 20 40 tl cıvarı ordakı bı memurda o kdr fıyat alırsın aylık dedı ama kım tarafından odencek maaş kartıma mı devlet mı oduo şirket mı elden mı alcam ..bırı bu konuda aydınlatırsa sevınırım ..ve alcaksam nasıl alabılırım bunun ıcın ozel başvuru gerekıoı mu

tamer1959;
tamer kardes bnmkı de ankaradan dondu fakat yuzde 40 olan engel oranım dusdumu dusmedımı bılmıom sadece işlemler tamamlandı yazıo sıbıs com da..vergı daıresıne gıttım bana belge vermedı iş yerı degısıklıgı yaptıgım ıcın yenı ıs yerımın ımza sırkusunu felan ısdedı ben o belgeyı nasıl alabıırım

Birde sormak istediğim diğer soru her işe girerken aynı belgeyimi veriyoruz, benim şu anda o belgeyi başka bir yerede vermem gerekiyor mesela.Ama evrak daha yeni yollanmış iş yerine ne yapmam lazım.

sabır3535;

evet evrak iş yerime geldi.. toplamda 3 ay gibi bir zamanda sonuçlanıp evrakı gönderdiler..

Koono;
Vergi dairesine maliyeden üç nusha gelir biri vergi dairesinde,biri işyerine biriside sizde kalacak,muhtemelen işyerine vergi dairesinden iki nusha gelmiştir. size gelen nushayı işyerinden isteyin. artık o belge sizde kalacak başka işlere girdiğinizde sadece fotokopisini vereceksiniz.

aykut1972;
edilir tabi siz başvurunuzu yapın.

arkadaşlar ben haziran gibi başvurdum ama derece atrışı için oda kabul gördü 64 raporla gittim 64 kabul olmus önce 49 du ama cok ta beklemedim 2 ay gibi

Durakoglu;

durakoglu o belgeler geldıgınde ne yapıosun extra bı ucret aldın mı ? benı ayrıntılı bılgılendırırmısın

merhaba,

ben de yaklaşık sekiz ay evvel daha fazla da olabilir artık hatırlamıyorum bile gönderdim ancak hala bir sonuç yok aradım bilgi edinmeden yazdım ortopedi raporlarının beklediğini ve ne zaman kurula gireceğinin belli olmadığını söylediler.
bekliyorum.

kirke, bursa vergi dairesine falan sorsaydın..zaten yorumlardan ve diğer haberlerden gördüğüm kadarıyle en agır çalışan BURSA bölgesi hem sgm si hem vergi dairesi çok agır takılıyor.yetkililerden bu yazıyı gören olursa bi incelesinler oraları millet mağdur oluyor onların yüzünden...

sordum hem de defalarca onlar da ortopedi raporları böyle geç geliyor bekleyeceksiniz dediler

Martta muayeneye girdim.raporum ağustosta 22 sinde postalandı % 46 gitti öyle onaylandı.
Şimdi Günlerimi bekleyeceğim.sadece

Üst Alt