Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

selam arkadaşlar 2011 tarihli raporum bir kaç kez ankaraya gittikten sonra mal müdürlüğü beni başka ildeki hakem hastaneye sevk etti 2012 sonu.bende geçen ay yeniden rapor aldım ve mal müdürlüğüne müracat ettim fakat eski dosya kapanmadan kabul etmiyoruz dediler.yani illa hakem hastaneye git diyorlar.hakeme gitmeden yeni müracatımı kabul etmesi için ne yapmalıyım.yada hakeme gitmeden dosyayı kapatmanın yolu yokmu.lütfen yardım

Arkadaşlar merhaba yardımınıza çok çok ihtiyacım var ; Ben 15 mayısta İstanbul vergi dairesi Başkanlığına başvurdum ama hala Bi cevap alamadım sizce bu süre normal mi benim durumumda olan var mı ? Ankara yı aradığımda telefonları açmıyorlar aradığım numaralar; 03124153317 03124153202*03*04*05*06 bu numaralardan sonu 3317 olan açıyor sadece sağlıklı bir cevap vermiyor yorumlarınızı bekliyorum ayrıca bana direk sakatlık indirimiyle ilgili goruşebileceğim bir numara verir misiniz?

Hafta başı görüştüğümde şu anda nisan ayına ait raporların hazırlığını yaptıklarını söylediler.Yani mayısta girişin olduysa gelmemesi normal.

dün itibari ile iş yerine kağıdım geldi nihayet aynı gün ilişiğimi kestirip emeklilik için başvurdum sgk dan sadece bir dosya numarası verdiler normalmi başka bir işlem varmı tahminen ne zaman maaş alınır deneyimli arkadaşlar cevap verirse şimdiden çok teşekkürler

sabır3535;

ssk giriş..prim gün...vs...bilgilerini paylaşırmısın...

Sabır3535 bende tahsis numramı aldım 2 ay oldu müracak edeli ama hala bir sonuç yok vergi indirim yazısını yanlış vergi dairesine yazmışlar 45 gün onu bekledim. şimdi doğru yere yazdırdım bir 45 günde onu beklerim . Yani anlayacağın oyalamak için ne gerekiyorsa hiç üşenmeden usanmadan yapıyorlar. Internetten takip etmeni tavsiye ederim.

BODO;

SAYIN OLCAY bilgilerin için çok teşekkür ederim biliyorsanız bir şey daha sormak istiyorum benim kağıdımda 2 'ci dereceden diyor herkezin maaşı aynımı
değişiyorsa neye göre şimdiden teşekkürler

07 05 2013 de aldıgım rapor dün itibari ile yüzde 51 olan raporum aynen düşürülmeden maliye bakanlığının onayının ardından elime ulaştı.

Bende mayısın 14ünde verdim.Hala bir sonuç yok ve takip etmek mümkün değil.Telefonlar hiç bir şekilde cevaplanmıyor.

Mayıs 2013 sonrası vergi indirim başvurusu yapanlar, başvurusunuz sonuçlandı mı?

Arkadaşlar birbirimizi bilgilendirmek amacıyla vergi indirimine başvuru tarihlerimizi ve sonuçlanma tarihlerimizi yazalım güncel olarak

Ben 15 mayısta ivdb başvurdum hala bir sonuç yok 6 haziran da ankarada işleme konmuş

ama rapor yuzde 45 zaten bi de dusururlerse hicbirsey den faydalanamayiz. kol kisaligi bacak kisaligi yuzde 45 eder mi. cetvelden anlamam

Oranın düşüp düşmemesi engelin yönetmelikte değişip değişmemesiyle alakalı.2005 raporu kabul edeceklerini sanmıyorum.Kabul etseler bile 4 ay zaman kaybınız olur.Maliye rapor tarihine ve yönetmeliğe göre bakıp oranı düşürecektir.Bence tekrar rapor almanız menfaatinize olacaktır.Raporun üzerindeki engelinizi yeni cetvele göre değerlendirirseniz daha net bir sonuca varabilirsiniz.

Sabır genelde ödenen primin yüksekliğine bakıyorlar maaş belirlemede

bdgrd 07.05 TARİHİ İL VERGİ DAİRESİNE BAŞVURDUĞUN TARİHMİ YOKSA ANKARA MERKEZ SAĞLIK KURULUNA VERDİĞİN TARİHMİ ?

sabır3535;
Arkadaşlar ben 15 mayısta istanbul vergi dairesi başkanlığına başvurdum hala bir haber yok sizce bu süre normalmi arada açıyolar daha çıkış almamış dan başka birşey söylemiyorlar cidden zor durumdayım adamların umrunda değil

reletec;
benim dosyamın başvuru tarihi nisan ve birkaç hafta önce sonuçlandı vergi dairesine 3 haftada geldi 12 gün sonrada işyerime geldi sizin normal ama kısa bir zaman kalmış sanırım

bodo;
teşekkürler bodo umarım enkısa zamanda tamamen sonuca ulaşırsın

Sabır raporun Ankara iken sonucunu nasıl öğrendin yani ulaşabildiğin bir numara varmıydı

reletec;
312 415 3 17 ben bu numaradan ulaşdım santral çıkıyor kapatmayın snra açan oluyor

BODO;
syın olcay umarım benimde öyle olmaz çünkü işyerim tazminatımı emeklilik belgem gelince ödeme yapıcak

Ulaşamıyorum hiç bir şekilde açmıyorlar abi lütfen 'ulaşabileceğim' bir telefon numarası verin.merkez sağlık kuruluna 15 mayısta başvurdum benden sonra başvuranların ki iş yerine bile gönderilmiş bir telefonu bile açmıyolar ulaşabileceğim bir telefon numarası verin lütfen

Mami Junior;

bu talep zorunlu mu yoksa isteğe mi bağlı istersen almayabiliyor musun ?

Arkadaşlar telefonlardan hiç bir şekilde bilgi alınamıyor..Daha doğrusu telefonlar açılmıyor.Bu konuda yardımcı olabilecek veya bilgisi olan arkadaş varmı?

bekle illa sanada sıra gelir..biraz sabret..

yahu ankara merkez saglık kurulunda cevap veren telefon no su yok mu.altı yedi no var bende hicbiri acmıyor

Bir numaradan ulaşabildim genelde açıyor ama rica edin hiç bir şekilde ulaşamıyorum vs diyin : 03124153215

Ben mayısın 15inde başvurmuştum.Son verilen numaradan telefonu açtılar arkadaşın dediği gibi ricada bulundum ve sonucunun 19.08 tarihinde yollandığını söylediler ama olumlu ve olumsuz bir cevap alamadım..

Üst Alt