Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

Benim raporumda onaylanmis 14/06/2013 de giden rapor 20/09/2013 itirabiyle %49 la sonuclanmis Cok şükür hic bir sorun cikarmadilar bu arada eski raporum %42 ydi saygılar :)

eser 27:

hangi ildesin.nasıl ulaştın sonuçlandığını nasıl öğrendin acaba? benim raporum 15.05.2013 te gitti hala ses yok :ŞŞŞ

Hayir yoktu mehmet bey zaten defterdarliktaki memur bana ortopedi varmi dedi bende yok dedim cunku saglik kurulunda ortopedi doktoru yok dedi sanirim sizinki biraz sürer Saygilar

reletec antepteyim sizinki çok geç kalınmış ankarayı ara sıkıştır ben hiç üşenmeden aradım dakka başı aradım heralde benden kurtulmak için erken gönderdiler :eek:
şu numaralar çıkıyor ben denedim sizde deneyin 0312 4153316-17 umarım tez zamanda gelir

Hayret ben 14/06/2013 tarihinde gönderdim 20/09/2013 itibariyle onaylandı. Arkadaşlar Ankarayı arayın sonuçlanıp sonuçlanmadığını öğrenin beklemeyle olmaz ben size numara vereyim arayın 0312 4153316-17 ben bunları denedim açtılar hiç yılmadan aradım. Ha bu arada ortopedi bekleyenler varsa geç gelir dr. yokmuş benden söylemesi...

Ankarayı arayın olur ya hangi bölümden rahatsızlığınız varsa o bölümün doktoru olmayıp aksayabilir morel bozmayın inşaALLAH tez zamanda gelir ;)

29.07.2013 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
19.04.2013 Hastaneden rapor bekleniyor

KBB raporu olan arkadaşlar kaç ayda sonuçlandğını yazabilir mi?

eser27;

Giden rapor oranı düşürülmüş olarak mı yoksa normal hali ile mi geldi acaba?

Yüksek olarak geldi isitmeden alinan rapor düsürülmüyor eski %42 yenisi %49 la onaylanmis

epilepsi hastasıyım %40 raporum var vergi indirimi için ankaraya göndemeyi düşünüyorum bu durumu araştıdım rapor oranı düşürülebiliyormuş. fakat karar belli olduktan sonra 30gün içinde mahkemeye verirsek kazanma oranımız yüksek çünkü ankaranın raporu düşürme yetkisi yokmuş ama ben henüz başvurmadım bu konu ile ilgili bilgileri olan paylaşırsa sevinirim

2013 şubat sonu gönderdiğim rapar temmuz ortalarında geldi
%52 rapor aynı değerde geri geldii

Ya bilen arkadaşlar varsa yazabilirmi vergi indirimi için asıl olan rapor hem eve hemde iş yerine mi gidiyor eğer öyle oluyorsa kaç günde ulaşır elime??

pınark
ayla hanım rahatsızlığımız ve rapor oranımız aynı ben bir ay önce evrakları teslim ettim bekliyorum az önce ankarayı aradım evraklr işlemde 10 gün sonra bir daha arayın dediler bence sizde hiç zaman kaybetmeyin.

alex _16 aynı hastalıktan bende sıkıntıdayım benimde oranım % 40 sık epilepsi diye geçiyor bende daha başvurmadım çünkü siteden okuduğum kadarıyla ankara rapor oranlarını düşürüyormuş size cevap geldiğinde bizlerle paylaşırsanız sevinirim.

yaf ben sunu merak edıom vergı daıresı bana dedıkı geldı olumlu geldı dedı ..calısdıgım şırkete gonderılıo sanırım yanı elıme bı belge vermedı..ve ozellıkle sunu soruom o belgemın olmasından dolayı şirket bana dusuk de olsa bı odenek vercek mı duyduguma gore yuzde 40 oldugum ıcın 27 tl ıle 40 tl arası aylık dogrumudur

akın bey rahatsızlığınız neydi acaba vede oranı kaçtı?buarada gözünüz aydın.

eser27;
sayın eser önce hayrlısı olsun ben 1 ay önce emekliliğe başvurdum rapor hem eve hem işyerine geliyormuş ama benim sadece iş yerime geldi .rapor Ankara dan İzmir e geldikten sonra 12 ci gün işyerime geldi

gastauskas87;
sayın akın belge şirkete gönderiliyor şirketiniz size vergi indiriminden faydalandığınız için maaşınıza yazdığınız miktar kadar yansıyacak para yatıracak siz bunu zaten bordonuzda göreceksiniz

31/05/2013 mayısta izmirden başvurdugum vergi indirimi başvurusu tamamlanmış ve onaylanmıştır ankara maliyesi tarafından.

Allah'a çok şükür sonuçlandııııııııııııııııı raporum :))))))))))) 4.5 ay sürdü ama değdi :d onaylanmış nasıl mutlu oldum abiiiiiii :dddddddd

Son kez bir sorum var acill cevabınızı bekliyorum:

Vergi indirimi ile emeklilik sürecini anlatırmısınız?

Birde bu vergi indirim hakkıyla sgk ya başvurduğumuzda sgk dada rapor heyete giriyormu?

reletec gözün aydın,rahatsızlığın neydi vede oranı kaçtı?

[FONT=Verdana]selam arkadaşlar benim rapor mayısta günderdim şimdi geldi onaylanmış mayıs tan itibaren 3 dereceden yararlanır.benim anlamadığım [/FONT]Vergi indirimin süreklimi süreksizmi bunla ilgili bir ibare yok sadece mayısın ilgili gününden itibaren yararlanır.bilgisi olan paylaşır mı

London78 öncelikle hayırlı olsun raporunuzda ortapedi var mıy dı

london78;

hayırlı olsun, sürekli ibaresinin olmadığını söylemişsiniz, kontrol tarihine dair bir ibarede yoksa süreklidir.

Hayır ortopedi yoktu. Süre ile ilgili hiç bilgi yok sadece mayısın 17 sinden itibaren 3 dereceden yararlanır diyor

arkadaşlar sanırım ortepedi raporları ile ilgili bir sorun var 2013 şubatta hastaneden raporu aldım.ankaraya gönderildi.hala sonuç yok arıyorum çıkmamış diyorlar.

arkadaşlar bugün sonucum gelmedi.diye foruma yazdıktan 1 saat sonra işyerime yazı geldi raporumu 69 onaylanmış ortepedi.sizler içinde hayırlısı olsun

Üst Alt