Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

Bende 5. ayda verdim Zonguldak v.d sine evraklarımı teslim ettim . Ama hala bir haber yok nerden takip edebilirim . 444 0 189 açan yok hat kapanıyor

0 312 415 33 16 -17 bu numarayı ara ben bu numaradan bılgi aldım

yarın ilk iş arıyacagım teşekkür ederim .

25.07.2013 tarihinde %43 olarak göndermiş olduğum raporum dün elime ulaştı aynen onaylanmış. inşallah herkesin onaylanır

arkadaşlar lütfen bu konu hakkında bilgisi olan bilgi verirse sevinirim . malıye ye 2008 tarıhli raporu göndermısdım . eskı raporu onaylıyormu yoksa tekrar yenı rapor ısderlermı ?

moral gitti :( hala bi sonuc yok

Kabul etseler dahi raporu 16 Aralık 2010'da güncellenen sakatlık oranı cetveli 'ne göre yeniden değerlendirebilirler bu cetvele göre verebilirler oranı. ya da eksik evrak yazısı gelir...

Biz de pazartesi günü evrakları teslim ettik. Ankara defterdarlığı 3-4 ay içinde sonuçlanır dedi. Rapor oranımız % 40 aynen gelmeme gibi bir ihtimal de varmış. İnşallah gelir. Sonucu sizinle paylaşırım.

teşekurler kısmet hanım inşalah sorun cıkmaz :( işden de ayrıldık yenıden bir işe girmek gerekır yenıden sıfırdan baslamak offfff :(

can-bursa gonlunu ferah tut hemsehrım kabul etmeseydi bursa vergi dairesi raporunu almazdı kent muzesının karsısındakı vergı daıresıne teslım ettın herhalde heykeldekıne . zaten orada raporu ınceleyip almıslardır kabul etmeselerdi soylerlerdi oranaın cok yuksek merak etme isin olur ben nısan 3 te teslım ettım bugun ankarayı aradım dun sonuclanmıs sonucu soylemıyorlar 57 olarak gonderdım sanırım bayram sonra elıme ulasır onaylanmamıstır dıye cok korkuyorum

ali ınsan ısder ısdemez kuşkuya düşüyor :( ben inegöl vergi daıresı müdür yardımcısına verdım ona bilhassa sormusdum rapor eskı ve işkur aracılıgıyla aldıgımı bıldırdım oda bu olur demısdı ama nette bıraz arasdırma yapıyorum yorumları okuyorum karamsarlık absıyo :( benım dosya ankaradan ayın 3 de cıkdı bursa heykeldekı vergı daıresını aradım dun gelmedı bize dedı ne zaman gelır bilmiyorum . inaşşallah senınkıde onaylanıp gelır sorunsuz sekılde

can-bursa ıkı ıhtımal var hemsehrım bende raporu ıskur aracılıgı ıle aldım ama mart 2013 te yanı 2012 yılında cıkan son yonetmelıge uygun bursadakı vergı daıresınde eskı raporları almıyorlar sanırım ınegol vergı daıresı konuya hakım degıl sımdı senın ıcın ıkı ıhtımal var bır raporun eskı tarıhlı deyıp reddedıp yenısını ısterler yada raporunu kabul eder fakat 2012 yonetmelıgıne gore puanlama yaparlar sanslısın cunku oranın cok yuksek dusurselser bıle en fazla 60 a dusururler sen dua et raporunu kabul edsınler etmezlerse sıfırdan bırdaha baslıyacaksın hakkında hayırlısı olsun sakın umudunu kaybetme

Bu siteyi kuranlardan allah razı olsun....arkadaşlar çok şükür biraz önce vergi dairesinden geldim. % 50 raporum aynen onaylanmış.üçüncü dereceden indirim aldım.1 ay içinde işyerine yazı yazılır dedi.

kardeş süreci biraz açıklarmısın? elindeki raporun tarihi nedir? senden tekrar rapor istendimi yoksa eski rapormu kabul oldu..rahatsızlığınız neydi sürekli mi raporunuz?

gözünaydın katip001 insallah benim sonucta aynen onaylanmıstır.Sabırsızlıkla bekliyorum.

mühendis kardeş....haklısın biraz açayım konuyu...ben izmir katip çelebi üniversitesi eğitim araş.has. yani eski adıyla yeşilyurt devlet hastanesine ağır uyku apnesi ve astım hastalığım için gittim...kasım 2012 de...o tarihte heyete girdim ve astım sft tem 0,2 dereceyle normal çıktı...o gün astım ilacı almıştım sabah neyse uzatmayım..doktor astım sft normal dedi ve ağır uyku apnesinden de 0 oran verdi neymiş fonksiyon kaybı yok....tabi bunu rapor elime geçerken öğrendim...neyse hastane 0 oranlı raporu vergi dairesine gönderdi.vergi daireside maliyeye, maliyede işyerine 0 oranlı vergi indiriminden faydalanamaz diye yazı gönderdi......daha sonra aynı hastanede cekap a girdim ve tip 2 diyabet ve hipertansiyon hastalıklarımında olduğunu öğrendim....haziran 2013 tarihinde bu sefer bozyaka eğit.araş.has başvurdum bu sever kendim başvuru yaptım vergi dairesi kanalı ile değil..heyete girdim...ağır uyku apnesi %30 tip 2 diyabet % 20 ve hiertansiyon % 10 baltazar formülü ile % 50 sürekli rapoır verdiler...bu raporu alıp vergi dairesine götürdüm ve vergi indirimi için başvurdum..bu zorlu süreç sonunda dün gözlerimle görmesem inanamıyacağım indirim belgesini gördüm ..%50 olarak aynen onaylanmış....yazması basit oldu ama birde gel sen bana sor neler çetim..Çok şükür Allahıma

katip001;
Bürokrasi hazretlerine ve doktorların umursamaz tavırlarına karşı olan başarınızı kutluyorum... Sizin de belirttiğiniz gibi çekmeyen bilmez... Sanıyorum en sonunda ben de öyle birşeyler yapacağım .. İyice çıldırtıyorlar benii..

Allah yardımcınız olsun...ancak lütfen vazgeçmeyin bence bu bizi yıldırma politikası...Allah sabredenlerle beraberdir

10.10.2013
İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
29.07.2013
Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
19.04.2013
Hastaneden rapor bekleniyor

slm arkadaşlar raporum onaylanmış,2 ay 8 günile işyerine postaile gönderilmiş. inşallah herkesin onaylanır.

Önümüzdeki hafta bayram olduğu için işyeri kapalı, rapor haftaya gelir mi acaba? işyerine gelse kapalı olsa geri mi gönderiyorlar postayı?

Ne yapsam acaba bütün bayram işyerinin kapalı dış kapısında nöbet mi beklesem? 5-6 sene uğraş dur şu işe bak bayram denk geldi.

Mustacal hayırlı olsun bu kadar teleşa kapılma postanın gelmesi 2-3 haftayı bulur anlıyorum seni heyecan sarmış benimki 2.5 haftada anca geldi :D

arkadaşlar sonuçlananlar kacıncı dereden, ne kadar faydalandığını yazabılırler mi ? teşekkürler..

eser27
açıklama için teşekkürler.

denizsu
Benim işitme ve konuşma bozukluğundan 64 olarak onaylanmış.

mustacal acaba rapor düşürüp düşürülmediğini nereden görebiliyorsun

bende asagıdaki gibi daha onaylanmadı acaba onaylandımı rapor derecesi vs yazıyormu onu demek istedim hocam

BAŞVURU DURUMUNUZ
08.10.2013Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

hemen onaylanmaz 2-4 ay bekleyeceksin. engeliniz nedir?

Arkadaşlar, ben de geçen hafta 8 Ekim Salı günü başvuru yaptım, halen internet üzerinden bir sonuç yazmıyor. Sizce bu gayet normal midir?

Yüzde 42 raporumu Ankara Numune Hastanesinden Nisan ayında aldım, 2 Mayıs'ta başvuru yaptım. 3 ay sonra Maliye'den yazı geldi, işitme testimin detayını istediler. Eyvah kabul olmayacak sanırım diye düşünürken bugün itibariyle (14 Ekim 2013) oranım aynen kabul edilmiş olarak vergi indirim kağıdımı elime aldım. Haliyle başvuru tarihinden bugüne kadar olan birikmiş paramı da alırım bayramdan sonra.

Arkadaşlar Ankara'da oturduğum için Defterdarlığa bizzat gittim. Sizin de bahsettiğiniz gibi telefondaki kadın "işleminiz sonuçlanmış ama sonucu göremiyorum" diyor ama odasına kadar gittim gördüm önündeki bi sürü dosyayı karıştırıp sizin kağıdınızı aramaya tenezzül etmediği için bunu söylüyor, bilginiz olsun.

Mustacal;

hocam engelim sağ koldan prexial plexus sağ kolumu kullanamıyorum yüzde 60 oranım sormak istedigim bu sorguladığımız yerde rapor oranı yazıyormu düşmüşmü düşmemişmidir diye

OnurcanG;

Yukarıda yazdığım gibi hemen belli olmuyor bir kaç ay sonra yazar...

Herkese huzur esenlik dolu sıhhatli bayramlar arkadaslar.. vergı ındırımı sonuclananlar kacıncı dereceden maaslarına ne kadar yansıdığını yazarlarsa hepimiz daha somut bılgı edınırız,tşkler..

Üst Alt