Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

arkadaşlar eline kağıdı gelen varmı postadan 3 temmuzda kağıdımı postaya vermişler ama hala yok normalmi acaba çok merak ediyorum

0 312 415 33 17 bu telefonu açan oluyor

1 derceden vergi indirmi ALAN asgari ücretli bi calışanın maaşına kadar YANSIR

25 HAZİRAN DA ANKARADAN ÇIKTI.......1 AY ..27 TEMMUZ İSTANBULA GELDİ.... .29 TEMMUZ EVRAK İŞ YERİME POSTALANDI.........Burdan sonraki süreyi bilmiyorum...bilen varsa paylaşabilirmi......iş yerim ne kadar zamanda sgk'ya bildirimde bulunur acaba ????? :)

Vergi indirim belgesi alıp süre kısıtlaması olan arkadaslar varmı?yani vergi indiriminiz şu tarihe kadar geçerli diye bir yazı varmı?

CASTABALA 25 HAZİRAN DA ANKARADAN ÇIKTI.......1 AY ..27 TEMMUZ İSTANBULA GELDİ.... .29 TEMMUZ EVRAK İŞ YERİME POSTALANDI.........Burdan sonraki süreyi bilmiyorum...bilen varsa paylaşabilirmi......iş yerim ne kadar zamanda sgk'ya bildirimde bulunur acaba YAKLAŞIM12 GÜNDE ELİNE ULAŞIYOR

üniv hastanesinden % 92 rapor aldım vergi indirimi için başvuru yaptım maliye bakanlığı onayladı % 92 olarak tekrar çalıştıgım kurumuma gönderdi

tlyakyz;

maliye vergi dairesinden çıkan evragınız ne kadar zamanda işyerinize gitti..........iş yeriniz ne kadar zamanda sgk bildirimini yapabildi.teşekkürler.....

09.04.2013 de müracat ettiğim %96 raporumu tekrar %96 onaylayarak işyerime göndermişler.. onay tarihi: 19.07.2013 artık bundan sonrasına bakacağız.. herkese saygı ve selam

KONYA

bülent bey sizin elinize geçtimi evraklar tarihlerimiz aynı fakat benim elime geçmedi henüz

15 günü bulur evrağın gitmesi sgk bildirimini iş yeri isterse evrak geldiği anda internet üzerinden dk sında yapabilir

slm bugün itibariyle 4 ay evvel yollamış olduğum yüzde 57 raporumun sonucunu almış bulunmaktayım aynen yolladığım gibi yüzde 57 kabul edildi :) darısı işallah hepinizin başına olsun.... 23.10 1978 doğumluyum işe ilk giriş tarihim 01.09.1995 3734 gün primim var emeklilik şartlarımı bilenler bilgi verirse sevinirim

tlyakyz;
Selam. Hangi universite hastanesinden almistin ve rahatsizligin neyd i tlyakyz

Benim evrak işyerine ulaşmış, ağustos maaşımı vergi indirimli şekilde alacakmışım. Farklı konuda birşey sormak istiyorum, %44 raporumla valiliğin ATIAD diye bir birimi var oraya gittim Özürlü Kimlik kartı için, Başbakanlık özürlü kimlik kartı değilde "T.C AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI. Engelliler için Kimlik Kartı" yazıyor. Başbakanlık kartı değil mi bu diye sorduğumda, "eskiden bakanlık yoktu şimdi bakanlık olduğundan ismi bu şekilde değişti" diye söyledi orada ki bayan. Aynı kart dimi bu arkadaşlar?

apollonx

doğrudur kardeş başbakanlık kartı değil artık T.C AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI veriyor yeni uygulama banada bu kurum verdi yanlışlık yok...

arkadaslar bu ozurluluk kartını ner den alcaz bılgınıze arkadaslar bılen varsa paylasırsanız sevenırım

Bütün arkadaşların bayramı mübarek olsun allah daha nice bayramlar göstersin.Benim evrak ağustosun 3.de elime geçti raporumda %48 sürekli ve özürlü kimlik kartı alabilir diyor.Ama ben o geleln raporumla ayın 4.de sgk ya emekliliğimi verdim.Fakat raporumu hiç fotokopisini almadan sgk ya verdim şimdi özürlü kimlik kartı almama için tc nomu söyleyince özürlü kimlik kartı alabilirmiyim şayet alamazsam sgk dan raporu alıp fotokopisini çektirip geri versem sgk bana verirmi bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirlermi şimdiden teşekkürler.

fatihsan 55;
sayın fatihsan sgk dan uğraşmasalar bile heyete girdiğiniz hastaneden sağlık kurulu biriminden alabilirsiniz sizin ne kadar zaman sonra geldi evrağınız beni nisanda gitmişti telefonla cevap öğrendim ama hala evrağım gelmedi iyi günler

zeki1965;
sayın zeki TC BAŞBAKANLIK ÖZÜRLÜLER İDARESİ BAŞKANLIĞI bulunduğunuz yerde yerini bilmiyorsanız hastaneye sorun onlar yönlendiriyorlar

herkese merhabalar,

31 mayıs tarihli başvuruma hala cevap verilmedi izmir için SİBİS internet takip sisteminden baktıgımda '' maliye bakanlığından cevap bekleniyor'' yazıyor.

murat bey en az 3 -4 ay geçmesi gerekiyor sibis deki yazı maliye bakanlığındaki işlem tamamen sonuçlandıktan sonra değişecek

Sayın sabır3535 arkadaşım ben hastane raporum ankaraya mayıs 30 2013 tarihinde gitti ve elimede 3 ağustos 2013 tarihinde geldi.%55 le gtti ve %48 le onaylanmış sürekli ve özürlü kimlik kartı kullanır ibaresi var.

vergi indirimim sonuçlanmış sisteme girdiğimde
06.08.2013 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz ) Yazıyor şirketime daha gelmemiş ne zaman gelir ?

vergi dairesini aradım daha yeni göndermişiz bayram girmiş araya mübarek diye bir yanıt verdi adamın biri :D

2012 Kasımdan beri verdiğim uğraşlar sonucu,dün raporum geldi ve hastanenin vermiş olduğu rapor %61 iken %65 e yükseltmişler.bir arkadaşımız soruyordu yükseltirler mi? diye cevap belli oldu yani hastanenin yanlışını düzeltiyorlar.Darısı uğraşan arkadaşların başına diyorum...

Şimdi Aradım Tam 8 Ay Oldu Ortopedi Doktorları Yeni Geldiği İçin Hızlı Birşekilde Çalışıyorlarmış Daha İşleme Koyulmamış En Hızlı Şekilde Hallederler En Kısa Sürede Dedi Kaplumbağa Hızında Çalışıyorlar Allah Başımızdan Eksik Etmesin Hiç Birini En Azından Başımızdalar Ya Olmasalardı ? :D

Aziz Bey raporunuzun Ankara Maliyeye gidiş tarihi nedir yaklaşık olarak kaş ayda sonuç geldi.

Mehmetkara;

işlem sürecim;
06.08.2013İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
03.05.2013Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Aziz Bey

Bilgi için teşekkürler biz biraz daha bekleyeceğiz sanırım benim evrakın Ankaraya varışı 18.06.2013

Üst Alt