Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

Arkadas benım raporum onaylanmıs yuzdı atmıs olarak onaylandı darısı sllah sızlerınde onaylanırızlere ınsa

ınsallah sızlerınde onaylanır

Ben 27.04.2013 te başvurdum haber yok ağustosa kaldı herhalde.

arkadaşlar nisan ayında giden raporum %50 olarak aynen onaylanmış

13 mayısda samsun maliyesine vermişdim hastaneden aldığım raporu ankaraya 30 mayısda varmış bugün aradım ankarayı hastanenin vermiş olduğu oranı aynen onaylamışlar.Bayramdan sonra emeklilik dilekcemi veririm.Benim ssk başlangıcım 1987 nin 10. ayı günümde 6875 heşeyin hayırlısı darısı bekleyen arkadaşlarımın başına allah herşeyin hayırlısını versin.

arkadaslar merhaba benim rapor 19.7.2013 cikmis bakanliktan aradim bu tahrihde ciktiini soylediler bugun 8 oldu bende cok heycanliyim aksarayda calisan bir arkadas var engelli ona sordum en yavas posta servisini kullaniyorlar dedi allahtan hayirlisi cok merak ediyorum insallah düsmez

Fatih abi hayırlı olsun sevindim adına,darısı diğer arkadaşların abilerin ablaların başına ..maşallah abi ben de mayıs ayında verdim ama daha ses yok geçen hafta aradım nisan mayıs aylarında gelenler inceleniyor dediler.hayırlısı bakalım ..

yürekli can benimde 3 ayoldu nisanin 29 gitmisdi 19 tembuzda oradan göndermislerdi ama ben süpeleniyorum bu bukadar erken gelmesinden insallah baska birsey cikmaz yada eksil birsey insallah hyirlisi olur

%45 olan suresiz raporumla vergi indrimi icin ayni hastaneye basvurmustum. %12 ye dusurup yollamis ankara. Güldüm..sanirm bu bi adililk.Erken emekli olamayacam iyi guzel de beni nasil bukadar cabuk ve kolay iylestirebildiler bravo.. ins elimdeki engelli raporuma bise olmaz vergisiOnlarin olsun haram zikkim olsun

sayın calinan rahatsızlığınız neydi çok üzücü olmuş hayırlısı

Rahatsizligim dogustan iki tarafli kalca cikigi.sag taraf ameliyatli ve platin var.ustelik 3 cm kisalik var. Tabloda üç cm kisaligin orani yuzde sekizken , elimdeki 45 olan raporumu, vergi indirimi icin 12 ye dusurmelerine ne denir bilmiyorum.

nisan ayında yüzde 45 olan raporumu samsun vergi dairesine teslim ettim ankarada aynı sekilde yüzde 45 olarak onaylanmış 3. derece vergi indirimi olarak dun çalıştığım kuruma geldi anladığım kadarıyla ankara artık gelen raporları eksiklik yok ise aynı oranı düşürmeden onaylıyor.ben oyle düşünüyorum.

cinarxx;

Raporunun tarihi nedi acaba cinarxx. Benim raporum 2005 suresiz ama vergi ind. İcin basvurdugumda yeniden kurula girdim onlar ankaraya % kac yolladiar bilmiyorum ama ankaradan gelen %12 ile vergiden yararlanamaz yazyo.

sizin durum frklı siz 8 yıl önceki raporunuzu yenilemişsiniz muhtemelen hastane size dusuk oran vermiş diye düşünüyorum rapora itiraz ederek hakem hastaneden tekrar rapor albilirisniz

Arkadaşlarım ;

Eviss te bu yazıyor "İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi (Dereceye girdiniz)"

Tamam mı yani...?

En başta Alemlerin Rabb'i olan Yüce ALLAH'a hamd olsun.Hastalıklarımız ve engellerimiz Takdiri ilahi.
Aziz devletime Allah zeval vermesin.İlelebet payidar ve var olsun,(İnanın ki sonuçlarım olumsuz olsa idi de düşüncelerim bu şekilde olacaktı.daha önceki mesajlarıma bakılabilir.)
Devlet olmak çok önemli bir anlam taşımaktadır.
Yaradana,Hayata ve yaşama hiç küsmedim,neden demedim,umutla baktım geleceğe,umutla bakıyorumda.
Umudumuzu hiçbir zaman yitirmeyelim arkadaşlarım.
Oturan boga'ya çoook teşekkür ederim.5 yıldır emek veriyoruz hep beraber.Olmaz dediler,oturan boga'nın sebeb oldugu,dogru yönlendirmeleri ile engelleri tek tek aştık ve aşacağızda.
Nolur mücadeleci Ruh'u yitirmeyelim.Gücümüz yettiği kadar, adına Polyanna'cılık deseler de Pozitifliği yitirmeyelim.
Hayatta yaşanacak çok daha güzellikler oldugunun kanaatindeyim.
Bodo kardeşim bizleri her zaman canlı tuttun,Dogru,zamanında,yerinde soru ve cevaplarınla bizleri her zaman diri tuttun,ümidlerimiz tükenmedi,(Daha önce de buna benzer bir metinle bodo'muza teşekkür ettiğimi hatırlıyorum.)sağol.
Ayrıca Tüm forum yöneticilerimize,tüm forum üyelerimize teşekkür ederim.
Üyelik tarihim 25.07.2008........bu gün 27.07.2013 dikkat ettim de 5 yıl bitmiş 6. yıldan 2 gün almışım.Yıllardır bıkmadan emekler verildi Hamdolsun.Şans nedir diye sorarsanız Engelliler.Biz Platformu - SENİN BEDENİN, SORUN ETMEYİ BIRAK ARTIK! ile 5 yıl önce karşılaşmamdır derim.Karşılaştırana şükürler olsun. Abarttığımı ne olur düşünmeyin.İnsanı seviyorum yaradandan ötürü.Arkadaşlığımız ve forumdaşlığımız ilelebet devam edecek.ayrıntıları sonra yine paylaşırım,şimdilik hoşca kalın,benim kıymetli,sevgili ve bir o kadar da candan arkadaşlarım. Kardeşiniz Castabala.

Ben itiraz mi edeyim. Yoksa 5_6 ay sonra veya daha sonra belki hukumet ve oranlar degistikten sonra mi vergi indirimi icin tekrar muracat edeyim. Hangisinden kârli ciakrim bilmiyorum . Suan calismiyorum zaten eylul ekim gbi basliyacam ise. Dusuk gelen oran vergi ind. İcindi. Elimdeki suresiz %45 olanla halen engelli olarak calisabilir miyim? İskur da kaydim var. Tskler

calinan;

su an çalışmıyorsanız vergi indirimlik bir durumunuz yok zatenelinizde ki raporla engelli olarak çalışabirsiniz bildiğim kadarıyla.

cinarxx;

Tesekkurler cinarxx. Martta isten ayrilmistim . Zaten basvurum da oran dusuruldugu icin onaylanmamis vergi indirimi icin. Ozaman hic daha fazla karistirmayim ortaligi. En azindan simdilik engelli raporum gecerliyse kadroda calismaya devam edeyim. Daha kolay is buluyorum hic olmazsa.. birde yine burada baska bir konuda yine sordum E olan rahatsizligim  nasil oluyo. Tamamen hata bence. Oran cetvelini biri lutfen soylesin. Dogustan iki tarafli kalca ckigi. Sag taraf ameliyatli ve platinli. 3 cm. Kisalik ve hareket kisitliligi var. Bel kemiginde kayma var.Merdiven tek ayak cikma . Corap giyememe,ayakkabi bagliyamama v.s. bu rahatsizlİgimin orani asagi yukari kactir acaba?

Benim raporum da aynen %44 olarak onaylanmış arkadaşlar, 23 temmuzda iş yerine göndermişler 1 haftaya gelirmiş, posta servisi baya ağır çalışıyor sanırım:)

devletin acizli kos koca ustkururulda doktor olmazmıya saçmalıktan başka bişey değil 4tane tel no var tele bakan yok 1gunde tel 15tele yazdı olo bıle demeen arıyom meşgul tekrar arıyom cevap veren telebakan yok ve direk kontur yıyor eee devlet bızden kazanacak aciz devletim yazıklar olsun bu hale getirenlere

bende 4ay oldu halen cevap gelicek

bence raporu geri dönen arkadaşlar hakkını yargı da alama lı mahkemeye verin arkadaşlar

bu ne demek bilen varmı arkadaşlar emeklilik dilekçesini verdim

1
23.07.2013
ankara sgim sıhhıye sgm sigortalı tescil ve hizmet servisi-1
elden sevk edilmek üzere işlendi
2
23.07.2013
ankara sgim sıhhıye sgm sigortalı tescil ve hizmet servisi-1
zimmetten çıkarıldı
3
24.07.2013
ankara sgim sıhhıye sgm destek hizmetleri( giden evrak) servisi-2
elden sevk edilmek üzere işlendi
4
24.07.2013
ankara sgim sıhhıye sgm destek hizmetleri( giden evrak) servisi-2
zimmetten çıkarıldı
5
29.07.2013
şahıs
taahhütsüz gön. üzere işlendi
6
29.07.2013
şahıs
zimmetten çıkarıldı

3.derece veri indirimine hak kazandım.fakat raporumun süresi 2015 de doluyor.işyerime ulaşan kağıtta indirim hakkının geçerliliği ile ilgili süre belirtilmemiş.indirim hakkım süreli mi? yoksa süresiz midir?

Sağlık kurulu raporları

Merhaba,
Ankarayı aradım ve raporumun akıbetini sordum, telefona çıkan bayan, şu anda sağlık kurulunun mayıs ayına baktığını ve 2 hafta içinde mayıs ayının tamamlanacağını söyledi.
Bilginize

hangi no dan ulastın.ben bğtğn noları arıyorum acmıyolar.

Üst Alt