En başta Alemlerin Rabb'i olan Yüce ALLAH'a hamd olsun.Hastalıklarımız ve engellerimiz Takdiri ilahi.
Aziz devletime Allah zeval vermesin.İlelebet payidar ve var olsun,(İnanın ki sonuçlarım olumsuz olsa idi de düşüncelerim bu şekilde olacaktı.daha önceki mesajlarıma bakılabilir.)
Devlet olmak çok önemli bir anlam taşımaktadır.
Yaradana,Hayata ve yaşama hiç küsmedim,neden demedim,umutla baktım geleceğe,umutla bakıyorumda.
Umudumuzu hiçbir zaman yitirmeyelim arkadaşlarım.
Oturan boga'ya çoook teşekkür ederim.5 yıldır emek veriyoruz hep beraber.Olmaz dediler,oturan boga'nın sebeb oldugu,dogru yönlendirmeleri ile engelleri tek tek aştık ve aşacağızda.
Nolur mücadeleci Ruh'u yitirmeyelim.Gücümüz yettiği kadar, adına Polyanna'cılık deseler de Pozitifliği yitirmeyelim.
Hayatta yaşanacak çok daha güzellikler oldugunun kanaatindeyim.
Bodo kardeşim bizleri her zaman canlı tuttun,Dogru,zamanında,yerinde soru ve cevaplarınla bizleri her zaman diri tuttun,ümidlerimiz tükenmedi,(Daha önce de buna benzer bir metinle bodo'muza teşekkür ettiğimi hatırlıyorum.)sağol.
Ayrıca Tüm forum yöneticilerimize,tüm forum üyelerimize teşekkür ederim.
Üyelik tarihim 25.07.2008........bu gün 27.07.2013 dikkat ettim de 5 yıl bitmiş 6. yıldan 2 gün almışım.Yıllardır bıkmadan emekler verildi Hamdolsun.Şans nedir diye sorarsanız
Engelliler.Biz Platformu - SENİN BEDENİN, SORUN ETMEYİ BIRAK ARTIK! ile 5 yıl önce karşılaşmamdır derim.Karşılaştırana şükürler olsun. Abarttığımı ne olur düşünmeyin.İnsanı seviyorum yaradandan ötürü.Arkadaşlığımız ve forumdaşlığımız ilelebet devam edecek.ayrıntıları sonra yine paylaşırım,şimdilik hoşca kalın,benim kıymetli,sevgili ve bir o kadar da candan arkadaşlarım. Kardeşiniz Castabala.