Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

Arkadaşlar bu gün emeklilik müracatımı yaptım tahsis numaramı aldım. 2 sene uğraştan sonra rabbim hepinize bir an önce nasip etsin ve kolaylıklar versin

Rapor sonuç

MERHABA ARKADAŞLAR

Az önce raporun sonuçlandığını öğrendim ama neticeyi söylemediler....
İstanbul vergi dairesine göndermişler sonucu öğreneceğim numara var mı ?

iyi günler

Hayırlı uğurlu olsun bodo

Aradım ve bana imzada olduğunu söylediler olumlu yada olumsuz cvb vermediler

hayırlı haberler inşallah dosyanız hangi ayda kayıt oldu lütfen bilgilendirimisiniz

merhaba arkadaşlar nisan ayında başvurup sonuçlanan varsa lütfen bilgi versin
şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar benimde 6 ay sonra onaylandı 201212 ayında yolladım 2013 şubatta tekrar hastaneye yolladılar tekrar ankaraya gitti çok şükür 10 günce onaylandı elime ulaşmadı ama henüz

2012 mart ayında başvurdum hakem hastaneye gönderdiler. Oradan da %50 verdiler tekrar nisan ayında gönderdim.

01/07/2013 tarihli olarak bende muracat ettim bakalım sonuç ne olucak %62 olarak raporum düşürülmeden onaylanacakmı eğer düşürülürse son cıkan yasaya göre düşürme olanakları yok diye biliyorum hakkımızda hayırlısı

Arkadaşlar şimdi ankara ile görüştüm dosyam olumlu sonuçlanmış şükürler olsun
başvuru tarihim 6 nisandı bekleyen herkezin umarım en kısa zamanda sonuçlanır
inanamıyorum

2012 aralık ayında işitme probleminden aldığım yüzde kırk yedi raporla vergi indirimine başvurdum.2013 mayıs ayında aynen onaylanmış olarak geri döndü.
Fakat raporumun tarihi yeniydi 2012 mayıs ayında almıştım ve sürekli rapordu.dolayısıyla vergi indirimi de sürekli oldu.

benim ise 2002de almış olduğum tek gözden %45 raporum war ama indirimde bu düşürülür korkuyorum tekrar rapor almaya.
sol gözüm taş değmesi sonucunda gitti. sağ gözüm ise yoruluyor.gözlüksüz 3 metre den öteyi göremiyorum. yollayayımmı yollamayımmı tereddütdeyim.

wallahamı abe yüregime su serptin abe ama bu doktorlar diyolar salonda yürü.tam ama olan bi kişi bile rahat yürür sen bide caddede yürütsene ah ah

acaba artarmı? gözlüksüz 3 metreden bir kimseyi bile seçemiyorum.geceleri mümkün olmadıkça dışarı çıkamıyorum.sağ gözlük numaram 2,50 oldu habire yükseliyor doktor dedi %32 yolda düz yürüyemiyorum. düz bişey kesemiyorum.nasılki tek farla bi araba trafiğe çıkamıyorsa bizede bi ayrıcalık tanınmalı bence.

solgözde afaki operatuar yazıyordu görme haasasiyeti gerektiren işlerde çalışabilr diye ama süreklidir.86 da taş degdi.askerede almadılar kaldık ortada iyimi.

Merhaba arkadaşlar bende samsun araştırma hastanesinden %55 le mayısın 5 inde aldığım raporu samsun maliyesi mayısın 30 unda ankaraya yollamış ankarayı aradım bize mayısın 30 unda geldi dediler.Sonucu sordum şuan değerledirmede dediler.Acaba ne zaman sonuçlanır.Benim hastalığım hepatit b

B18,1 Kronik viral hepatitB delta ajansız
HBs Ag:(+),HBe Ag;(-),Anti HBe;(+)
HBV DNA ;195,000,
Karaciyer biyopsi;Kronik hepetit.
Histolojik aktivite indeks derecesi;7/18
Modifiye histolojik aktivite evresi;5
20/03/2013
HBs Ag ;(+), HBe Ag;(-),Anti HBe;(+)

Karar ;Hastanın telbivudin 600mg tablet 1*1 biryıl kullanması uygundur.
doç.dr.ibrahim GÖREN
İç hastalıkları ve gastroenteroloji uzmanı

Raporum böyle ondokuz mayıs üniversitesinde tedavim devam ediyor.
Ünüversitelerden vergi indirimi alırsan parayla ssk karşılamıyor.
ünüversite beni vergi indirim raporu almam için samsun eğitim araştırma hastanesine gönderdi ordaki hoıca bana yukarda yazdığım oranı verdi.

Ankaranın raporu düşürme olasılığı varmı yardımcı olursanız sevinirim bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar vardır.Yardımcı olursanız sevinirim hepinize saygı ve selemlarımı sunarım.

sayın 55 geçmiş olsun raporunuz aynı oranda geçer artık maliye bu uygulamayı bıraktı sağlık kurulu raporu ne ise onu veriyor ama tedavi aşamanız devam ettiği için raporunuz sürekli olmayabilir

yaman kardeş nereden biliyorsunuz o uygulamayı bıraktığını biraz daha açıklarmısınız. bir önceki yönetmelik ile son çıkan yönetmelikte merkez sağlık kurulu hakkındaki maddeler noktası virgülüne kadar aynı...

Merhaba,
10/04/2013 tarihinde büyük mükellefler vergi dairesine başvuruda bulundum. Aynı gün bakırköy sadi konuk hastanesine sevk edildim, hastane randevusunu 15 gün sonraya alabildiğim için 26/04/2013 tarihinde heyet raporu işlemlerine başladım ve 29/04/2013 tarihinde heyet raporum tamalandı %60 kronik böbrek yetmezliği + %10 yüksek tansiyon = %64 olarak oran verildi. Bu belge 21/05/2013 te büyük mükellefler vergi dairesine ulaştı, 23/05/2013 tarihinde de Ankaraya gönderilmiş. Bugün istanbuldaki vergi dairesine uğradım raporumun ancak eylül ayında gelebileceğini, çok yığılmanın olduğu ve temmuz ayında doktorların bir çoğununn çalışmayacağını dolayısıyla raporlara ağustos ayında bakılabileceğini söylediler. Beklemeye devam

ARKADAŞLAR RABBİM HEPİNİZİN yardımcısı olsun işyerim vergi indirim belgesi istemişti geçen sene ve maliyeye 2006olan yüzde kırk raporumu gösterdim olmaz yeniden hastaneye gidmen gerek dediler ve beni kendileri tarafından beyhekim hastanesine gönderdiler hastane çok uzak bir yerdeydi gittim ve heyette girdim özür oranlarım ölçüldü ve bana oran söylenmedi bir ay vergi dairesi beni aradı ve bize gelip eksik evrak düzenlememi istediler vergi dairesine gittiğimde yüzde elli dört raporumu verdi memur ve ses işitmesonra eksik blgi olduğunu söylediler ankaradan gelen yazıda işitme seviylerinin ölçütü ekskliği adı altında ya yeni rapor veya ilgili doktordan ses seviylerinin evrağını göndermesini istediler hastaneye tekrar gittiğimde beni tedavi eden doktor başka hastnede olduğunu söyleyip o hastaneye gidip doktordan işlem yapmasını ve tekrar hastaneye gelmewmi istediler gittim doktoru gördüğümde elinde evrağa bakıp aniden sinirlendi ve kızdı benim evrağım neresi eksik dedi ben bile korktum ve hemen hastaneyi arayıp tekrar aynı evrağı ankaraya gönderin dedi evrak gitti bir ay sonra yüzde elli dört oran ankarada kabul oldu ve vergi indirimden maaşıma yansıtldı ben işyerindede vergi indirimin bir fotokopisini aldım rapordan hariç bu işyerimn adı geçiyor hatta bu belgede şimdi bende emekli olmam yaklaşınca yeni bir rapor istenirmi yoksa emeklilik işlemlerim olurmu

Ankara'da ikamet ettiğim için ben eldem teslim ettim.Bu sürecin sonuçlanmasını hızlandırır mı acaba ? ( Ankara'da olanlar için)

Evet hemde çok hızlandırır en az 45 gün önceye aldırır.

En az 3 ayı bulur kardeşim

Benim 6 aya girdi cevap hala yok işlede diyorlar ama bir türlü sağlık kuruluna telefonla ulaşamıyorum ulaşan arkadaşlar hangi telefondan ulaştınız

ben burdan sordum 0312 41533 17.. şu an Nisan ayında gelen evraklar inceleniyormuş..

mehmet bey 0312 4153317 telefonu muhakkak açan oluyor hat geri dönerse kapatmayın bekleyin

olcay bey (BODO) bu gün postalanmış olan sonuç tahminen ne zaman elime ulaşır sizin kaç günde geldi Şimdiden teşekküler

0312 4153317 ben zaten bu numaradan ulaşabiliyorum ama burdaki görevli arkadaşlarda bana sizin raporunuzn geç kaldığı çıkması gerektiğini söylüyorlar saplık kurulunu aramamı istiyorlar ve ben bir türlü sağlık kuruluna ulaşamıyorum telefonları açan yok raporumdaki rahatsızlıklar şeker + tansiyon + polio sökeli görevli belki ortobediden kaynaklanmış olabilir dedi ama oda kesin bilmiyor tşk

mehmet bey bende şeker tan. ve kulak rahatsızlıklarım var sonuçlandı sizin büyük ihtimal ortapediden veya tüm tahlilleriniz tamammıydı eksik evrak da olabiliyor

ocak 2013 te aldığım sağlık kurululunda aldığım rapor yineliyici depresyon %40 ve şeker ve tansiyon %30 toplam %50 sürekli raporum var yaklaşık 6 aydır vergi indirimi için başvuru yaptım daha sonuçlamamış bu hastalığa göre olumsuz cevap alan kimse varmı?

Üst Alt