Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

arkadaşlar günaydın.. bu sabah evise baktığımda;
Dosya No .....
TC Kimlik No .......
Ad Soyad UĞUR ......
Açıklama RAPOR DERECENİZ ; % ; 91
BAŞVURU DURUMUNUZ
10.02.2013 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
10.02.2013 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

şeklinde yazıyordu.raporum aynen onaylanmış..işyerime henüz gelmedi...bakalım sürelimi süresizmi..gelince göreceğiz.

Hayırlı olsun o kadar isyan ettin en sonunda başardın.

tesekkur ederım..nasıl etmeyelım be dostum..bılıyorsun neden ettıgımızı..umarım dıger arkadaslarda bır an once halleder.surelı suresız olması ne ye baglı acaba?

ugir;

ya ben manisadan başvurdum.raporum 13 martta oraya ulaşmış.ortopedi benim durumum.herhangi bi sistem var mı internetten bakalım bilgilendirirseniz sevinirim.

bir bak dostum yaz bılgılerını eger bılgı verıyorsa gecerlıdır.

Bana da yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?
İnternetten sorgulama yapacağım ama dosya numarasını bir yere yazmadığımdan yapamıyorum. Dosya numaramı nasıl öğrenebilirim?

merhaba,

ben de yaklaşık dört beş ay evvel vermiştim raporumu ankaradan hala dönen olmadı ancak vergi dairesini aradım ve sordum az evvel yüzde 51 olarak aldığım rapor yüzde 30 a düşürülerek gönderilmiş ve gidip itiraz edebilirmişim onlar da başka bir hastaneye göndereceklermiş de yani ne olur ki bunun sonucu ne önerirsiniz arkadaşlar acayip canım sıkıldı bu son çıkan yönetmelik hastaneden alınan raporlar geçerli gibi bir şeyler içeriyor demişlerdi doğru bilgi alabilmem mümkün mü acilen yarın gidip itiraz edicem çünkü

kirke;

Rahatsızlığınız neydi ?
Rapor tarihiniz neydi ?
Neden düşürdüler acaba.

Hadi gözün aydın kardeşim emekli olma ihtimalinde var mı bu arada

Teşekkür ederim evet 2014 subat ayinda basvuracam.gunum var ama sene tutmuyordu.sen evisten baktinmi

Öncelikle Bu siteden öğrendiğim bilgilerle sağlık kuruluna müracaat ettim ve %45 oran verdiler aynı oranı 31 ocak 2013 tarihin de defterdarlığa verdim mayısın 15 inde aynı oran ile %45 ile iş yerime vergi indirim yazım geldi 17 sinde emeklilik için müracaat ettim tüm bilgi ve paylaşım yapan canlara teşekkürler.

Uğur benim evisten çıkmıyor bakıyorumda ben emeklilik içinde baş vuracam

umarım emeklılık ıslemlerıde uzun surmez fazla beklemezsın..su evrak bır geleydı postadan ıyı olurdu.

sabırsızlıkla bekliyorum uğur gelmesini

Arkadaşlar yüzde 79 özürlüyüm 1 ayın 20 sinde 2013 de raporu verdim halen cevap yok 2 kere gittim 1 de rapor heyete gitti dediler 2de bakanlıga gitmiş yarın tekrar gidecegim detaylı bi şekilde bilgi alırım ankarada ikamet ediyorum

ocak 2013 te aldığım sağlık kurululunda aldığım rapor yineliyici depresyon %40 ve şeker ve tansiyon %30 toplam %50 sürekli raporum var yaklaşık 6 aydır vergi indirimi için başvuru yaptım daha sonuçlamamış bu hastalığa göre olumsuz cevap alan kimse varmı?

bypass ameliyatı oldum ve nisan 2012 de %68 özür oranı verildi,ankaraya giden raporum 1 ay sonra onaylandı,sizin sansınızdan 2013 yılında büyük bir yıgılma var o yüzden sonuclar gec geliyor demekki,allah sabır diliyorum...

kalp ile ilgili rapor gönderenlerin büyük ihtimal eksik yoksa evrakta aynen onaylıyorlar

gecmis olsun esen kalın..

işyerine evrak gelen varmı?işyerine evrak gelmezse ne gibi bir işlem yapacağız?

herkese hayırlı günler 21 şubattaki sonuçlanan raporum 13 martta ankaraya ulaşmış 11 hazirandada ankaradan postaya verilmiş sabah saat 9.30 da aradım 4153317 numaralı telefondan bilgi aldım sonucu söylemediler şuan manisada imzadaymış evrak,
yarın ister elden al ister postayla hem eve hemde işyerine gönderilecek dedileler inşallah hayırlı sonuç alırız

ocak 2013 te aldığım sağlık kurululunda aldığım rapor yineliyici depresyon %40 ve şeker ve tansiyon %30 toplam %50 sürekli raporum var yaklaşık 6 aydır vergi indirimi için başvuru yaptım daha sonuçlamamış bu hastalığa göre olumsuz cevap alan kimse varmı?

tanıdık vasıtasıyla telefonla sonucu öğrendim %49 la giden raporum %45 ile geri gelmiş hayırlısı

Gelirler idaresine git ordan araştır uğur benimkide bu hafta gelmezse gidip karıştıracam orayı ne edip elden alacam.

evet durum bunu gosterıyor.1 haftadan fazla oldu posta işlemi bu kadar surmez dıye dusunuyorum.

benım evragım 20 hazıran da postaya verılmıs..mutlaka gelır dedı konustum kısı olurda sıze ulasılamadı yada evrak gelmedı ıse evrak bıze gerı doner gerı donusude temmuzun ortasını bulur dedı..bır daha ararsınız gelıp burdan elden alırsınız dedı...

bugün saat 10 da gelirler md gittim 1 ayın 20 sinde 79 olan raporumu sordum aynen onaylanmış ve 5 ayın 16 sında postaya verildi dediler ankara içi 45 günmü sürüyor dedim ve biz gönderdik dediler işyerim gelmedi diyor raporların fotokopisini istedim aslının aynısı diye kaşelediler ve bana verdiler ve işyerim yalan söylüyor evrak gelmiş neden yalan söylüyorlar anlamadım zaten günüm 3600 ü geçti muhasebeci hemen emeklilik dilekçeni ver dedi sendeki evraklar kafi diyor bide arkadaşlarla ilgili raporları sordum 2013 de gelipde gönderilmeyen rapor kalmadı 1 aydan sonra gelen 2 inciay bütün raporlar gönderilmiş haberiniz olsun arkadaşlar

arkadaşlar benim 31/01/2013 tarihinde gitmiş hala sonuç çıkmamış sağlık kurulunda bekliyormuş raporumda ayne şunlar yazıyor diapets + tansiyondan % 30 ve polio sökeli de % 44 yazıyor toplamda da % 60 süreklidir açıklama bölümünde sizce bunlar yeterlimi yoksa eksik bilgi var diye gerimi yollarlar sizce 6 ay oluyor

Mehmet diapetin derecesi yazılı olması lazım diapet ı diapet 2 diye ayrıca kan tahlili evraklarınıda göndermen lazımdı beraberinde o evraklarda hemoglobinide görmek istiyorlar çünkü ben ilk senin gibi yolladım kabul edilmedi ikinci raporda evrakları ve teşhisi tam yazdırdım öyle kabul oldu

bado kardeşim Diabetes mellitus diye yazılı şimdi geri gerilise ben yeniden rapormu çıkarmak zorundayım yoksa tahlil falan çekip aynı raporla göndermem yeterlimi olacak sen nasıl yaptın kaç oldu göndereli

Üst Alt