Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

Benim raporuma cevap geldi bugün, rapordaki bilgiler yeterli görülmemiş tekrar almamı talep etmişler.
6 ay bekle sonuca bak :mad:

posta ıle mı geldı muhammet kardes?yoksa yerınden mı ogrendın..vardır bır hayrı sıkma canını.

Muhammet raporun hastaneden yüzde kaçtı ve neyle ilgiliydi neden kabul etmemişler ve nasıl öğrendin paylaşırmısın bizimle

Demiş ki ugir ;

ee bir sen sor bakalım ne dıyecekler sana..ınsanlar duyduuklarınnı soyluyorlar..

Yanlış anlamak için çok mu gayret sarfediyorsun ugir kardeş,(Aman biri yanlış bişey söyle se de hemen çıkışsam,kavga başlasın hemen huzursuzluk başlasın diye ön yargın zirve de nedir bu tahammülsüzlüğümüz,toplum olarak nereye gidiyoruz.)
o şunu ,bu bunu dedi derken ankara sağlık kurulunu, istanbul veya benzeri vergi dairelerinden memurlarımızın söylemlerine sitemimizi ,durumu neticelense bile söylemeyen " evrakını gönderdik gelince işyerin sana sonucu bildirir diyenlere üzüldüğümüzü kastediyorum.
Burada arkadaşlarım tabii ki duyduklarını söyleyecek,neyin gayretini,mücadelesini,çalışmasını veriyoruz zannediyorsun.
İnsanlar birbirlerinin motivasyonunu bozacak işler yapmaya bayılıyorlar.Ugir kardeş,kardeşim,Allah yardımcımız olsun.
Hepimizin morale ihtiyacı var,
aslında bu durum birazda beklemenin ve belirsizliğin stresinden kaynaklı,
Sabır,ne denebilir ki başka.

Raporda, engelliliğimi ifade eden bulgularım tam ve açık ifade edilemediğinden anlaşılamamıştır, bu yüzden tekrar alınması diye bir yazı var.
%80 rapor oranım vardı.

Mami Junior;

Çok soru sorduk size fakat benimde ufak 2 sorum vardı.
Hangi branştan raporunuz vardı ?
Birde raporu sevkle mi yoksa kendi müracaatınızla mı aldınız ?

arkadaşlar eşimin raporu 31.05.2013 tarihinde kocaeli vergi dairesine gelmiş ve o gün iş yerine postalamışlar bilginize 3 ay geçti

Arkadaşlar az önce vatandaki gelirler idaresini aradım 27 mayısta ankaradan çıkan raporum dün itibarı ile maliyeye gelmiş ama malesef sonuç söylemiyorlar yine daha yazmadık bir ay içinde iş yerinize sonuç gelecek diyorlar.

Bodo sen ne zaman vergi dairesine başvuru yaptın

castabala kardeş..bizim sitemimizde devletin kurumuna ve calısanına zaten..bızlerde burda bıze soylenenlerı soyluyoruz..haklı oldugun nokta herkese farklı bır seyler soylemelerı..

bende 31 mayıs itirabiyle izmirde başvurdum ve sibisten baktıgımda maliyeye yazı gönderilecek yazıyordu, şimdi ise (Maliye Bakanlığına yazı gönderildi. Cevap bekleniyor) şeklinde yazıyor ,sanıyorum ki işte bu cevabın gelme süresi 4-5 ay sürecek doğrumu anladım :eek:

Böbrek nakilliydi BelginCan ankaraya ne zaman ulaştığı hakkında bilgi sahibi değilim çünkü çok aradım açan olmadı bende sinirden aramayı bıraktım

bende 17 .4. 2013 cevizlibah vergi dayresine verdim tasinmisler aksaraya vatan caddesine ve 29.4.2013 ankaraya yollamislar bugun 46 gün oldu bekliyorum benim engelim %52 göz oranda düşme olursa nasil bir yol izlemem gerek bunun için yardimci olursaniz sevinirim tsk ler arkadaslar

işyerine postalanma konusunda bılgı edınen varmı?

Yok kardeşim kimse bilgi vermiyor.devlet sırrı verirlerse devlet mekanizmaları çökecek sanki

valla bı ıkımız bılgı alamadık pes valla.

BODO;

Evet ortapedik durum vardı. cevap bugün geldi kurumuma hastaneden adlığımı raporun oranını aynı şekilde onayladılar.

mssql;

14/02/2013 rapor tarihim. 24/05/2013 tarihinde de gelir idaresi başkanlığı kahramanmaraş evrgi dairesine yazmış. Kahramanmaraş vergi dairesi bugün 10.06.2013 tarihinde yani bugün kuruma evrakı getird.

Arkadaşlar ankaradan raporunun sonucu dönenler lütfen paylaşsın

ömür sonuç ne paylaşırmısın lütfen

Benim ki olumlu sonuçlandı. Hastaneden aldığım raporu aynen onaylamışlar.

29.01.2013 tarihinde başvurdum %58 özrüm var Ankara aynen onaylamış.Evrak işyerine göndermiş bekliyorum.

arkadaşlar olayı şöyle düşünün, binlerce kadro engellilere tahsis edildi ve göreve başladılar, şimdi bu arkadaşların hemen hemen hepsinin raporu Ankarada görüşülüp karara bağlanacak, hal böyle iken de aşırı bir yığılma var, ben bir Maliye çalışanı olarak raporların görüşüldüğü birimin şube müdürü ile görüştüm, maalesef yapacak bir şey yok bekleyecez. Bende yıllar sonra kendi raporumu gönderdim vergi indiriminden faydalanmak için, 18 nisanda ellerine geçmiş ve bu gün itibariyle 6 haftalık daha bekleme süresi olacak. geliş sırasına göre alıp değerlendiriliyormuş. saygılar.

Uzaklar süre tamamda sonuçlanan raporun içeriğini söylemiyorlar sanki devlet sırrı bizim sıkıntımız orda

Ankaradan raporu gelen arkadaşlar paylaşalım bilgileri lütfen

Üst Alt