Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

malesef henuz gelen bır evrak yok

selam,
bende geçen yıl başvurdum raporu mrkz sağlık kurul eksik bilgi diyerek geri yolladı tekrar muayene oldum ek rapor 15 mayısda merkez sağlık kuruluna ulaştı şimdi merakla bekliyorum 2 ay daha beklerim yazılanlara göre ikinci kez merkez sağlık kuruluna gönderipde cevap gelen var mı?

benım evramı postaya verdık dıyorlarr ayın 2 unde gelen evrak yok..duıyorumkı kayıt numarası ne ptt den sorgulatayım yok bızde dıyor..bımere basvurmustum vay efendım neden bımere basvurmusum...terbıyesızlık paraylamı ıste!

Seninle hemen hemen aynı tarihte geldi benimkide daha işlem yapılmadı diyorlar az önce aradım

Bir hafta önce sibis ten baktığımda işlemler tamamlandı yazıyordu evrak halen ulaşmadı işyerime.. konak verg dairesinden balçovaya bir haftada gelemiyor

<<ömür>>;

Ömür hanım hayırlı olsun. Bende ortopediden heyete girdim /60 oran verdiler fakat film veya benzeri grafi falan çekmediler gerek yok durumun belli zaten dediler şu an,işyerime, gelecek evrağı bekliyorum.. Siz heyete girdiğiniz zaman,film çekilip ölçüm vs. Yapıldımı bende ortopediden girdim,heyete.

Bulunduğum ildeki vergi dairesini aradım /60 olarak onaylanmış:) darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma..5 yıllık uğraştan sonra.-... Evraklar çalıştığım işyerinin merkezi istanbulda,olduğu için istanbula gönderilmiş.. Dostlar emeklilik işlemlerimi başlatmam için nasıl bir yol izlemem gerekiyor çalıştığım yere evrakların gelmesini beklemelimiyim yoksa,sigortaya gidip dilekçe mi vermem gerekiyor?

Sağolasın kardeşim inş.bekleyen diğer arkadaşlarında güzel haberlerini alırız.

bir alsak..istanbuldakıler bır tuhaf sonucu soylemıyorlar..

Arkadaşlar sizden bir ricam var buradan yazarmısnız ankara işlemleriniz ne kadar sürdü?

reletec

20 aralık 2012 de başvurdum 8 haziran 2013 te sibis internet sitesinden baktığımda işlemler tamamlandı yazıyordu.Vergi dairesini aramaya çekindim olumsuz haber verip moralimi bozacaklar endişesiyle:confused:...bugün aradım aynen onaylandığını işyerimin merkezine evrakların gönderildiğini söylediler..merkezi (istanbul) aradım ellerine belge daha ulaşmamış yazışmalar vs. 2-3 ayı bulur dediler

Reletec geçen süre seni yanıltmasın 5-6 ay beklenecek diye bir kaide yok işin ankara kısmı ben ve benim gibi bazı arkadaşların talihsizliğimize denk geldi başka binaya taşınması ort.doktorunun atanmaması vs..önceki raporum 2.5 ayda sonuçlanmıştı (olumsuz olarak)....Konu başlığı altında 2 ayda işlemi olumlu sonuçlanan arkadaşlarda var..

sen nezaman başvurmuştun ?

Ben 15 mayısta başvurdum.sence ne zaman arayım ve hangi numaradan arayım yazarmısın

ortalama 2-3 aydan önce sonuçlanacağını zannetmem..
izmirde isen SİBİS::Sakatlık İndirimi Bilgi Sistemi dan (bazı arkadaşlar türkiye geneli içinde geçerli diyor denemediğim için bilmiyorum)
istanbulda isen :: İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI :: den başvurunu takip edebilirsin (site yeni kurulmuş )

Ankara kurul telefonlarından da eğer ankaraya ulaştıysa raporun;
Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 06 & 0312 415 27 05 veya Tel: 0312 312 27 71 dahili numara 6024/6077 bu numaralardan tutturabildiklerinden öğrenebilirsin

Reletec benim 6 martta oraya giriş yaptı raporum 27 mayıstada bağlı bulunduğum geliler idaresine girdi ama sonuç ne öğrenemedim daha söylemiyorlar ona göre hesapla işte

Arkadaşlar raporu onaylananlar paylaşsın lütfen bilgi paylaştıkça güzel olur

merhaba arkadaşlar 23 mayıs 2013 de 52.25 olarak raporumu aldım göğüs doktoru ikiyil süreli yazmış 04 haziran 2013de maliyeye teslim ettim acaba ankaradan raporum düşürülürmü veya oradanda sürelimi yoksa devamlımı gelir ortapetik ve süreğen (kronik) yazıyor raporun arkasında süreli gelirse emekli olmaya bir manisi varmı bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum teşekkürler

Eski Raporumuzla müracat edebiliyormuyuz repor yenilenmesini istiyorlarda bu konuda bir degişiklik varmı

var mı raporu elıne ulasan?

Uğur senin hala gelmedimi raporun

Arkadaşlar şimdi gelirler idaresini aradım dereceye girmiş olumlu işyerine postalanmış dedi hanfendi başkada içerik söylemedi 6 martta ankaraya ulaşmıştı raporum.6 haziranda istanbula geri döndü %64 sürekli idi inş aynı şekilde onaylanmıştır.

yok hayır halen gelmedı..ne zaman postaya verılmıs bodo?

bu arada gözün aydın.

Uğur tşk ederim. Ama rapor hala elime ulaşmadı telefon ile bilgi aldım sadece dereceye girmiş yani onaylanmış dedi içerikten haberimiz yok henüz

Arkadaşlar 6 martta ankaraya % 64 giden raporum aynen onaylanmış iş yerime 14 haziranda postalanmış itina ile bekliyoruz. Maliye ile işyerimin arası 15 dk bakalım kaç günde gelecek

halen bekliyoruz...ben bimere başvurdugum ıcın bana bılgı vermıyorlarmıs..sonucumu bımer solıcekmıs daha dogrusu evragımı bımer gonderecekmıs...bu da dmeek oluyorkı..bimer sormak sakıncalı...

Haziranın 14 ünde uğur postaya verilmiş

Uğur madem öyle bimere yine şikayet et durumu anlat aynen

soyledım. bımerdekıde bımere basvuru suresı bır ay dedı.bır ay ıcınde cvp mutlaka sıze gelecektır dedı.yahu sankı devlet sırrı allah sabr versın bıze ya ..

bodo sen hangi numaralardan ulaştın buraya yazarmsın

0 312 415 32 18 ten ulastım ben

Reletec ist gelirler idaresinin engelliler bölümü telefonu 212 453 83 32-38

merhaba bodo sana hayırlı olsun inşallah bizimkilerde düşüş olmadan onaylanır gelir

Üst Alt