Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

Ben 415 li numaraların hepsini arıyorum ama cevap veren yok. Sabah öğle akşama doğru ama daha hiç cevap alamadım. Ulaşanlar hangi numaradan ulaşıyorlar acaba?

işlem bitmiş ama sonucu ve oranı goremıyorum dedı konustugum kadın.. 0 312 415 32 07 no dakı hanım daha dogrusu..nasıl goremıyor anlamıyorum acıkcası.dıger numaraların dun den berı hırs yaptım sureklı arıyorum acan yok!!!

Arkadaşlar şimdi görüştüm sağlık kurulu ile 6 martta oraya ulaşan evrak hala sonuçlanmamış
mart ayında oraya ulaşıpta sonuçlanan arkadaşlar var mı paylaşalım lütfen

BODO;

bodo ilk başvurun ne zamandı?

uğur 6 martta evrağım ankaraya giriş yaptı

hemen hemen aynı ozaman..2 martta benımkı gırıs yapmıs.ılk basvurum subatın 7 sıydı.

Bende 2013 ocak ayının ilk haftası başvuru yaptım.Cevabım halen gelmedi.Maliyeye soruyorum 1 ayda sürer 1 yılda sürer diyor.Ankarada görev yaparken 3 ay içinde sonuçlanıyordu.Yozgatta görev yaparken başvuru yaptım cevap gelmedi.Yarın ilk işim verdiğiniz numarayı aramak olacak..

Adalet...güzel bir kelime............içi dolu olursa.
men bilmezem nedir bre gardaş bu ADALET dediğin.

Dosyanızdan bir kere evrak ın vs.'nin yinelenmesi istensin, küçücük bişey farketmez...nolur biliyormusunuz...3 ay demek...hooooop dosyaların en altına gittiniz demek....hafazan ALLAH bir daha bir tahlil yinelettirirler insana...hoooooop bir 3 ay daha ...yeniden ,yine dosyaların en altına..tamamı zaman kazanmak...bu gün git (yarın gel'e kurban olurum) 3 ay sonra gel x2= 6 ay veya x 3=9 ay..eline sağlııııııııııık......HasbünALLAH ve ni'mel vekkil.

Bu gün saat 15 ten 16.30 'a kadar merkez salık kurulunu aradım hiç ara vermeden bir allahın kulu açıpta ne istiyorsun demedi bu kadar vijdansızlık olurmu ya kaç 3. Ay oldu rapor çıkmadı birde tellere cevap vermiyorlar

arkadaslar ben aradım ulastım bayan cıktı su an fızlan dırmıslar telefonu baska yerlere yonlendırdı acmöadılar daha sonra arayın dedıler bır gun once aradım bayan dedıkı ya nı persembe gunu aradım su an evrak yazıyorlar dedıler

memurun evrak yazmadığı gün mü var ? memur hergün evrak yazar...engellide her gün mail yazar ne farkı var....
her gün yazıyoruz,ömür yazmakla geçiyor, (sözüm memura) hızlandırmışlarmış...hepsi laf hepsi güzaf.
yorulduk...
bıktık...
usandık...
gına geldik...
kal geldi...
agaç olduk...
tiksindik...
baydı artık...
yeter yav...
çıldırdık...
Allah aşkına ve rızasına duysun biri artık sesimizi...
Adil,yasal, insani ( ne demek se insani ,ne insanı ya hu,insanlığımız mı kaldı,insan kelimesinin bizi bağlamadığını hepimiz biliyoruz,şahsım adına ben böyle düşünüyorum. ) ve kanuni hakkımızı istiyoruz...
Adaletse adalet Ömeeeer,Ömeeeeer adli ilahi sormazmı zannettin Ömeeeeer.
HasbünALLAH ve ni'mel vekil.
Kendi adıma diyorum,zırlayıp oturuyorum ve ölümü bekliyorum,umutsuzum.
adına sağlık kurulu denen bir kurulun aylardır (dogru değilmi 3-4-5 ay toplanamadı memur yok diye,kapatalım mı o zaman dükkanı, ne demek memur yok doktor yok...ne demek.) Bimere yazsan nolacak ha nolacak,örnekleri dolu ,nolacak.
Bütün bunlara ragmen haddini aşmamalısın ,nolur biliyormusunuz...eyvah eyvah düşünemiyorum bile,adamın dumanını çıkarırlar,vay senmisin,
Ey Allah'ım senden başka nemiz var,vallahi kimsenin lütfuna ihtiyacımız yok,Yardım et ya RABB ,hakkımızı istiyoruz,
hiçmi AİLE Bakanlığı okumaz ,MALİYE bakanı bu kadar mı duygusuz,nerdesiniz YÜCE insanlar,MÜHİM adamlar,VİCDANI KURUMUŞTA BİR DAMLA SU ÇIKMAZ ACIMASIZLAR NERDESİNİZ.,birisi sayın başbakana haber versin 1 dakka da çözer bu sorumsuzluğu,Vallahi çözer billahi çözer,HABERİ YOKTUR BU DURUMDAN.
ANKARA MALİYE SAĞLIK KURULCULARI yeter yav,nesiniz ali kıran baş kesenmi,6 ay 8 ay 10 ay da bir rapor karar baglanmazmı ne yapıyorsunuz siz,bu işin mahkeme yolu açık değilmi ne diye bekleniyor,yok şu şunu dedi yok BU bunu dedi nedir bu zavallılık, ankara sağlık kurulunu, maliye bakanlığını ,telefona çıkmayanını, arayanı azarlayanını MAHKEMEYE VEREMEZMİYİZ,OLAMAZMI BÖYLE BİŞEY,İbreti alem için bize yol gözterecek bir avukat yokmu şunu bir görüşelim.

BODO;
telefon numaralarının hıc bırıne yanıt verılmıyor..anladıgım kadarıyla santralden kapatmıslar..yoksa bu kadar kısıden bırı mutlaka dusurmus olmalıydı.2 gun once bımer e sıkayette bulundum bu durumla ılgılı umarım bır netıce alırım.ben 3 gundur sureklı arıyorum hırs yaptım resmen:D parmaklarım kas yaptı:D

zeki1965;
konustugunuz bayan muhtemelen sonu 07-08 no ıle bıten numarada onu dusurmede sorun yok hemen acıyor:) ama goremıyorum..bakamıyorum gıbı seyler dıyıp baskasına aktarıyor..benım ıslem sonucum bıtmıs dıyor olumlumu olumsuzmu dıyorum..onu goremıyorum tc den bakamıyorum dıyor:)bence bosa maas alanlardan bır tanesı!

arkadaşlar lütfen sakin olalım.Bu çektiğimizin hepsi devletin planlı işleyişidir.sanmayınki aksaklık nedeni ile bu raporlar çıkmıyor. bu telefonlar açılmıyor.bimer denen kısma gelince buda kandırmacadır. şurda bimere yazıpta bir sorunu halledilen varmı. giriyor sisteme evrağın şu aşamada diyor , sana diyormuki tamam senin evrağın geç kalmış hemen evrağını hallediyorum diyor mu. sadece oyalıyor uyanın artık.enggeli yasası çıkarmış güya hangi birisi uygulamada söylermisiniz. son yasadan uygulamaya tabi olan var mı evrak ank sağlık kuruluna gitmeden onaylanan has raporu aynen kabul edilen.kısacası her şey engelliye engeller çıkarmak için düzenlenmiş . burası türkiye sakın unutmayın. güya e- devlet uygulamasına geçmişiz hani nerde hala neden kağıt parçaları ile uğraşıyoruz.benim hastaneden çıkan evrağım neden e- imza ile gerektiği yerlere anında ulaştırılmıyor.isteseler anında benim bağlı olduğum gelirler idaresinede gönderirler ank merkez sağlık kurulunuda. ama yapmıyorlar çünkü devletin al-i menfeaatleri söz konusu 6- 7 ay bazende 1 yılı bulan sallamalar oluyor. bu süre zarfındada 10.000 den fazla kimseye en az yani
maaş vermemiş olacak ki bunuda kar sayıyor. gerisini siz düşünün işte martın 6 sında ankara varan evrağımdan hala ses seda yok telle cevapta alamıyoruz. enggeliye engellere devam.

öylesine karışık bir engelli oranı cetveli var ki doktorlar bile hesaplamalarla uğraşmamak için geçiştiriyorlar.vergi indirimi almak için raporu alıyorsun merkez sağlık kuruluna gidiyor 4-5 aydan erken sonuç gelmiyor Allah'dan bilgisayar diye bir şey var eğer bilgisayar olmasaydı sonuçları ne kadar zamanda alırdık bir düşünün. adam 80 günde devri alem diye kitap yazmış helal olsun adama ve hayal gücüne,bizlerin rapor sonuçlarının gelmesinden bile kısa bir zaman dilimi;ayrıca rapor sonucu gelene kadar 5 katlı bir bina rahatlıkla dikilebilir,hacca gidip gelinebilir,dünya turuna çıkılabilir.... bunları uzatmak mümkün dedimya Allah'dan bilgisayar diye şey var yoksa halimizi düşünebiliyormusunuz.:)
erken emeklilik veya vergi indirimi gibi hakların para uğruna hiçe sayıldığını düşünüyorum.nedenmi? 100 kişi erken emekli olsa ve 1000 lira maaş bağlansa ayda 100.000 eder 10 ay bu insanların emeklliğini geciktirsen alsana 1.000.000

Arkadaşlar mart ayında raporu ankaraya ulaşıpta kuruldan geçen var mı öğrenebildiniz mi paylaşalım lütfen

Bodo aralık 2012 de gitti %60 raporum haziran ayına gireceğiz hala ses yok.izmirde oturuyorum sibis ten (izmir verg. Da. bşk. sitesi) ara ara takip ediyorum maliye bakanlığına yazı gönderildi cvp bekleniyor yazıyor...verebilecek cevap bulamıyorlar galiba:mad: Angara nın dediği gibi 6 ayda apartman dikilirken bunlar bir raporu cevaplandıramıyorlar.eksik bulgular veya başka bir olumsuzluk dahi olsa posta, telefon var veya interneti,maili var geri dönüşte yapmıyorlar fakat heyete girerken tüm bilgileri alıyorlar adresine kadar...

ben de ızmırde gırdım aynen malıye bakanlına yazı gonderıldı cevap beklenıyo dıyor martın altısın da ankarıya ulasmıs benımkı kalpten ızmırlı kardes sız rapor han gı rahatsızlıktan aldınız

Raporum %81 olarak onaylandı şubat ayında basvuru yapmıştım

tebrikler..gozun aydın nasıl ogrendın?

beni 6 ay sonra tekrar hastaneye gönderdiler sadece eksik tetkik tamamlanacaktı güya ama hastane öyle olmaz baştan dedi yine aynı işkence muayene olduk ne var ne yok tetkik ekledim ister dikkat etsinler ister etmesinler.Bu arada hastane rapor oranımı bana söylemedi vergi dairesine ne gidecek bilmiyorum.tekrar giden arkadaşlar siz rapor oranınızı nasıl öğrendiniz?

arkadaslar tekrar selam..az önce vatandaki yere uğradım..bizzat gidip sordum halen daha sonuç yok..ne zaman sonuçlanacağıda belli değilmiş.

Elif hastane o raporun en az bir nüshasını sana vermeliydi . Istersen alabilirsin

No name senin zannettiğim kadarı ile ortopedik durumun var ondan geç kalmış olabilir

iş yerime yazı geldi bir nushayıda deftardarlıga verilmiş

umarım bızımkıde kısa surede gelır artık

bu sonucu gıdıp ankara dan merkezden ogrenebılıyor muyuz ve yakın zamanda arayan var mı acaba hangı aya bakılıormus

Galatasaray şuanda mart ayında oraya ulaşan raporlara bakılıyormuş

Sealam bu eksik yazı dedikleri ne oluyo nasıl nereye geliyor ne yapmam lasım bilen varmı arkadaşlar buqun aradım eksik bişler var dedi tam olarak anliyamadım

Mustafa raporunda bulgular tam olarak belirtilmemiş seni tekrar hast sevk edecekler yazı geldiğinde tekrar sevk alıp hastaneye sevk alacaksın

Arkadaşlar mart ayında ank ya raporu ulaşıpta onaylanan var mı lütfen paylaşalım

Üst Alt