memurun evrak yazmadığı gün mü var ? memur hergün evrak yazar...engellide her gün mail yazar ne farkı var....
her gün yazıyoruz,ömür yazmakla geçiyor, (sözüm memura) hızlandırmışlarmış...hepsi laf hepsi güzaf.
yorulduk...
bıktık...
usandık...
gına geldik...
kal geldi...
agaç olduk...
tiksindik...
baydı artık...
yeter yav...
çıldırdık...
Allah aşkına ve rızasına duysun biri artık sesimizi...
Adil,yasal, insani ( ne demek se insani ,ne insanı ya hu,insanlığımız mı kaldı,insan kelimesinin bizi bağlamadığını hepimiz biliyoruz,şahsım adına ben böyle düşünüyorum. ) ve kanuni hakkımızı istiyoruz...
Adaletse adalet Ömeeeer,Ömeeeeer adli ilahi sormazmı zannettin Ömeeeeer.
HasbünALLAH ve ni'mel vekil.
Kendi adıma diyorum,zırlayıp oturuyorum ve ölümü bekliyorum,umutsuzum.
adına sağlık kurulu denen bir kurulun aylardır (dogru değilmi 3-4-5 ay toplanamadı memur yok diye,kapatalım mı o zaman dükkanı, ne demek memur yok doktor yok...ne demek.) Bimere yazsan nolacak ha nolacak,örnekleri dolu ,nolacak.
Bütün bunlara ragmen haddini aşmamalısın ,nolur biliyormusunuz...eyvah eyvah düşünemiyorum bile,adamın dumanını çıkarırlar,vay senmisin,
Ey Allah'ım senden başka nemiz var,vallahi kimsenin lütfuna ihtiyacımız yok,Yardım et ya RABB ,hakkımızı istiyoruz,
hiçmi AİLE Bakanlığı okumaz ,MALİYE bakanı bu kadar mı duygusuz,nerdesiniz YÜCE insanlar,MÜHİM adamlar,VİCDANI KURUMUŞTA BİR DAMLA SU ÇIKMAZ ACIMASIZLAR NERDESİNİZ.,birisi sayın başbakana haber versin 1 dakka da çözer bu sorumsuzluğu,Vallahi çözer billahi çözer,HABERİ YOKTUR BU DURUMDAN.
ANKARA MALİYE SAĞLIK KURULCULARI yeter yav,nesiniz ali kıran baş kesenmi,6 ay 8 ay 10 ay da bir rapor karar baglanmazmı ne yapıyorsunuz siz,bu işin mahkeme yolu açık değilmi ne diye bekleniyor,yok şu şunu dedi yok BU bunu dedi nedir bu zavallılık, ankara sağlık kurulunu, maliye bakanlığını ,telefona çıkmayanını, arayanı azarlayanını MAHKEMEYE VEREMEZMİYİZ,OLAMAZMI BÖYLE BİŞEY,İbreti alem için bize yol gözterecek bir avukat yokmu şunu bir görüşelim.