Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

11.12.2012 tarihinde gelirler vergi dairesine raporumu kendi elimle ulaştırdım hala cevap yok .:confused:

kader1;

Bende aralığın son haftası verdim belgeleri, hala ses seda yok.

Ne yapmamız lazım ?

evet bende sımdı aradım ulastım. mart ayına başlanmış en gec 15 gun ıcınde sonuclanır dedıler.

aslında subatın ılk haftası basvurdum ıstanbula..ıstanbulda bunu taaa bır ay sonra gondermıs..bu nasıl bır burokrası anlamıs degılım.

mart 2013 tarihinde vergi indirimi için başvurmuştum sonucu bu gün geldi %45 aynen onanmış ama gelen yazıda süre belirtilmemiş sürelimi süresizmi bide ankara maliyeyi aramayın boşuna kendinizi üzmeyin çünkü ben dün aradım raporunuz daha çıkmadı dediler fakat bu gün elime ulaştı ankaradan kocaeliye çıkarcıkmaz uçarak geldi herhalde

kardeş bu sibis dedigin siteden açamıyorum sistemi neden acaba bilgi vermiyor

sibis benim bildiğim izmire ait bende kocaelinden başvurdum benim başvurumda görünmüyordu.

subatın cevabı gelmedı beklıyoruz marta nasıl baslamıslar

mssgl bende martın 6 sında başvuru yaptım kabul olmuş seninde 19 gün fark var arada haziranda geçer seninki para alman benim haziranın 6 sında verilcek hem toplu para hemde hazian ayı maaşı 5 maaş

bende yaklaşık 2 ay önce engelli indiriminde faydalanmak için başvuru yaptım raporumu verdim dilekçemi yazdım hala sonuç yok memur olarak çalışıyorum bir de başvurum sonuçlanmadan başka bir kuruma geçiş yaparsam burada da başvurum geçerli olur mu yoksa yeni kuruma geçtiğimde tekrar mı maliyeye sakatlık indirimi için müracaat etmeliyim .allah hepimizin yüzüne baksın.

Sibis te de bi şey çıkmıyor, test aşamasındadır yazıyor zaten.
Fake bi site falan olmasın.

Durmak yok , hezimete ve eziyete devam... Hedef 2023 ...

arkadaslar sıbıs sadece ızmırde var benımkı ızmırde ben bakıyorum malıye bakanlına yazı gon derıldı cevap beklenı yo dıyor

Arkadaşlar şimdi aradım ankarayı mart 6 da ulaştı raporum oraya mayısın 21 den sonra arayın dediler bilginize

arkadaslar raporumuz onaylanırsa emeklılık ıcın neyapmamız gerekıyor bılgısı olan lar arkadaslar

Raporun eline geldiğinde onunla beraber sgk ya gidip emeklilik işleri bölümüne dilekçe veriyorsun zeki

Anladığım bazı raporlar erken bazıları geç bakılıyor.Bunun sebebi bölüm farklarından olabilir.Mesela ortopedik, kardiyoloji,psikolojik vs...Bu bölümlerin bazılarında uzman eksikliği varsa bekletiyor olabilirler.Bariz belli olan raporlar hariç.

Bunu duyunca biraz rahatladım, yalnız değilim demekki :)

Arkadaşlar bende 18 yıllık Tip 1 diyabetliyim. Kamuda memur olarak çalışıyorum.Vergi indirimi için rapor almak istiyorum bana ne yapmam nereye başvuru yapmam konusunda yardımcı olurmusunuz.

calıstin yerden calısıyor belgesı alcan malıye bakanlına varcan vergı ındırımın den yaralanmak ıstıyorum deyecen sızı ıstedınız hastanıye veya onların gonderdı hastanıye bas vurcan heyete gırcen onlar durumuna gore heyet rapor vercek

arkadaşlar bu evraklarımız tam olarak il saglık bakanlıgı kurulunamı yoksa merkez saglık kurulu neresi adres olarak bilen varmı saygılar....

Ayşegül senin merkez sağlıkla işin yok sevk aldığın kurum gönderiyor gerekli yere

arkadaşlar şuan hangi aya bakılıyor yakın zamanda telefonla ogrenen oldu mu malum cevap bulmak cok zor oluyor telefonlara bakılmadığı ıçın

az önce konustum benim raporum 19 martta gıtmıstı, 2 hafta sonra ara dedıler,bazı arkadasların kasımda gönderıp halen sonuc bekledıgınden bahsettım,ortopedı doktoru olmadıgı ıcın öyleymıs,doktor gelmıs,hem öncekılere hemde yenı gönderılenlere baktıkları ıcın bu kadar uzun surmus, yani ortopedıden muzdarıp olanlarınkınede bakmaya baslamıslar,salı ve persembe gunlerı varmıs kurul

Arkadaşlar mart ayında raporu ankaraya ulaşıpta onaylananlar var mı paylaşalım bilgileri lütfen

Üst Alt