Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

tam 3 aydır ortopedi dr u yok diye oyaladılar,martın 15nde güya atanıyordu hala mı atamamışlar uganda mı ya burası hiçmi yedeği filan yok nasıl iş bu arkadaş....bi imza için 3 aydır emekli maşımızı kestiler,muz cumhuriyetinden bi ortopedici atanacakta biizm rapora bakacaklar yazıklar olsun binlerce kez yazıklar olsun engellilere bu eziyeti çektirenlere,ALLAH bildiği gibi yapsın

Merhaba Arkadaşlar,
2010 yılında çıkarttığım %66(yüzde atmışaltı) oranındaki raporumla Şubat 2012 deki vergi indirimi başvurum Haziran 2012 de oranın %36 (yüzde otuzaltı) ya düşürülmesi sonucu reddedildi. Ben de bu redde itiraz ettim. Bana başka hastalıklarımın olması durumunda yeni bir rapor alarak tekrar müracat edebileceğimi bildirdiler. Ben de öyle yaptım. 2 hastalıktan aldığım %50 (yüzde elli) oranındaki raporumla Kasım 2012 nin başında tekrar Ankara'ya vergi indirimi için başvurdum. Başvuralı 4,5 ay olmasına rağmen doktor olmamasını bahane edip sonuçlandırmadılar hala başvurumu. Doktor yokluğunu telefondan öğrenmiştim. Ama yaklaşık 1 aydır merkez kurul telefonlarına (0312 415 3202-03-04-05-06) ulaşamıyorum.
Bu telefonlara ulaşabilen var mı? Ya da sizlerin vergi indirim talebinizi takip edebildiğiniz başka bir telefon numarası ya da yöntem var mı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Hayır yok kardeşim aynı telefonlardan takip ediyoruz

Arkadaşlar 2013 şubat ve mart aylarında ankaradan raporu sonuçlananlar lütfen paylaşsın.kurul toplanıyormu toplanmıyor mu bilgisi olanlar paylaşsın lütfen

Tekrar Merhabalar,
Sonunda bugün ulaşabildim Ankara'ya. (0 312 415 3218 nolu telefondan)
Vergi indirim talebim %47 ile onaylanmış. 1 yıllık mücadelem olumlu sonuçlandı Allah'a şükür. Darısı Ankara'dan haber bekleyen tüm kardeşlerimin başına...

senin adına sevindim herkül kardeş bende aralıktan beri bekliyorum ortopedi dr u yok diye oyaladılar,senin hastalıkların arasında varmıydı ortopedik bi durum saygılarımla .........

kızımın özürlü raporu %78 ne kadar vergi indirimi alabilirim arkadaşlar...

az once ankarayı aradım raporum cıkmasıs dedıler yazısma degısmıs o yuzden yavas ılerlıyormus 15 bın dosya varmıs o yuzden yavas ılerlıyor dedıler 20 gun sonra tekrar arayın dedıler su an eskı dosyaları ıncelıyorlarmıs bılgınıze arkadaslar

arkadaşlar 2012 aralık ayı raporları henüz bitmemiş ve şuanda 14000 rapor birikmiş öyle anlaşılıyorki raporlar en az 4-5 ayda gelecek bu sorunu bimere şikayet edelim

arkadaşlar benim raporum oran düşürülmeden onaylanmış bugün öğrendim.sonuç bekleyen arkadaslar bu numaradan bi sorun 03124153317

ufuk arkadaşım detaylı yazsana raporun hangi hastalık ve oranları kapsıyordu oranları ve rapor oranın kaçtı. bende raporun onayını bekliyorum ortopedi doktoruda görmeli eğer daha atanmadıysa işimiz var bekle dur :( öyle değilmi safran_şahin kardeşim birilerinin keyfi gelecek ve biz mağduruyetimizden kurtulacağız. rabbim bunların eline düşürmesin insanı bende telefonla aradığımda 14.000 dosya olduğu ve 20 gun sonra tekrar arayınız dediler bilahere söylenicek okadar çok şey varki bu durum hakkında ne tarafa seslenelim bilmiyorum ama ses çıkmassa bişeyin olacqağı yok gibi görünüyor sevgilerimle

doğru söylüyorsun mert tekin kardeşim 3 aydır keyiflerini bekliyorum hep aynı mazeretler önce başhekim atanmadı dediler sonra yazışmalar değişti sonra da ortopedi doktoru atanmadı şimdide 14bin dosya birikmiş,koskoca devlet bi dr bi başhekimi 3 aydamı atıyor bu kadar lakaytlık olur mu mert kardeş,heryere yazdım sonuç hep aynı bekle bekle bekle,rabbim hiç bi arkadaşımızı bunların eline düşürmesin diye dua ediyoruz ama engellyiz.... sevgilerimle.

arkadaslar benim özür oranım %63 vücut fonksiyon kaybı %51 işitme azlığı %16 yineleyici depresyon %30 sağ donör nefrektomili %10 L5 S1 hernisi %7 benim raporum kasım 2012 gönrerildi ankaraya arkadaslar

benim sahsi fikrim doktor olmadıgına ben inanmıyorum insanları oyalama taktikleri hergün aradım ankarayı sonuç her aramamda daha bakılmadı 1 hafta sonra arayın dediler 22.03.2013 de saat 11 de aradım bayan raporuna daha bakılmadı dedi aynı gün öğleden sonra tekrar aradım bayan cıktı biraz sitem ettim 5 aydır rapora bakılamazmı dedim tc yi istedi raporun cıkmış dedi 51 oranla nasıl bir çelişkide kalıyor insan sabah cıkmamış öğlen cıkmış.hergün arayın ankarayı yılmayın.ben devamlı 03124153218 aradım

BODO;
arkdsm bn rapourumu yenı aldım bu ankaraya gonderme meselesını bana acıklarmısınız yuzde 40 aldım nasıl gonderıyonuz ne ıcın

akın kardes raporu alırken vergi indirimi istediysen zaten raporun ankara ya gönderilir

akın kardeş sibis ten takip edebilirsin vergi indirimi istediysen.

Gastauskas87
raporunu sevklemi aldın yoksa kendin mi müracat edip aldın detayları yazarsan sevinirim.ancak o şekilde anlata bilirim

BODO;
vergı daıresıne basvurdum ordan sevk ettıler ve muayene sonucu yuzde 40 heyet raporu aldım kımlık kartımı mı eshot kartımı cıkardım okdr

zerewx;
vergı ındırımı yazıo raporumda ama bana demedıler gonderdık felan elıme verdıler cogalttım okdr

kardes bıde sıbıs den bakdım hastahneye sevk edıldı rapor beklenıo dıo sanırım benım aldıgım raporu tekrardan vergı daıresıne goturmem gerekıo

slm ortabedi rahatsızlıgı olupta 2013 rapor alan arkadaşlar vergi indirimi onaylanan varmı içinizde yoksa pizim raporlar hali ne olacak:confused:

ortapedi vardı raporumda bugün netice geldi arkadaşlar 47 yle giden raporum 34 le geri gelmiş..ankaradan ne yapacağız şimdi =(

ve arkadaşlar ben ne yapacam sürekli 47 lik raporumda geçerliliğini kaybettimi ..ne yapabılırım yol gösterebilirmisiniz

Aldığın hastane bağlı bulunduğun vergi dairesine gönderecek vergi daireside ankaraya yollayacak yani senin bundan sonra yapacağın tek şey beklemek

arkadaşlar 2013 yılı içerisinde ankaraya raporu gidip sonuçlanan ve ortopedik sonuçlarda alan varsa lütfen paylaşsın bak hala bir bilinmezlik var ortopedi dru var mı yok mu diye raporlarda ayrıtılarıda paylaşalım lütfen

slm olcay kardeşim,bende tam 3 aydır sadece ortopedik sonuç bekledim,her aradığımda dr atanmadığını bir ay sonra tekrar ara filan diye söylenmişti bunu her defasında forumdada dile getirrmiş bimeer filanda 3 ay önce dilekçe yazmştım,çok değil 3 gün önce 03124153317 nolu tlfu aradğımda oradaki bayan raporumun 1 ay önce gönderlidiğini söyleyince büyük bi şaşknlık geçirdim 3 ay boyunca sürekli e devletten ve evrak takipten takip ettiğim halde herhangi bi bilgi yoktu benim gittiği gibi aynen onaylanmış sizde bu numaradan sorabilirsiinz çok yardımcı oldu bayan memur,inş. rabbim emelinize ulaştırır,saygılarımla..........

benim geldi arkadaşlar ortepedi doktoru var sanıyorum bende vardı çünkü ama sonuç olumlu gelmedi düşürmüşler...yakında sizinkide gelir sanırsam

özlem seninki ne kadar sürede geldi ve kaç tan kaça düşürmülşer

BODO valla benim rapor 12 2012 de gitti geçen salı elime ulaştı sonuç 47 le gitti 34 le gelmiş... şimdi tebligatı bekliyorum ..nasıl itiraz etmeli ne değişir hiç bilmiyorum..

özlem sonuç geldiğinde itiraz et maliyeye seni hakem hastaneye sevk ederler ordan yeniden rapor alırsın

valla hakem hastaneyede bi arkadaş gitmiş geçen söyledi muayne bile etmeden oran vermişler onada itiraz etmiş falan filan...bilmiyorum bekleyip görelim

arkadaşlar benim raporum onaylanmış ankarada ortopedi ile alakalı idi samsun a gönderildi dedi samsunu aradım raporum yüzde 60 olarak onaylanmış iş yerine gönderilecekmiş acaba banada bir örneği verilecekmi.darısı bekleyenlerin basına.

şükrü senin elinde hastanenin onayladığı rapor olması lazım onunla halledeceksin işlerini

olcay kardeş samsun a gelmiş rapor dediğim gibi 60 olarak işyerine yolluyacaklarmiş,gelirsen noter onaylı nüshasını alabilirsin dediler,bordrolarda vergi indiriminin uygulandığını nasıl anlayacağız.

Üst Alt