Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

Valla benim raporum yüzde 100 idi hakem hastane ki, biliyosunuz kihakem hastane raporu verdimi iş biter. Onu kabul etmeyeceksen o zaman o hastaneler neden hakem hastane. Üniversite hastanelerini hakem hastane tayin et iş bitsin.

Arkadaşlar şubat ve mart aylarında ankara sağlıkkurulundan raporu oanyalananlar ayrıntıları ile paylaşsın lütfen

Merhaba;

Ocak ayında &41 ile raporum çıktı fakat hala vergi indirimi ile bir sonuç yok ayrıca SİBİS sitesinden kontrıl ettiğimde başvuru kaydı alındı yazıyordu
Şimdi ise hastaneye sevkedildi rapor bekleniyor yazıyor bu nedemek bilgisi olan varmı

arkadaslar hastanıye sev edıldı dedıyı zaman rapor hastanede demektır malıye bakanlına yazı gonderıldı dedıgı zaman malıye bakanlına gıtmıstır yanı ankarada onaylanacak demektır benımkı 73 gun oldu gıdelı yuzde atmıs rapor aldım bende sonuc beklıyorum

bende sıbısten bakıyorum engtra arkadasım ınsallah onaylanır

elimde 2005 süresiz raporum oldugu halde vergi indirimi için bende şubatta gitmiştim hastaneye. sibis e bakıyorum ama hiçbisey yazmıyo. 2009dan sonra basvurular kimlik no ve soyadı ile sorgulama yapabilirsiniz yazıyo. başka hiçbir bilgi yok :(

arkadaslar ben bu nuaraları 3 gundur sureklı arıyorum ys meskul yada acan olmuyo bu neden bunu ogrenmenın baska bır yolu yok mu

4 ay oldu, ses seda yok rapordan :)

Kaç ay daha bekleriz merak etmeye başladım :)

bende aynı sıkıntı var .hayırlısı diyelim Muhammet arkadaşım:)

4 ocakta gönderdiğim %40(şeker+göz) raporum. %40 onaylanmış olarak 2 gün önce şirkete geldi.

Ama hala belge eve gelmedi. Vergi indirimi sonucunun biri çalıştığım firmaya birisi de eve gelmesi gerekli değil mi?

selamlar bana vergi dairesinden söylenen vergi indirimi sonucu sadece işyerine gönderiliyormuş..
benim raporumda ankaraya 22 şubatta ulaştı, bir hafta ön ce telefonla ulaştım ve 20 gün sonra tekrar arayınız dediler..

arkadaşlar dün ankarayı aradım ocak ayı raporlarını yazıyoruz dediler ocak ayında gönderilipte raporu onaylanan arkadaşlar ayrıntıları ile yazsın lütfen raporlarda yine eskisi gibi oynama indirim falan yapılıyor mu bilelim.

Arkadaşlar raporu ocak ayında anakaraya ulaşanlar dönmeye başlamış ayrıntıları paylaşırsanız sevinirim.

6 ayda tekrar heyete gönderme kararı alabilmişler.Bu muayenelerin ne kadar zor olduğu hakkında bir fikre sahipler mi acaba?yok ben ısrarla oradaki heyete muayene olmak istiyorum madem onlar yetkili bu konuda.O yönde bir dilekçe vermeyi düşünüyorum zaten uzatacaklar bu konuyu ben de uzatayım bari.

22 Ocak 2013 de gönderdim. Hafta başında İzmir vergi dairesini aradığımda, Aralık ayına ait evrakların geldiğini söylediler. 15-20 gün sonra tekrar aramamı istediler.

sa arkadaşlr 4,15 olmuştu başvuralı bugun ardım bayan açtı tlefonu ismimi sordu soyledim ismimi gonderdiğimde 82 raporum 82 olarak tamalndı diyordu bayan sizce neanlama geliyor 82 olarak onaylanmışmı 22 nisada tamamlanımış diyordu ordaki bayan nezman gelir acaba

82 olarak onaylamışsa kaçıncı derece olarak geçr

hala inanmıyorum ama bekliyorum inşalah bir yanlışlık yoktur

hakan_tatlı;

Hakan bey hangi telefon numarasından ulaştınız 3 aydır ulaşamıyorum,telefonları açan yok, Ne olur açsalar telefonuda bir iki kelime nolur yani..nolur ki.Vallaha iyi olur..bu sayfaları hiç mi devlet ten yetkili okuyan yok...Fıratın kenarında kuzum kayboldu..nerdesin hz.ömer..adli ilahi sormazmı bunlardan bunu.
yokmu bir tane Allah'ını seven bir yetkili duyun sesimizi artık.Onurlu duruşumuzdan sanılmasın ki uysal koyunuz.Engelliler'in sesini duyunuz artık,hafta yaklaşıyor,bir iki kelami söz,tamam,bakın görünüz.....ömür dediğin nedir ki işte geldi ve gidiyor.

03124150307 ara hemde cavap veriler artık sibis diye bişeye katdetniyorlar

o numarayı ara şimdi daha yeni ardım açtılar benimkide çımış

82 olarak yolamıştım 82 olarak onayalmışlar çok mutluyum

arıyorum cevap vermiyorlar siz nasıl ulaştınız bilgi verir misiniz

03124153207 daha yeni aradım dunde ardım çıkıyor

sık sık dene

dedim ordaki hanıma sibis bakıyoruz yanıt yok dedki artık kayd etmiyoruz sibisi nezman başvurmuştunz cevap yaz

1 martta başvurdum sık sık arıyorum şimdi meşgul gibi çalıyor

tama
bak ara meşklden sonra çalar çalar sonra derki ardığınz abone cevap vermiyor der ama kapatma band kaydından sonra terkar çalmaya başlıyor

arkadaşlar şimdi ankara ile görüştüm şubat ayı raporları yazılıyormuş şuanda ben 6 martta gönderdim önümüzdeki salıya sizinkide çıkabilir dediler bilginize

benim de 13 marta gitmiş 10 güne kadar çıkar haftaya arayın dediler

3124153203-04-05-06-07 sürekli ara aradığınız abone cevap vermiyor desede kapatma bekle ben 3 denemede ulaştım.

Arkadaşlar raporu onaylananlar paylaşsın lütfen

BODO KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK.Bizi canlı tutarak ümidimizi arttırıyosun.Forumumuza da başarılarının devamını diliyorum.

03124153207 şimdi görüştüm mart ayına başlanmış bilginiz olsun.

mssql;

Mart ayına derken ?
Mart ayında başvuranlarınmı?

Mami Junior;

Mart tarihli dilekçeler.Ben 25.04.2013 tarihli dilekçe verdim.Bana 6 hafta sonra sizin işlem biter dendi.

Üst Alt