Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

kardeş benimde istanbulda vergi dairesinde senin eline nekadar sürede geçti kagıt hangi sskya baş vurdun farkedermi ne kadar sürede baglanırmış aylıgın kardeş fazla soru sordum ama saygılar....

hakan3347;

Merhaba
aldığın oranlara göre olumsuz cevap alamazsın.. Ancak 1 yıl sonra kontrol muayenesine çağıracaklar dikkat et.. Zira benim de senin gibi hatta ÖMÜR BOYU SÜREKLİ ibareli 3 tane raporum var SGK hala beni kontrol muayenesine gönderiyor.. Çünkü maliye öyle istiyormuş.. 2 yıldır başvurmadığım makam (Başbakanlık dahil) kalmadı ancak her yıl bu işkenceyi çektiriyorlar bana.. 2 yıl önce vergi indirimi alarak emekli olmuştum. her yıl emekliliğimi yeniliyorlar.. Devlet kendi koyduğu kanunlara uymuyor.. Sana da aynısını yapacaklar.. Üzgünüm..

sa istanbul zeytinburnundayım vergi indirimne nerden başvuruluyo yapanlar bilg verirse sevinirim

ben 10.04.2013 tarihinde Iğdır defterdarlığına %40 bipolar affektif teşhisiyle vergi indirimi için başvurdum.bugün 0312 4153203 nolu telden t.c. nomu vererek sonucumu öğrendim.aynen %40 olarak onaylanmış.dünde postaya verilmiş.hadi hayırlısı. Allah'a şükürler olsun.darısı sizlerin başına.

yunus emre vergi dairesine gideceksin engelliler bölümü var ordan seni hastaneye sevk edecekler hastaneden heyet günü için randevu alacaksın. günün geldiğinde heyete gireceksin. ve heyet gerekli işlemlerini yapar 10 gün sonra seni çağırır. raporun bir nushasını sana verir diğer nushasını vergi dairesine yollar orasıda ankara merkez sağlık kuruluna yollar. ordan okeylenirse raporun vergidairesine posta yoluyla bildirilir. vergi daireside iş yerine bildirir.olur biter

bodo slm emeklılık ıslemlerın sonuclandımı?kac yıl ve kac ıs gunu ıle muracat ettın...sonuclandıgında matrahını emeklı maasınıda yazarmısınız?

darısı senindebaşına serankove tüm burdaki bekleyen arkadaşlarında başına.ben birşey sorucam aşağıda maaş bordrom var acaba %40 vergi indirimiyle ne kadar maaş alırım?editörlerimden de bilen varsa cevaplandıran olursa sevinirim.
Kurumu / Birimi
Ait Olduğu Ay6
Bütçe Yılı2013
PERSONEL BİLGİLERİGELİRKESİNTİ
T.C. Kimlik Numarası ADIT U T A R IADIT U T A R I
Adı Soyadı Aylık Tutar39.87Gelir Vergisi45.35
Kurum Sicil Numarası Ek Gosterge0Damga Vergisi15.28
Emekli sicil Numarası Taban Aylık987.98Malul Yas. ve Öl.(Devlet)150.1
Hizmet Sınıfı / ÜnvanıG.İ.H / V.H.K.İ.Kıdem Aylık0Malul Yas. ve Öl.(Kişi)122.81
Medeni Hali / Çocuk SayısıEvli / 0Yan Odeme52.68Artış %100 (Devlet + Kişi)0
Kıdem Ay / Yıl8 / 0Malul Yas. ve Öl.(Devlet)150.1Giriş %25 (Devlet + Kişi)0
Derece / Kademe13 / 3Artış %100 (Devlet)0Gen.Sag.Sig.Pir.(Devlet)102.34
Ek Gosterge Giriş %25 (Devlet)0Gen.Sag.Sig.Pir.(Kişi)68.23
Derece / Kademe (Emekliliğe Esas)13 / 3Gen.Sag.Sig.Pir.(Devlet)102.34
Ek Gösterge (Emekliliğe Esas) Aile Yardımı157.57Gelir Toplamı2425.87
Raporlu Gun0Çocuk Yardımı0Kesinti Toplamı504.11
Sigorta0Özel Hizmet Tazminatı336.7Net Ödenen1921.76
Aylık Vergi Matrahı889.49Dil Tazminatı0
Geçen Aylar Vergi Matrahı Toplamı4459.58Makam / Görev Tazminatı0Toplam Ödenen1921.76
Asgari Geçim İndirimi Tutarı88.07Ek Taz(28/B)2.4
Ek Öde.(666 KHK596.23

merhaba arkadaşlar;
İstanbul büyük mükellefler vergi dairesinden (yılanlı ayazma yeşil plaza )yaptığım müracaat neticesi ankaradan sonuçlanmış,ankara dan evrak 25 haziranda postaya verilmiş...ama akibetini bilmiyorum,
ne yapabilirim ?

İstanbul büyük mükellefler vergi dairesinin 212 482 98 63....212 267 09 09 no2lu telefonlar cevap vermiyor,

Benim raporumda ellerinde imzada diyorlar bilgi vermiyorlar yaklaşık 20 gündür ayrıca 453 8200 ara

castabala Ankara bişey dedimi

saglıkmemuru;
Ankara 'dan hep şikayet ediliyor ama,Allah zeval vermesin 8 ay da ,en az 15 defa görüştüm çok kibardılar,sağolsunlar
-sorunuza gelince;evrak çıkmış neticelenmiş,istanbulş büyük mükelleflere dogru postaya verilmiş tarih:25 haziranda ,ama daha ulaşmamış.acaba ne zaman ulaşır bilen varmı.

453 8200 numara istanbul vergi dairesi.....benim ki istanbul büyük mükellefler vergi dairesi gelir grup müdürlüğü..tamamen farklı yerler oldugu belirtiliyor......
telefonuna ulaşılmıyor.

Vergi indirimi başvurusu

Mayıs veya haziran ayında vergi indirimine başvurup sonuçlanan varmı arkadaşlar?

Benim merak ettiğim konu hastaneden alınan sonuç olumsuz veya olumlu ise evraklar yinede ankaraya gidiyormu gidiyorsada neden gidiyor

arkadaslar merhaba bakanliga raporunuzu nezaman gönderdiniz veya elinize ulastimi sizden isdegim hangi tahrihde gönderdiniz ve raporu gelen varmi ben sadece tahrihlere bakmak istiyorum tsk ler

Uğur kardeşim 4105 gün ssk 1114 gün bağkur toplam 5219 gün ile miracat ettim 23 yıl yazarım tabi

Sayın site yöneticilerim ve arkadaşlarım,bir gözün hiç görmemesinin oranı %32 olmalıydı,fakat doktor %20 yazmış Ankara merkez sağlık kurulu bu yanlışı düzeltirmi?%32 ye yükseltirse diğer rahatsızlıklarımla beraber vergi indirimini sağlayabilirim.konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.:confused:

ankara dusure bılırde yukselte bılırde en azıdan yuzde kırk olması lazım raporun vergıden yaralmak ıcın e kosucu

arkadaşlar bilgisi olan lütfen yazsın ankaradan kagıdım bugün geldi %60olarak aynen onaylamışlar ama bir yıl süreli eski raporumu onaylamışlar zaten eski raporumun süresi 4 ay sonra doluyor anlamadım vergi indirimini vermişler süreli süresiz yazmıyor hak kazanmıştır diyor sadece bu kagıtlarla ssk ya başvurabilirmiyim lütfen bilen aydınlatsın beni saygılar....

slm arkadaşlar dün aradım ayın 19 da göndermişler dedi memur ama yazımı yollamışlar yoksa sonuçlanmış mı anlamadım bilgi vermedi görevli arkadaşlar bilmiyorum bekleyecez ben mardindeyim ne zaman elime ulaşır sizce inşallah olumlu gelir

Uğur bey onaylandıktan sonra kağıtlarınız kaç gün sonra elinize geçti şimdiden teşekkürler

Herkeze merhaba arkadaşlar postaya verilen kağıt kaç günde elimize ve işyerimize geliyor lütfen yakında emekli oLan arkadaşlar bize bilgi verirmisiniz?

sabır3535;

Benim evrağım onaylandıktan sonra hemen hemen 20 gün içinde geldi.

Rapor takıplerimizi nerden yapıyoruz?

20 mart 2013 %46 rapor aldım ama.ankara onayı kalktı deniyor,denmiyor.herkes farklı birşey söylüyor.netice nedir.ve nerden nasıl takıp ediyoruz.büyük mükellefler vergi dairesine başvurarak hastaneye yönlendirilmiştim.iş yerime yazı gelmedi.şimdi ne yapmalıyım .yardımcı olusanız. sevinirim.

ben hastaneden kroner arter hastalığı ve geçirdiğim kalp krizinden dolayı 2 tane stent var 4 yıl öncesinde anjiyo olmuş sürekli ilaç kullanımım vardı. doktor bana klas 2 den %30 kalp kapakçığından hafif mitral yetmezlikten % 10 verdi dahiliye doktoru hiperlipideme ve hiper tansiyona pozitif demesine karşın %10 hiperlipidemi puanı verdi ancak en az %10 olan hiper tansiyonu raporumda puanlamadı. göz doktoruysa sağ gözüm tembel en azından ben askerliğimden beri öyle biliyordum sol gözüm ise 2 numara olmasına karşın sol göz sağlam ve sağ göze 3 puan verdi. sonuç olarak 30kroner arter+stentten 10 kapak hastalığı hafif mitral yetmezlikten 10 hiperlipidemiden 3 puanda sağ gözden alarak %45 sürekli raporumu ankaraya gönderdim. puanlanmayan hiper tansiyon ve düşük verdiğini düşündüğüm göz için ne yapabilirim...

uğur bey

teşekkürler benim 4 temmuzda postalandığını söylediler yakında gelecek inşallah o zaman

uğur bey birde emeklilikte gün sayısı maaşı değiştiriyormu bilginiz varmı teşekkürler

rica etsem nereyi ve hangi numarayı arıyoruz .bilgi verirmisiniz?
raporun bir nüshasını hastane bana verdi bir nüshası ankaraya gönderıldi 4 ay oldu cevap gelmedi.

bu numara izmir de muayene olanlar için mi geçerli ufuk bey .

Arkadaşlar günaydın
benimde nisanda göndermiştim yeni onaylanmış %50 raporum

saglık memuru : % kaç olarak göndermiştin olduğu gibi onaylandımı ?

8 nisan 2013 istanbul vergi dairesi başkanlığına vermiştim.22 temmuz 2013 tarihinde onaylanıp postaya verilmiş.3.derece vergi indirim hakkı kazandım.

Üst Alt