Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

25.12.2013 tarihinde işlemleriniz tamamlanmıştır yazısı yazıyor sibis te

2011 yılından beri süre gelen kontrol muayeneler nihayet bitti. Raporum onaylanmış sürekli olarak emekliyim. Rahatsızlığım ortopedi ve psikiyatri. 03/09/2013 heyete girmiştim bugün İst.sgk ya evraklarım gitmiş.

Yusuf bey merhaba yazınızı okudum benımkıyle aynısı benımkı yüzde 46 aldım aralık 26 2013 28de yolladım bakalım ne çıkacak inşallah sızınkı gıbı çıkar düşer dıye korkuyom çalıştığım yer sakat kadrosu düşerse sakat kadrosundan çıkartırlar neyse rabbım yardımcı olur ınsallah sızede hayırlı olsun

sakat indirimi

arkadaşlar yakınlarda ankaradan raporları dusük gelen varmı yani dusuruyorlarmı eskıs gıbı sıkımı bu konuda bilgısi olanlar paylasabıloırmı benım rahatsızlığım kulaktan..

yüzde 44 gitti yüzde 44 geldi . yeterki kuruldaki doktor engel oran kitabındaki değerleri tam yazsın sorun çıkmaz

yabangülü7234;

slm geçmiş alsun arkadaşım senin rapormu süreliydi yoksa vergi indirimimi benimde başımdan geçti bilgi verebilirmisin

bakalım inşallah yüzde 46 aldım kulaktan yolladım allahın izniyle ole gelır bellıcem artık sızede teşekkür ederım kemal kardeşim...

Benim ilk rapor 4 yıl süreliydi ama 2.- 3. ve 4. raporlarım sürekliydi. İlk üç raporum Ankara tarafından 1 yıl sonra kontrol olarak geliyordu. Sonuncu rapor sonucum, nihayet sürekli geldi.

abi peki sen ilk sıfır oran aldığın rapordan sonra cpap cihazı kullanmaya devam ettinmi bozyakada uyku testi yapıldımıyoksa eski raporlarımı bozyakaya verdin..

25 ekimde hastaneden yüzde 43 olarak aldım raporu,26 aralıkda ankara sağlık kurulu aynen onaylamış oranı yüzde 43 olarak.hipertansiyon+tek böbrek+kalp ameliyatı.

benim % 70 olan raporumda eksik belge istediler bende yolladım %64 onaylanıp geldi.

ilk 19 eylülde göderdim.3 aralıkta eksik evrağı yolladım.bugün sonuç geldi

Merhaba arkadaslar kasim 2013 de % 46 sürekli raporum ankaraya gonderildi .3 ocak 2014 de istanbul vatan caddesi maliyeye gittim evrakiniz gelmis ocak sonuna kadar is yerinize gonderilir dediler.
Raporun onaylanip onaylanmadigini sordum biz göremiyoruz isyerinize gelecek dediler.

Sonuc ne olabilir acaba bilgisi yada onerisi olanvarmi

Yüz anatomisi bozuklugu, sol goz gorme kaybi, fe deri lezyonlari
Surekli % 46 rapor tarihi kasim 2013

bi telefon açsan ankaraya sor bi haberın yokmuş gıbı sonucu bazen soyluyorlar burdakı forumlara gore soyluyorum umarın allah gönlüne gore verır

Sagolasin arkadasim Ankarayi da aradim dosyaniz istanbula gonderildi dediler ama sonucu soylemediler

inşallah olur serincen ....ogrenırsen burda paylaşırsın bende yenı gonderdım 1 hafta oldu kulaktan 46 aldım forumları okuyup duruyom ne olur ne bıter gıbılerden meraktan gercı bıze daha cok var...neyse takma kafana inşallah güzel haber alırsın

arkadaşlar mrb ben 4 ay önce vergi indirimi için başvurmuştum vergi indirimi sorgulamasında
şöyle bir cevap geldi.
AçıklamaHASTANEDEN RAPOR BEKLENİYOR. ; % ; 80 ( BİRİNCİ )
17.12.2013İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )

slm arkadaşlar 14.11.2013.hastaneden aldıgım raporum yüzde 53 06.12.2013 istanbul vergi dairesinden ankaraya gitti daha cevap gelmedi bekliyorum ..hastalıgım önce anji stent takıldı sonra açık kalp ameliyatı bypas bir damar deyişti biri normal açıldı birde kalpde delik vardı o yapıldı ...

muho129;

ben bu eksik belge işinden birşey anlamadım,,bende 06,12,20013 de gönderdim ,,gönderdiğim evrak işyerinden aldığım evraklar ,foto,ve sağlık kurulunun verdiği raporun notar tastiği,,bunun haricinde tahlil vb. istiyorlarmıki,,bu arada hastalığım A tremor

vergi indirimi

saygıdeğer arkadaşlarım,bazı arkadaşlarımızın vergi indirim sonucu 1 ay gibi kısa sürede sonuçlanmış ne güzel...ben kontrollü emekliyim 11.ayın 8nde heyet sonucunu gönderdim,bugün itibarıyla emekli maaşım durdurulmuş tam 2 ay oldu hala sonuçlanmadı normal mi acaba.....saygılar

09.01.2013 tarihinde kontrol muayenesine girdim halen cevap yok SAFRAN_SAHİN ARKADAŞIM beni 3 defa hastaneye sevk ettiler seninde başına bunlar gelmez inşallah.

ben de kısmetse yarın heyete gircem vergi indirimi için doktor %45 vericeğini söylemişti kısmet hayırlısı olur inşallah

ekim 2013 te başvuru yaptım raporum geldi 3. derece sakatlık olarak belirlenmiş vergiden yararlanmak için başvuru yapmıştım 3 ay sonra raporum geldi

hayırlı olsun cıhabn bey hastalığınız neydı kaçla gıtı kaçla geldı

kaçta geldiğini görmedim sadece 3 derece olarak maaş bodrosuna yansımış:( yüzde 44 tü eski raporum kalça çıkıklığı var

aranızda yakın zamanda işitme kaybından rapor alıp ankaraya gönderen oldumu sonuç ne oldu varsa paylasırmısnız

Üst Alt