Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 yılında sakatlık indirimi başvurusu yapanlar, sonuçlananlar..?

ForeverCeo;

Merhabalar Cengizhan bey,
Bende raporuma Ankara'dan cevap bekliyorum.Önümüzdeki hafta salı günü Ankara'da olacağım.Gidip durumu yerinde öğrenmek istiyorum.Nereye gitmeliyim.?Yardımcı olurlarmı,gitmeme değer mi???

musty3535;

Ulus'taki Defterdarlık binasına gidin. Hangi birim olduğu şu an aklıma gelmiyor ama oradaki görevlilere "engelliler için vergi indirimi sonucu nereden öğreniliyor" diye sorarsanız size odayı gösterirler. Eğer vergi indirim başvurunuz sonuçlandıysa ve Defterdarlıkta bekliyorsa oradaki görevli kadın dosyanızı bulup size sonucu söyleyecektir, hatta isterseniz sonucun bir fotokopisini alabilirsiniz.

8 ocakta heyete girdim raporu bugün teslim aldım bir nüshasını %45 olarak hayırlısıyla rapor istanbuldaki vergi dairesnie gitmiştir muhakkak Ankara sürecini bekliyorum bu bekleme çok uzun sürermi arkadaşlar ?

yuzde 55 gıdı aynı oranda kabul edıldı

17-12-2013 de basvurdum bugun onaylanmıs bu numaradan orendım Tel: 0312 ) 312 27 71 sakatlık 1 goz gormuyor32 hıpertansıyon-10 sag femur kırıgı sag elde ulunar sınır 2 parmak calısmıyortablo-2-14yuzde 24 beklıyen arkadaslarıma sabırlı olsun

Bülent bey(oturanboğa);
Öncelikle bu platform bize çok yardımcı oluyor,emeği gecen herkese sonsuz teşekkürler..10.10.2013 tarihinde İstanbul kurumlar vergi dairesinden vergi indirim için sevk aldım.Marmara ünv.Pendik eğitim.Araştırma hastanesinden
İşlemlerim 17.12.14 tarihinde heyete girmemle son buldu.Heyet kararım İstanbul vergi dairesinden 03.01.14 tarihinde bakanlığa gönderildi,Dün iş için geldiğim Ankara'da GİB 'e uğradım,Güvenlik dahiliden bağladı,karalarımın %52 ile onaylanıp
Vergi daireme gönderildiği bilgisi aldım..Sizce yazının işyeriime gelme süreci ne zaman olur??iyi günler ,tekrar teşekkürler...

Arkadaşlar Bu durum sizce normal mi 8 ocakta heyete girdim hala hastaneden rapor bekleniyor diyor raporun ulaşıp ulaşmadıgını nasıl öğrenebilrim

Ad Soyad...... ...........
Açıklama

BAŞVURU DURUMUNUZ
18.12.2013Hastaneden rapor bekleniyor

18 aralık 2013 tarihinde kurula girdim 27 aralık raporun sonucunu aldım 31 aralık vergi dairesine elden teslim ettim ve nihayet 29 ocak 2014 ankara ile görüşüp raporumun almış olduğum % 48 lik oranla aynen onaylandığı bilgisini aldım darısı benim gibi bu dertten muzdariplerin başına

18 aralık 2013 tarihinde kurula girdim 27 aralık raporun sonucunu aldım 31 aralık vergi dairesine elden teslim ettim ve nihayet 29 ocak 2014 ankara ile görüşüp raporumun almış olduğum % 48 lik oranla aynen onaylandığı bilgisini aldım darısı benim gibi bu dertten muzdariplerin başına

sizin süreç rekor gibi olmuş :)

valla bencede rekor çünkü 2011 yılında yaptığım başvuru süreci 9 ay sürmüştü 03124153205 numaralı telefondan bilgi aldım ama iki gün boyunca sürekli aradım sadece 1 defa telefona cevap verildi ve müjdeli haberi aldım :))

hastalığınız neydı hasan kardeş

marto kardeş hangi siteden ogrendın paylasırmısn
Ad Soyad...... ...........
Açıklama

BAŞVURU DURUMUNUZ
18.12.2013Hastaneden rapor bekleniyor
[/QUOTE]

Hayırlı olsun

Bu istanbuldaki engellilerim takip ettiği sistem diye biliyorum siz nereden başvurdunuz

Arkadaşlar 03/12/2013 İzmir vergi dairesine %40 vermiş olduğum rapor Ankara'dan aynen onaylanıp 03/02/2014'de izmir vergi dairesine yollanmış.Darısı umutla bekleyenlerin başına

Arkadaşlar, Ankara raporumu onaylamış 23/01/14 tarihinde İstanbul gelir idaresi başkanlığına göderdiğini söylediler,,Eviss te bakanlıktan yanıt bekliyor yazıyor..Ulaştığım kişi bize ulaşmadı henüz dıyor:-((çok gerildi,tecrübesi olan arkadaslar bır paylasabılır mı?

musty3535;

Kardeş seninki daha ankaraya ulaşmamış az daha sabırlı ol artık son süreçtesin ortalama tam 2 ay da açıklanıyor ama başka illerde istanbul ankara dışında 40-45 günde açıklanıyor yani seninkide kısa sürede açıklanabilir heyecan yapma :) ama 2 günde bir ankarayı ara bu hafta zor olur kargolamadan ve ulaşımdan öbür hafta açıklanma ihtimali yüksek

FATİH AKTÜRK;

Slm Fatih Bey,Önce hayırlı olsun diyelim.Raporunuz yenimiydi ve hangi sorundan % 40 almıştınızda aynen onaylanıp geldi mümkünse yazarmısınız..

Marto sanırım yanlış anlattım..Ankarayı aradım ,23 Ocak'ta İstanbul'a gönderdik diyorlar..İstanbul 'da henüz ulaşmadı diyor...

benim anlamadıgım hastayı (raporlu olan kişiyi ) görmeden muayene etmeden nasıl olupta bu cıkan kararı düşürebilir veya çıkartabilir.. mesela benım rahatsızlıgım görerek ve hareket kısıtlılıgıma bakarak karar verılmesı gereken hastalık . bundan öncekı raporlarımda kımse elımdekı hareket kısıtlılıgı ölçme zahmetıne kalkısmadı bende durumdan habersızım bılgılendırmedım. ve pskyatrıyı dahıl ettıler rapor tamamlanması ıcın.. oysa hak ettıgım yerden sımdı son raporda alabılecegım.. burdaki hastanelerin kuruluna güvenmıyorlarmı. burdaki doktorların yazdıkları neden oraya gıtme ıhtıyacı duyuyor..neden hastayı görmeden etmeden puanlarla oynanıyor? sacma sapan işler. !!! maksat yıldırma polıtıkaları baska birsey degıl !! koşturmadan ve beklemekten yorulalım nalet olsun dıyelım emeklıler devlete kalsın..

bu arada bende 2013 de 6 ay ankaradan cvp gelsın dıye beklıyorum.. 6 ay sonra geldı yıl sonu tekrar yenılemek ıcın gıttım sımdı yıne cvp ıcın beklemedeyım.. bu deva sgk gönderdıgı ıcın o kadar surmaz dedıler gelınce paylasırım :(

amaç ta o zaten yıldırmak ve bilerek düşürmek bütcede maliyeti minimize etmek

mustafa bey aynı sıkıntılı günlerden bende geçtim ankaradan olumlu cevabı aldıktan sonra 15 veya 20 gün posta süreci var ondan sonra evise düşüyor evise düştükten sonra bir 10 veya 15 gün istanbul vergi dairesinden iş yerine yazının gelmesini bekliyorsunuz ama önemli olan kısmını geçmişsiniz gözünüz aydın.

ranaz;

Sertan bey çok teşekkür ederim...Dediğiniz gibi çok zorlu seviyelerden geçtik.Ancak beklemek ayrı bir zor geldi..Insan süreci bilmesine rağmen heyecanlanıp sabırsızlanıyor..Yazdıklarınız içime biraz su serpti,tekrar çok teşekkür ederim sağolun..

mustafa bey ankara tel kaçtı soylermısınız banada onaylandı izmıte gıttı dedı ızmıt bana yok dıyor ankara yaslan soyleyebılırmı

[izmitten

tarum 41;
Merhaba,Ben 03124153207 nolu telefondan ulaştım,sonu 06-05 ile bitenlerde var.

saol mustafa kardeş

[mustafa kardeş tam olarak sana ne soyledılr kaçla onaylandığını soyluyorlarmı

08.10.2013 tarihinde 2010 yılında aldığım %75'lik "süreklidir" raporumla İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı'na başvurumu yaptım. 31.12.2013 tarihinde Ankara'dan %73 oranla "süresiz vergi indiriminden faydalanır" yazsı iş yerime geldi. Sonuç oldukça olumlu ve iyi bir sürede elime ulaştı. Ayrıca yazı ulaşır ulaşmaz iş yeri hemen maaşıma yansıttı ve Ocak 2014 tarihinden itibaren vergi indirimli maaşımı almaya başladım. Şimdi ne olacak? Benim emekli işlemim garantiye alındı mı?

Batax;

hayırlı olsun batax evet garantiye alındı vergi indirimi süresiz faydalanır yazısı yeterli. zaten rahatsızlığınız sürekli gerekli prim ve yılı tamamladığınızda emekli olabilirsiniz

Üst Alt