Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS girecek olan Önlisans mezunlarının tanışma platformu

mayhan2515

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
S.a "Arkadaşlar bu başlığı açmamın amacı bizler yani "ön lisans" mezunları olarak/olacaklar en azından tahmini olarak kaç kişiyiz? Ve ayrıca tanışıp bilgi paylaşımında bulunabiliriz diye düşünerekten bu başlığı açtım... inşallah faydalı ve hayırlı olur kanaatindeyim...Vesselam"

Sa eskişehir bilgisayar programcılığı

2014 ekpss sınavına önlisanstan tahmini kaç kişi girer?

2014 ekpss sınavına önlisanstan kaç kişi girer

Halkla iliskiler mezunuyum (önlisans), sinava girmeyi düsünüyorum, bilgisayar sertifikamda var ayrica isletme 3 sinif okuyorum.

Merhaba,ben önlisans 2. sınıf aöf öğrencisiyim.EKPSS 2014 Ağustos ta yapılana kadar ben 2 yi bitirdiğim vakit alttan dersim de kalmazsa inşallah Önlisans mezunu olarak gireceğim.

Bu imkansız birşey değil değil mi;?:)

Hayır değil ..olur Allah'ın izni ile.... Bende Sosyal hizmetler ön lisans mezunuyum... inşallah bu yıl da "Atatürk Üniv. (Erzurum) 3. Sınıftan Sosyal hizmetler'i okuyacam" dua edin inşallah... Lisans a doğru ilerliyoruz hadi hayırlısı... EKPSS ise ön lisans olarak girmeyi düşünüyorum tabi nasip olursa... Vesselam

Bu arada arkadaşlar GYS (Görevde Yükselme Sınavı) değişikliğe gidiliyor bilginize... "Bakmak isteyenler için adres aşağıdadır" ; 2,5 milyon memura yeni sınav

bende örgün 2 yıllık muhasebe mezunuyum.şuan dgs ile 3.sınıf işletme okuyorum.seneyede EKPSS ye girmeye karar verdım..merak ettiğim ben hangi sınav bölumunden sorumlu olacağım?böbrek nakilliyim.ama ÖSS nin sitesinde işitme, görme, zihinsel diye ayırmışlar sınavları..ben hangisinden sorumlu olacağım.bilgilendirirseniz sevinirim:)

mry;

genel engelli diyede bir kategori olması lazım. geçen sınav öyleydi.

Evet genel engelli grubundasınız

bu arada önlisans yerine orta öğretimi koyalamışım pardon.

Önlisans Yerel Yönetimler mezunuyum
Okumaya da devam ediyorum. Kamu yönetimi 3. sınıfım.
Bilgisayar işletmenliği, Bilgisayar Çizim Programları (Photoshop-Grafik Tasarımı), İşaret Dili Tercümanlığı ve Tıbbi Sekreterlik sertifikam var.

S.a Bu arada arkadaşlar ben aslen Adıyaman'lıyım ama görev icabı Kahramanmaraş ta ikamet ediyorum...Vesselam

Bu arada Topu topu bu kadar mıyız:) içimden inşallah diyesim geliyor ama sonradan yanılmaktan korkarım...Vesselam

Çalışıp sınava girecek olanlarıda hesaba katmak lazım :)

mry;Arkadasim kac yillik nakillisin?Bende böbrek hastasiyimda bu nakil isi uzun sürüyor mu?Kimden aldin böbregi yada kadavra vs. mi?Tedavi süreci vs. nasil oldu? Nakil olmadan önce hemodiyalize sokuldun mu?Cok merak ediyorum bu sorularin cevabini?Yardimci olursan, yazarsan cok mutlu olurum inan ki.Cok gecmisler olsun, rabbim daha iyi etsin seni insallah. (amin)

suyum;

8 yıllık nakilliyim arkadasım..annemden aldım böbreği.yani 8 yıl once nakil olduğum için o zamnlar tahlil süreci daha uzundu..1 senede flan yaptırdım ama acele etmedım hiç.şimdi süreç daha kısa olabiliyor.2 sene kadar da hemodiyalıze girdım.onun oncesınde periton diyalızi sürecım var 3 ay kadar ama beceremedım yapmayı :)inşaallah nakil olursun sende..

mry;

Maasallah size, nazar degmesin, insallah hep saglikla devam eder hayatiniz.Ìnsallah bende iyi olurum, böbrek hastasi olmak zor, ilaclari vs.Neyse konuyu dagitmayayim, cevaplar icin cok ama cok tesekkür ederim.

Hadi ön lisans mezunları / mezun olacaklar neredesiniz ?? sonbahar uykusuna mı yattınız yahu!!! (Bu demek Net'e giren engelli sayısı çok az) 2012 ön lisans düzeyi Sınava giren Engelli sayısı 5000 küsurdu. Ama sitenin (Engelliler.biz) uğrak yer olmayaşı'da etkili olabilir(!) Vesselam

suyum;

allah razı olsun :) rabbım inşaallah sizede nakil olmayı nasip eder..cok geçmiş olsun..moralınız daima yuksek olsun..

mry;

Ìnsallah nasip rabbim bana da nakil olmayi.Korkuyorum aslinda, annem test yaptirmak istiyor, verici olmak icin, kabul etmek istemiyorum, büyük sorumluluk gibi geliyor ama bir yandan da iyi olmak istiyorum.Bakalim rabbim hayirlisini nasip etsin herseyin insallah (amin)

Merhaba arkadaşlar bende 2015te bankacılık sigortacılıktan mezun olacağım 2014'te 2. sınıfa geçmiş oluyorum önlisans olarak başvurabilir miyim ?

Heiken;

S.a 2. sınıfa geçersen olur inşallah... ama tercih zamanı mezuniyet şartı aranıyor bilgin olsun hemen atanmak istiyorsan lise ama yok ben o zamana kadar mezun olurum dersen önlisans daha iyi olur.. Vesselam ...

Adalet önlisans mezunuyum.Dikey geçişle Uluslararası ilişkiye devam ediyorum...

Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı Mezunuyum. Ömssye Önlisans olarak giriyorum. Dershaneye yazıldım. Özel sektörde Bilgi işlemde çalısıyorum. Rakiplerimiz Çok güçlü habereınız olsun. Allahu Teale inşallah nasip eder.

Benim bi sorum olacak lütfen alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim bende şuan üniversite 2.sınıfa geçtim sınav ağustos 2014 te olacağı için ozamana kadar mezun olurum fakat başvuru yaparken ön lisans yada lise diye seçme şansımız oluyormu yoksa en son mezun olduğun diplomamı geçerli ?

EnemyHunter;

" S.a " Tercih seçeneğin var ama mezuniyet belgenizde ilişikte sunmanız gerekecek"

Üst Alt