Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS girecek olan Önlisans mezunlarının tanışma platformu

arkadaşlar hangi konular çıkacak bilgisi olan yazabilir mi sevinirim

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Önlisans sınavda tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

Sına gireceğimiz yerler ne zaman belli olacak acaba?

tekrar yazıyorum kusura bakmayın ama bilen biri rica ederim cevap verebilir mi?arkadaşlar sizce bizim sorularımızın zorluk derecesi nasıl olur? muhasebe mezunuyum ben de. bir de tarihten Osmanlı siyasi tarihi ve Atatürk sonrası soğuk savaş dönemi eklenmiş normal kpss ye. bizim kılavuz da buna dair bir şey yazmıyor dahil değildir herhalde değil mi şunun şurasında 1 ay zaman kaldı ek konular eklenmesin çalışmalarımıza

Ozd;

Daha önce çıkmış sorulara bakabilirsin. ona göre çalışacağın konuları gözden geçirirsin.

Zaten şu konularıda kılavuzda görmüşsündür
[FONT=Verdana]Genel Yetenek Testi Soru Sayısı[/FONT]
[FONT=Verdana]1) Türkçe 15[/FONT]
[FONT=Verdana]2) Matematik 15[/FONT]
[FONT=Verdana]Genel Kültür Testi Soru Sayısı[/FONT]
[FONT=Verdana]1) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 10[/FONT]
[FONT=Verdana]2) Temel Yurttaşlık Bilgisi 6[/FONT]
[FONT=Verdana]3) Türk Kültür ve Medeniyetleri 3[/FONT]
[FONT=Verdana]4) Türkiye Coğrafyası 5[/FONT]
[FONT=Verdana]5) Türkiye ve Dünya ile İlgili Genel, Kültürel ve Güncel Sosyoekonomik Konular 6[/FONT]

arkadaşlar aranızda önlisans DIŞ TİCARET mezunu var mı ve bizim koddan kadro açılma şansı var mıdır.

Üniversiteler ve komutanliklar haricinde hicbir kamu kurumu bölümlere göre alim yapmiyor, 3001 aliyor genelde, bununda degisecegini sanmiyorum. Üniversiteler büro yönetimi, isletme, halkla iliskiler bölümü mezunlari icin kadro aciyor fakat meb, icisleri, kamu hastaneleri, halk sagligi kurumu, tapu kadastro vb kurumlar bilgisayar sertifikasi ile birlikte (ki bu sertifikada tercih dönemi baslamadan elinizde olmali) 3001 yani herhangi bir önlisans mezunu kadrosu aciyor. En sansli kisiler teknikerler, hemsireler falan.

Lisanslarda mühendis, ögretmen, tekniker vs kadrolari acilirda, isletme, iktisat, kamu yönetimi vs bölümlerine 4001 kadrosu acilir bence. Düz memur olur bu kisilerde.

2012 ekpss de mühendis kadrosundan çok iibf kadrosu açılmış

Ozd;

Kardeş KPSS gibi düşün ortalama aynı veya biraz daha hafif

arkadaşlar sınavlarınız nasıl geçti. ben 6 ay çalışmama rağmen umduğumu yapamadım. tahminim 10 matematik 10 türkçe 15 genel kültür. sonuçlar açıklanana kadar merakımızı biraz gidermek için burada oyalanabilirim. başka kim beni anlar kiii sizden başka.

çalışmamaın sonucu bu olmamalıydı ama gerçekten türkçede çok zorlandım.

suyum;

Bilgisayar Programciligi mezunuyum Bilgisayar Teknikeri yani... Atanma sansimiz % kac olur sizce ?

önlisanlılar beklediğiniz tahmini puanlar

önlisans mezunu arkadaşlar tahmini kaç puan bekliyorsunuz benim berbat geçti 30 soruyu cevapladım sadece 15 tanesi doğru 2012de 65 aldım bu defa onuda alamayacam

Son düzenleme:
ben 35 net bekliyorum. Türkçe beni çok zorladı. coğrafya sorularının 2 tanesini ve tarih sorularının 4 tanesini hatırlamıyorum. Türkçeyi 10 net diye düşünürsem 10 mat genel kültürde 15.... 35 net hayırlısı bakalım merakla sonuçları bekliyorum. ben ciddi ciddi çalışmıştım. çalışmayanların benden iyi yapabileceğini düşünmüyorum. zor sorular bu anlamda fark yaratmamıza sebep olacaktır diye düşünüyorum.
ayrıca bir konuda mezuniyet durumları. ben turizm ve otelcilik mezunuyum bana bir artısı veya negatif bir etkisi olur mu hiç bir fikrim yok.

arkadaşlar ben hiç çalışmadım ama sorular zor değildi normal şartlarda çalışan biri 50 netten aşağı çıkarmaz ben bile 30 filan net bekliyorum

sevgili pars367 ben çalıştım ve zor diyorum sen çalışmadım kolay diyorsun hadi çık bu işin içinden bakalım... anlamıyorum anlayamıyorum.

bencede sorular çok zordu heycan yaptım bildiğimi yapamadı çok kötü geçti nasıl olacak bilmiyorum kaç netim var onu dahi bilmiyorum ,,65 le olmadımı 2012 fatma hanım bizimki hiç olmaz o zaman

eskişehirden önlisans kaç kişi var?

eskişehirden önlisans kaç kişi var? puanlar nedir gençler?

[FONT=sans-serif]arkadaşlar merhaba ama engelliler DHMİ de çalışabilir mi? Önlisans mezunları DHMİ de apron memuru olabiliyor, bizim için de geçerli mi bu durum? engelliler için yani[/FONT]

Üst Alt