Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS yapıldı. Hangi memurlukları seçelim ve neden?

Nagihan07;

Tamamda İSMEK'te MEB onaylı veriyor zaten sertifikaları.

Maşallah arkadaşlar ekpssden yüksek puan bekliyor galiba şimdiden hangi hurumu tercih edeceklerini düşünmeye başlamışlar

Ne yani hayalde mi kurmayalım.Oda mı yasak yoksa habermiz yok..:mad:

kurs sonunda MEB in sınavına girmek şart.. sadece kursa gitmek yeterli değil

Nagihan07;

Arkadaşım İsmek zaten sınav sonucunda sertifikasyon veriyor.

ferhat kurt;

Şu soruyu soran sensin : Bilgisayar işletmeni sertifikası tam olarak nedir.?Benim İsmekten var bilgisayar belgem o olur mu.

Kurs Sonunda MEB 'in açtığı Bilgisayar İşletmenlik sınavına katılıp başarılı olduysanız Sertifikanız MEB onaylıdır - sadece kurs bitirmek yeterli değil.. cevap yazmış olmak için yazmak gerçeği değiştirmiyor.. araştırmak bedava..

Ula uşağum lazmisun.?Diyim ki saa kursa gittim kursin sonunda sinav yapildu.Sınav sonucunda verdiler baa sertifikayı.
Amma inatçisun da..

arkadaşım dalga geçilecek haline bakmayıp kendin dalga geçmeye çalışıyorsun

kursa gittim geçerlimidir diye soran sensin.. sonra üstüne abuk sabuk yazan sensin anlama sorunun mu var

Evet araştırdım.Haklıymışsın.Çok teşekkür ederim.Kusura bakma jeton geç düşüyo..;)

ferhat kurt;

ben ilk atamadan kazandığım halde kurum tarafından İşe başlatılmadım - Sertifikam MEB onaylı değilmiş.. tek sebep bu... işe başlayınca tekrar kursa gideyim dedim kabul etmediler.. iyi araştırın mağdur olmayın..

okulda bilgisayar dersi aldıgını ispatlayanların sertifika göstermelerine gerek yok diye biliyorum ben

pars367;
2012 ekpss ile mi atandınız??

golden_heart;
EKPSS ile mi atandınız ve hangi düzeydi?

devrim canavar;

okulda bilgisayar dersi görmüş ise okuldan alınan onaylı transkript yeterli

ferhat kardes ben bursadan tercıh yapmak zorundayım ... sınav sonucum berbat lisans bölümünden gırdım sınava 50.80 almısım : / ne yapabılrıım yardımcı olabılırsen cok sevınrım . bu arada buradan pek fazla takıp edemıyorum buradan maıl bırakabılrısen cok hayra gırersın ...

lisans - işletme bölümü mezunuyum 50.80 almısım berbat bı durum anlayacagınız : / dış ticaret üzerine uzmanlık sertıfıkalarım vs var . bu durumda ne yapabılrım eşim bursada askerıyede memur oldugu ıcın mecburen eş nedeniyle bursadan tercıh yapmak zorundayım ...

Nagihan07;

bu konuda emin misiniz nagihan ? bildiğiniz atanan var mı bu şekilde? şimdiden teşekkürler

turkuaz06;

evli çocuk yok ve 1. derece engelli olursa nasıl olur ?

Mühendisler için soruyorum. mail adresi verin mail gönderelim. Lisans mezunlarını mühendis veya uzman veya müfettiş kadrosunda alsınlar. Her bölümden alsınlar. Böylece maaşlar daha yüksek olur. Uzmanların da maaşları yüksek mi oluyor ? Eğer normal memur olarak atanırsak ileride müfettiş, mühendis kadrolarına geçebilirmiyiz ?

uzmanların maası daha yuksek olur. müfettiş uzman vs o kurumuna gore değişir diye biliyorum

işler yoğun. ve riskli. hep takip. yazışma. sıkıntılı yani

yok hayır.
osym de duyuru yapılacak.
akıllı telefon varsa google playden osym linki indirirsen ,bildirimler
otomatik cebe geliyor boylece gozden de kacmamıs olur..

tsklr

Üst Alt