Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS yapıldı. Hangi memurlukları seçelim ve neden?

arkadslar nacizene fikrim belediyelerdir puanınız yetıyorsa beledıyey atanmaya bakın stres yok parası ıyı bır cok yakınım beledıyede calısıyor ve cok memnunlar

ekpps den aldıgımız puanlarla kamu kurumlarındaki kaloriferci açık kadrolarına nasıl başvuruluyor en düşük puanla kaloriferci alınıyor bu kaloriferci olmak için ne gerekiyor ben meslek lisesi freze bölümü mezunuyum kaloriferci kadrosuna başvurabilirmiyim bunun kursu filan varmı gitsem olurmu bileniniz varmı

Bence en avantajlı kurum MEB derim çünkü en çok tatil olan kurum olduğu için ama maaş bakımından en düşük maaşı da MEB verir bir de başka yere atanmak içinde en az 5 yıl görev yapmak zorunluluğu olan tek kurum da MEB dır, ama karar tabi ki sizin...

murat6677;

Şimdi meb'e girdik diye bir ögretmen ne kadar tatil yaparsa bizde o kadar tatil yapmıyoruz burası yanlış anlaşılmasın normal bir memur ne kadar tatil yapıyorsa bizde o kadar tatil yaparız murat kardeşim...

hastanede düz memur olarak çalışınca döner sermayeden faydalanılmıyor sağlık personeli faydalanabiliyor

Mehmete katılıyorum mebte tatiller öğretmen tatilleriyle aynı degil 8-5 çalışıyorsun haftasonları ve resmi tatiller dısında tatil yok maasta 2000 tl civarı öğrenim durumu ve medeni hale göre degişkenlik gösteriyor

interka;

Aynen erkan kardeşimin dediği gibi başka tatil yok ????

Arkadaşlar benim arkadaşım MEB de okulda memurluk yapıyor adam tatil günlerinde sabah 10'da işe başla akşam 3 te bırak bazen öğlen gel bezen öğlen git bazende hastaneye gidiyorum diye bikaç gün gitmiyor ve sonuçta bu arkadaş bütün bunları yaptığı halde aynı maaşı alıyor ve tatil günlerinde genelde rahattır yani. ben kimseye niye yalan söyleyim ki bu arkadaşın yaşadığı rahatlığı biz de yaşayabiliriz, ne yani bu düşüncemi yazamayaca mıyım..?

murat6677;

Murat bende onu söyleyim evet güzel olur okulda kimse olmaz senin gibi bir kişi daha varsa hizmetli felan anlaşırsın bir hafta gelir bir hafta gelmezsin ama şöyle bir şey var kanunen tatil yok yani onu demek istiyoruz okul müdürü ile aran iyi olursa çok kıl bir müdürü denk gelirsen peki ne olacak sabah sekiz buçukta bir gel bakalım ne oluyor.... bende tanıyorum okulda engelli olarak çalışanları illallah demişler müdürden...

okulda memur olduktan sonra yazın ne iş olabilir ki ? müdürle diğerleriyle anlaşılırsa gevşetilebilir bence çalışma saati

okulları bilmiyorum ben il milli eğitimdeyim bizde oyle bir durum yok kafana göre tatil yapamıyorsun

İl meb veya ilçe mebde imkanız ama okulllardada bir nebze müdür iyi olursa onuda çoğu yapmaz sanmıyorum arkadaşlar...

hayırlı olsun arkadaslar sadece 3 bin memur alınacakmış bu temmuzda. bir çoklarımızın hayalleri bir sureliğine ertelendi

atandık sanki de yan gelip yatma, arazi olma, 50 lira daha fazla maaş alma çabaları.. bu kafayla kime ne gibi faydamız olur tartışılır Engelliye her konuda ayrımcılık yapılsın isteyenler var, çalışma o zaman evde otur maaşı çekip sana getirsinler eskiden böyle değildi toplum nereye gitmiş o insanlar hayret

bu gidişle hepimizi diyanet alacak galiba. bence alsında. diyanette ne iş olabilir ki. alayı dinlence.

dadaş06 wallahi sen bu işi biliyorsun .:) e şimdi ben lisans mezunuyum, sınava girdim, nasıl yapacaz tercih olayını, ne tercih edelim

arkadaslar tedaş teiaş da iyi para veriyor diye duydum ben. baska bilgisi olan var mı?

arkadaşlar tcdd nasıl? tcdd uzun seferlerden sonra izin oldugunu ama onun haricinde tatil olmadığını duydum. yani mesela yıllık izin yok mu?

Nagihan07;

1 ) kamuda verilen hizmetle kime fayda sağlanıyor ?
2 ) kamudaki çalışanların hepsi bu fayda sağlama olgusuna göremi çalışıyor ?
3 ) atandıktan sonra yaşayabileceklerin konusunda bir fikrin varmı ?
4 ) hayata hep yenik başlayan engellilerin her konuda pozitif ayrımcılık isteyerek zamanı ve toplumu yakalama gayreti içinde olması kötü bir olgumu
5 ) neden memur olmak istiyorsun ( yoksa 50 lira daha fazla alıp daha güvenli bir iş içinmi ? ) ?

sayın arkadaşım inşallah gönlüne göre bir kuruma atanırsın . bu söyleyeceklerim kulağınıza küpe olsun . hayatta hiç bir olgu kitaplarda yazıldığı gibi yaşanmıyor keza hiç bir iş de dışardan göründüğü gibi olmuyor . kamudaki olumsuzlukları yazarken siz bu durumlara hazırlıklı olun en azından bir fikriniz olsun diye yazdık yoksa yan gel yat çamura bat işe gitmeden maaş alın diye yazmadık . unutmadan sen nerden biliyorsun diye soracak olursan : tecrübe hayattaki yediğin kazıkların bir bileşkesidir diyerek cevaplarım .

sayın lodos 47

arkadaşım tercih yaparken : önce tercih edeceğin kurumun hizmet verdiği insanların çokluğuna veya azlığına bak . sonra olaki tayin çıkarmak istediginde her bölgede birimin olup olmama sıklığına bak . eğer imkanın varsa tapu , banka , maliye yazma . unutma bizler engelliyiz ve bizler engelli olmayan insanlar gibi çalışırsak onlar 70 de biz 50 de ölürüz ( ölmek demek göçmek demek değil pilimizin bitmesi demektir ) ayrıca onların yedek parçası her yerde bulunur bizimkisi bulunmaz bu sebeple sağlığınızı düşünerek hareket edin ve kendinizi yıpratmayın

saygılar sunarım

Ömss sınavında ilk tercihlerde atanmış biri olarak tavsiyem birinci önceliğiniz yerel yönetimler olsun belediyeler ve il özel idareleri 2 nedeni var;1-Sosyal denge adı altında maaşınıza ek bir para alırsınız,sodexo,win-win,ticket gibi market alışverişlerinde kullanableceğiniz yemek yardımı alırsınız,ikramiyeleriniz olur ki bu her belediyeye göre değişir..2-İşiniz çok rahat olur..Tek dezavantajı yerel yönetimler siyasetin arka bahçesi gibidir torpil v.s..çok olur...Herşey gönlünüzce olur inşallah...

ferdi öztürk;

Gardaşım hep diyorlar ''ya dayın yada amcan olucak'' diye biz hiç öyle olamıyacakmıyız ya..
Ne bu torpil ,torpil bigün patlıyacak bu torpiller ama ne zaman..?

ferhat kurt;
Kardeşim torpil ile yaparsan 76 milyonun hakkı geçer üzerine bir ömür haram para yersin o torpiller cehennemde patlıyacak emin ol namusun için şerefin için yaşa rızkı veren rabbim...

torpil ekpss de nerede yapılabilir ki ? puana göre yerleştirme otomatik yapılmıyor mu? torpl nerede devreye girer

Üst Alt