Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS yapıldı. Hangi memurlukları seçelim ve neden?

arkadaslar bahsettnız konu kura cekımımı ve yapıldımı ben takıp edemedımde

DADAŞ06;

Bilgilendirme için sağol hepsinde haklısın bence.

ben matemetikçiyim. duymam tek kulak, görme %50, yürüme koltuk değnekli, ellerimle pek yazı yazamıyorum. bilgisayar yavaş kullanıyorum bazen yanlış tuşlara basıyorum. Raporumda iyi görme,iyi duyma ve her iki ellerini kullanabileceği işlerde çalışamaz yazıyor. hangi kurumu tercih edersem sorun yaşamam. istanbul ümraniyede yaşayan biriyim. sağlık bakanlı mı, MEB mi, belediye mi? yoksa başkası mı. yorumlarınızı bekliyorum

kesinlikle sosyal güvenlik yazmayın kesinlikle ama kesinlikle

uzak durun.

aman ha

selo46;

Nedenini de belirtir misiniz acaba?

dadaş06 sen türkiyedeki memurların zihniyetini açıkca yazmışsın :)

Sosyal güvenlik kurumu gibi yoğun çalışan bir kurum yoktur eminim. Birde icra servisi gibi bir servisteyseniz allahhhhhh yandınız demektir....

arkadaşlar lisans mezunları için santral memurluğu seçme ihtimali var mıdır ? yoksa sadece düz memurluk mu seçilebilir? ve düz düz memurlukta yükselme imkanı var mıdır ?

ekpps sonucu ne zaman açıklanır arkadaslar

Sonuç pazartesi aciklanacak diye tahmin ediyorum.ama sorularin birkisminida gecen pazartesi bekliyordum hala aciklanmadi yani kimse bilemez

Bilgisayar Programciligi mezunuyum Bilgisayar Teknikeri yani... Atanma sansimiz % kac olur sizce ? Ayrica hangi kurumlar Teknikerler icin iyi detayli (Calisma sekli,Yapacagi is,Maas, Avantaj ve Dezavantaj gibi.) olarak bilgilendirirseniz sevinirim...

pars367;

hoca sen yanlış yerde çalışıyorsun galiba bende hastanede çalışıyorum benimle aynı işi yapan sırf döner sermaye için geliyor çalışmaya tabi hastanedeki yaşını almış adamlar bunlar genelde hepsi alıyor yeter ki memur ol...

eMeL_eMeL;
bu konuda çok haklsınız, özellikle gidilmeyen kadrolar heba oluyor

uğuracar;
Kardeş Allah yardımcın olsun Tarım veya Meb olabilir ama gerçekten durumun zor Allah yardımcın olsun

ArTe;
sürgün yemezsen imkansız gibi

hasanay;
2014 EKPSS de sadece kuraya kimler katılacak?
-ilkokul, ortaokul ve ilköğretim mezunu % 40 ve üzeri raporu olan engelliler başvuracak.

2014 Ekpss KURA başvurusı hangi tarihlerde yapılacak?
-EKpss ye sadece kura başvurusu için 12 Mayıs 2014 - 23 Mayıs 2014 tarihleri arasında başvuracaklar.

2014 EKpss kura başvurusunda hangi evraklar istenecek?
-Rapor aslı
-Diploma
-Aile bakanlığı bağlı sosyal hizmetler il müdürlüğünden alınacak Ön kabul ve Beyan belgesi
-Nüfus cüzdanı
-Ekpss kura başvuru formu

2012 ÖMSS'de kura kaydı yaptıranlar, 2014 EKPSS için ÖSYM bürolarına evrak teslim edecek mi?
EKPSS kuraya başvuracak engelli memur adayının eğitim ve engel durumunda bir değişiklik yoksa ÖSYM internet sitesinde, 2012 ÖMSS kura başvurusunda almış olduğu şifreyle sisteme giriş yaparak 2014 ekpss kura kaydını yenileyip, onaylayacaklar. Bu sayede yukarıda bahsedilen evrakları vermeyecek kura kaydını yapmış olacaklardır.

2014 Ekpss kura başvuru ücreti ne kadar?
-Ekpss kura başvuru ücreti 10,00 TL'dir. Kura için 12-23 Mayıs 2014 tarihlerinde ÖSYM hesap numaralarına yatırılacaktır.

sgk,içişleri bakanlığı,yazabilirsiniz çekinmeden.
sağlık müdürlüğünde, diğer kurumlarda verilen ek ödeme yerine döner verilmektedir.döner ,maaşın dışında, fazladan verilen bir ödeme değildir.

içişleri bakanlığı görevde yükselme yönünden iyidir.4 yılda bir görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı olur.

ekpss sınavında hizmetli kadrosuyla da girseniz,en az lise mezunu ve bilgisayar sertifikanız olması halinde görevde yükselme sınavına girebilirsiniz bu bakanlıkta.
vhki sınavı için,size 400 sayfalık ders notu verilir.sorular bu notlardan çıkar.şeflik için 500 sayfa,müdürlük için 700 sayfa ders notu olur.test usulü,4 şıklı,yanlış doğruyu götürmez.70 puan kazanmak için.

Evet memurlar döner sermayeden faydalanabiliyorlar ama bir sağlık personeli kadar döner sermayeden para alamıyorlar o yüzdenn beklentinizi fazla tutmayın derim ben hemşire 700-800 lira alırken 200 tl alarsanız şaşırmayın kesin bilgidir ben bir sağlık personeliyim

mssql;
eğer bu soruyu bana sorduysanız ben bilgisayar işletmeniyim araziyle işim yok çıkmıyorum asla ve katiyen tavsiye etmiyorum bu kurumu ben kurtulmaya çalışıyorum

dadaş06;
büyük harflerle helal olsun diyorum bende bu sıkıntıları yaşıyorum 1senedir tapuda memurum hayattan soğudum bir amacım dahi kalmadı hataya dair allahtan sabır diliyorum inş beni buyerden uzaklastırıp hayırlı yerlere ulaştırır nefes alamıyorum kurtulmak istiyorum

mkocak;
var malesef tapu ben orda çalışıyorum allahım düşmanımı dahi düşürmesin oraya

Harita ve kadastro teknikeriyim sizce hangi kurumu seçmeliyim eger basarili olursam

morfeuse23;

tapuya gelmede nereye gidersen git kardeşim bence szaten kılavuz sana uyan özellikleri belirtir açıklanınca onlara göre yazarsın sakın tapuya gelme emi yapma bunu kendine ailene

sebboy evet bende dadaş06 katılıyorum memuriyette biliyorum demeyeceksin yaparım demeyeceksin yoksa ilyas salmanın filminde olduğu gibi tüm işi sana yıkarlar ama yinede işleri yetiştiremeyen mesaiye kalan sen olursun kullanın arkadaşlar ben engelliyim belirli işleri alabilirim elimden gelen budur deyin geçin sallayın o memurlar yattığına utanmıyor siz yattığınız zaman mı utanacaksınız...

arkadaslar bir forumda okudum. ist gumrukte çalısan bir memur 4800 tl maaş aldıgını yazmıştı. bilginize

Meb rahat, belediyelerde tayin veya yer degistirme yok, tkhk iyi, isteyen nöbetede kalabiliyor acilde vs. Bu arada benim sinava girdigim sinifta en az 10 kisi babam kadar yasliydi (50 yasindalardi). Yazik diyorum sadece.

devrim canavar;
devrim imkansız bir memurun onu alması ancak müdür sorulumlu daire başkanı gibi bir şeydir... yada aldığı avantalar ile o maaşa geliyordur... :)

suyum;
öyle deme suyum... çünkü bende bir iki kişiyi tanıyorum sonradan oluşmuş engeli bir yerde çalıştırmıyorlar çalışamıyor evine ekmek götüremiyor o yüzden memur oluyumda evime bakıyım derdinde....

Mkocak;

ya aldıgı avantalarla maası belki 100 tlye geliyordur. gumrukte mesai çok oluyor. sonra yolluk adı altında da maaş alıyorlar. ama gene de bilmiyorum tabi ben yazılanı soyledim. ama tercihlerde olursa ben gumrugu yazmayı dusunuyorum

devrim canavar;

gümrükte çalışmanın çok zor ve riskli olduğunu duymuştum bence yazma

sebboy;

zaten bize tercih ettirmezler zannetmiyorum ama tavsiyen için genede saol sebboy :)

devrim ben dış ticaretci olarak gümrüğü yazma derim zaten açmazlar sana bana orayı merak etme ama orada mesai biraz farklı işler tapudan bile kötü olur sonra otür yerler para için yazılmaz huzur dolu yerleri yazın hayatınızın geriye kalanını huzur içinde geçirmeye çalışın arkadaşlar para mutluluk getirmez...

ben matemetikçiyim. duymam tek kulak, görme %50, yürüme koltuk değnekli, ellerimle pek yazı yazamıyorum. bilgisayar yavaş kullanıyorum bazen yanlış tuşlara basıyorum. Raporumda iyi görme,iyi duyma ve her iki ellerini kullanabileceği işlerde çalışamaz yazıyor. hangi kurumu tercih edersem sorun yaşamam. istanbul ümraniyede yaşayan biriyim. sağlık bakanlı mı, MEB mi, belediye mi? durum bu. MEB veya sağlık bakanlığı(hastane) yazmayı düşünüyorum rahatlık açısından. doğru yapmış olur muyum?

Üst Alt